- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.653
- 498
OkBirine anlamazsınız kapsiteniz yetmez derseniz ya da ufkunuz yetmiyor derseniz sinirlenmeyecek insanın sıkıntısı vardır.sevgili plazacılar kankası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OkBirine anlamazsınız kapsiteniz yetmez derseniz ya da ufkunuz yetmiyor derseniz sinirlenmeyecek insanın sıkıntısı vardır.sevgili plazacılar kankası.
Bahar candana sor o bile bilirKız sende şaka mı yapiyon hangi medeniyette yaşiyorsun söyle gelelimbizde kız erkek alir yapmadik eşimle ama biliyorum
![]()
Bak arkadaşım bişey idda ediyorsun ben de diyorum ki öyle değil. Senin çevrende yok diye öyle değil diye kabul edemezsin… benim de hiç ufkumun almadığı paralar kazanan ve yaşayan insanlar var uzaktan tanıdığım. Amann en fazla 1 milyon kazanıyor zaten demem. Bilmiyorum çünkü belki de 10 milyondur. O 10 milyon kazanan adam bana gelip der ki.. ah ahh senin dünyan çok küçük.Birine anlamazsınız kapsiteniz yetmez derseniz ya da ufkunuz yetmiyor derseniz sinirlenmeyecek insanın sıkıntısı vardır.sevgili plazacılar kankası.
Aaa seninki hesap ödemeye başladı mı ya? Hadi hayırlı olsun.Ulen şöyle özgüvenli bir kadın olamadım be.ben en fazla bir yemek ödetiyorum onda da mahcup oluyorum.sizden ders almam lâzım.
Ben maaşlı işlerin hiçbir halta yaradığını düşünmüyorum valla.alsa alsa 20 bin alıyorlar.neyse ya akşam akşam yine hırslandım.
Hiç konuşmassa belkiKatılıyorum, zamanı doktor koca avlamaya yatırmak daha mantıklı senin yaptığınn gibi![]()
Ama ceyizimizde özgürlüğümüzde var Cherry'im![]()
Eve gelince tüysüz, kılsız püripak evle karşılaşmak paha biçilemezYok yaf robotu özgür olduğum için değil tembel olduğum için aldım valla evin altını üstüne getiriyor çok memnunum![]()
Benim gözlemledigim öyle cok istegi olan genelde kendini fazla gelistirmemis, uzun calisma hayati olmayan ve kendi maddi imkanlari kisitli olan kisiler. Etrafimdaki kariyer sahibi kadinlardan öyle abarti istekleri olmadi. Cünkü calismanin ve para kazanmanin zorluklarini biliyorlar. Ama bunu acik söylesen tepki de aliyorsun![]()
Ben günde iki kere çalıştırmaya bile kıyamıyorum yorulmasın diye canım pırılımYok yaf robotu özgür olduğum için değil tembel olduğum için aldım valla evin altını üstüne getiriyor çok memnunum![]()
Eve gelince tüysüz, kılsız püripak evle karşılaşmak paha biçilemez![]()
10 bin liralık memurum nedir yagashhshs. Maşallah bozdur bozdur harca.Hayya maşallah ben 10 bin liralık memurum.bem yenileyemem beyaz eşyaları.ne iş yapıyorsunuz?
Ne süpürgeymiş yahu nişanlıları bile birbirine düşürüyor![]()
E alın kendinize neden nişanlınızdan istiyorsunuz ?kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.