• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım abarttığımı söylüyor?

Birine anlamazsınız kapsiteniz yetmez derseniz ya da ufkunuz yetmiyor derseniz sinirlenmeyecek insanın sıkıntısı vardır.sevgili plazacılar kankası.
Bak arkadaşım bişey idda ediyorsun ben de diyorum ki öyle değil. Senin çevrende yok diye öyle değil diye kabul edemezsin… benim de hiç ufkumun almadığı paralar kazanan ve yaşayan insanlar var uzaktan tanıdığım. Amann en fazla 1 milyon kazanıyor zaten demem. Bilmiyorum çünkü belki de 10 milyondur. O 10 milyon kazanan adam bana gelip der ki.. ah ahh senin dünyan çok küçük.

Bilmiyorum anlatabildim mi ama denemedim demem. Sevgiler

Çalışıp kendiniz alın. Çok istiyorsanız kredi çekin ama kendiniz ödeyin . Onsuz olmaz diyorsanız ayrılın, size dyson süpürge alacak başkasıyla evlenin. Bu ne saçma bi dert

Ben maaşlı işlerin hiçbir halta yaradığını düşünmüyorum valla.alsa alsa 20 bin alıyorlar.neyse ya akşam akşam yine hırslandım.

Katılıyorum, zamanı doktor koca avlamaya yatırmak daha mantıklı senin yaptığınn gibi :bicak:

Benim gözlemledigim öyle cok istegi olan genelde kendini fazla gelistirmemis, uzun calisma hayati olmayan ve kendi maddi imkanlari kisitli olan kisiler. Etrafimdaki kariyer sahibi kadinlardan öyle abarti istekleri olmadi. Cünkü calismanin ve para kazanmanin zorluklarini biliyorlar. Ama bunu acik söylesen tepki de aliyorsun :D

Benim uzun calisma hayatim olmadi ama hiç boyle isteklerim de olmadi. 😁 Cidden umurumda degildi utu, supurge filan asla arastirmadim iş gorsun diye alindi bitti.
Mobilyayi alirken özendim seçmesi zevkli bir şey sonuçta ama oturup supurge arastirip ilgilenmek çoook sıkıcı. 🙄

Cok istesem eşim alamayacak olsa veya almasa annemciğimlerden isterdim yurtdisinda yasiyorlar bir dyson parasi atarlar şuan direkt.😂

Çalışıyorsanız siz alın? Çalışmıyorsanız ve maddi durumu o makinayı alacak kadar yeterli değilse daha uygun bir makina bakmak mantıklı olan.
Ayrıca süpürge alırken niye ona söylüyorsunuz anlamadım ki, evlenirken gidip aldım eşim evi yerleştirirken gördü.

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
E alın kendinize neden nişanlınızdan istiyorsunuz ?

Back
X