• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım 3,5 saattir kayıp

Canım bi bebekten bahsetmiyoruz koca adam yani 3.5 saat ulaşamadın diyemi konu açtın? Şaka mısın canım sen?

Soru cok komik. Insan sevgilisinden bir kac saat haber alamiyor diye buralara konu acar mi ? Bekle nasilsa konusursunuz. Adama konu actim desen ne yapar acaba.

Ayy Allah nişanlina yardım etsin.
Rahat bırak artik:KK20:
Nisanliyken böyleysen evlenince nasıl olur bilemiyorum

Adam 3 buçuk saat uyudu diye surat mi yapıyosun? Ne güzel. Halbuki aynı adam sana sabah günaydın mesajı atmak için saat kurup senin uyandığın saatte kalkıyo ve mesajına cevap verirken hazirlanamadigin için sayıp saydirmistin. Adamın ne adiligi ne şerefsizligi kalmıştı. Bu gün de uyusun ne olacak? Insan uyurken saat nasıl geçiyo anlamıyo. Ben yatinca 5 saat bile uyurum. Eşim de uyur. Uyku bu uyku. Namazın bile kazaya kalmasına meşru sebeb. Allah bile farz olan namazı uyuyakalıp vaktini geçirince günahıni affediyor. Sana ne oluyor? Adam yalan mi söyledi sana? Uyuycam deyip başka nane mi yemiş? Uyumuş uyanmış cevap vermiş. Belki yorgun belki havalar yüzünden kırgın belki hasta. Üstelik bugün pazar. Yani dinlenme günü. Bi silkelen bi kendine gel istersen. Lüzumsuz şımarıklık bu yaptığın.

3.5 gün olsa neyse de 3.5 saat nedir ya bazen insan çok yorgun olunca yatıp değil 3.5 saat 7 saat uyuduğu oluyor

Adam 3 buçuk saat uyudu diye surat mi yapıyosun? Ne güzel. Halbuki aynı adam sana sabah günaydın mesajı atmak için saat kurup senin uyandığın saatte kalkıyo ve mesajına cevap verirken hazirlanamadigin için sayıp saydirmistin. Adamın ne adiligi ne şerefsizligi kalmıştı. Bu gün de uyusun ne olacak? Insan uyurken saat nasıl geçiyo anlamıyo. Ben yatinca 5 saat bile uyurum. Eşim de uyur. Uyku bu uyku. Namazın bile kazaya kalmasına meşru sebeb. Allah bile farz olan namazı uyuyakalıp vaktini geçirince günahıni affediyor. Sana ne oluyor? Adam yalan mi söyledi sana? Uyuycam deyip başka nane mi yemiş? Uyumuş uyanmış cevap vermiş. Belki yorgun belki havalar yüzünden kırgın belki hasta. Üstelik bugün pazar. Yani dinlenme günü. Bi silkelen bi kendine gel istersen. Lüzumsuz şımarıklık bu yaptığın.
Pazar günleri mutlaka uyur ama 1-2 saat olurdu 3,5 saat olunca çok uzun geldi o kadar uyumaz diye merak ettim

Beni görüntülü aradı surat yapmadım mesajlardaki gibi ama hangi konuyu konuştuysak mutlaka laf soktum neye uğradığını şaşırdı

Ben bu arkadaşın konularına biraz yabancıyım da yeni bir lorena vakası mı yoksa?

Bütün yorumları okuyup lorena vakası mı yazması planlıyordum birde baktım kadesa ablacım yazmış
Tari ben bu arada çok uzun aradan sonra selam . :)))
Eskiler nasıl da biliyor .
Sanırım bu da kk'nın yeni vakası.
İşin zor ,

Sıkılmıyor musunuz ya hu her dakika konuşmaktan ?
Şahsen ben her an her dakika konusamam biriyle. Kaç saat uyuduğunu dahi biliyorsunuz. İnanın bir sure sonra iki taraftan biri sıkılır bitirir bu işi. Büyük ihtimal bu taraf nisanliniz olur. Adama uyudu diye trip atıp küsmüşsünüz ya hu . İyi sabır varmış adamda.

Pazar günleri mutlaka uyur ama 1-2 saat olurdu 3,5 saat olunca çok uzun geldi o kadar uyumaz diye merak ettim

Ayy bayilicam simdi:mad::mad::mad:.
Yakinlarda koprude yokki atiyim kendimi asaga.
Gercekten sen kendini haklimi goruyosun simdi tavir yapmakla?
Allah rizasi icin durust ol.

Sıkılmıyor musunuz ya hu her dakika konuşmaktan ?
Şahsen ben her an her dakika konusamam biriyle. Kaç saat uyuduğunu dahi biliyorsunuz. İnanın bir sure sonra iki taraftan biri sıkılır bitirir bu işi. Büyük ihtimal bu taraf nisanliniz olur. Adama uyudu diye trip atıp küsmüşsünüz ya hu . İyi sabır varmış adamda.
Dünden sinirliyim aslında bütün gün beraberdik sinemaya gittik avm gezdik teknoloji mağazasında televizyonların birinde dj kızın biri müzik yapıyodu bi döndüm baktım izliyo senmisin izleyen yapmadığım şey kalmadı

Back
X