• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım abarttığımı söylüyor?

Niye kıskanayım ekonomik durumumu nerden biliyorsunuz biz zaten hallettik komikleşmeyin bide eminsiniz yani kıskandığıma
Bu üye herkesi kendi gibi sanmada bir dünya markası. Kendisi her şeyi kıskandığı için normal sanıyor böyle şeyleri. Mesela güzel kadınları da çok kıskanıyor. Şimdi geliri yüksek insanları kıskanıyor. Mütemadiyen kıskanıyor. Ama bizim kıskanmadığımıza inanamıyor. Şaka gibi

Bu üye herkesi kendi gibi sanmada bir dünya markası. Kendisi her şeyi kıskandığı için normal sanıyor böyle şeyleri. Mesela güzel kadınları da çok kıskanıyor. Şimdi geliri yüksek insanları kıskanıyor. Mütemadiyen kıskanıyor. Ama bizim kıskanmadığımıza inanamıyor. Şaka gibi

Avrupa bizi kıskaniyiyyyyyyyyyyyyyy

evlilikte bütçe neye yeterse o alınır. bütçenizden fazlasını istemek bana göre şımarıklıktır.

Fark ettim kendi haline bıraktım bu yüzden

. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Böyle şeyleri kız taraafi alır, kadının kullanacağı çeyiz nihayetinde. nasıl ütüyü kız tarafı alıyorsa süpürgeyi de kız tarafı alır
Yani ver parayı, al Dysonu. Neden dert ettin ki?
Ha,bir supurgeye 8 bin lira veremeyeceksen adamı da darlama sebepsiz yere. Cinsiyeti erkek diye ikramiye vermiyorlar kimseye

Süpürgeyi isteyen sizsiniz. Objektif oluyorum izninizle: Siz alın.

Bence bunun için kavga etmeye gerek yok, nişanlınız asgari ücret alıyosa tabi ki bunu karşılayamayabilir ama eğer durumu iyise ve almak istemiyosa cimri olduğunu düşünürüm ben ki evlilikte cimrilik çok sıkıntı yaratıyor, nişanlınızın saçmalama demesini beğenmedim. Keşke “hayatım bunu karşılayamam ama bütçemize uygun güzel birşey seçelim” demesi daha uygun olurdu. Ama çok büyütülecek bir konu değil, bir süpürge için birbirinizi kırmaya ne gerek var? Annemde dyson kablolu animal 2 var ve hiç memnun değil basarak çalışıyor ve parmağı nasır oldu kadının basmaktan. Burada ki herkesin klasik bir tavrı var genelde karşı tarafa yüklenmeyi severler yapıcı birşey yazmak yerine dalga geçerler herkesle o yüzden burada ki yorumları takma kafana ve nişanlınla bir süpürge için aranı bozma.

Evlenirken kimseden bişi istemedim . Ne lazımsa kendim aldım ya da vardı . Yani sizde kendiniz alabilirsiniz neden nisanlinizdan istediniz ben o kısmı anlayamadım ?

Ufak tefek kırıntılar için koca süpürgeyi çalıştırmaya üşeniyorum..bazen dikey süpürge olsaydı diyorum ama robot süpürge daha mantıklı.
Zaten para da yok.zamaninda 5 tl ye gırgır almıştım.o işimi görüyor 🤣🤣
Şarjlı dik süpürge mükemmel bir icat. Benim bulunduğum yerde elektrikler çok kesiliyor. Geçende 13 saat yoktu. Misafirim vardı bir şeyler döküldü vs hemen süpürdüm 😂

Kendi süpürgeni kendin al. Ayrıca cam kırığını bile süpürmüyor, motoru hassasmış, arkadaşım o yüzden bir de philips aldı🤣. Ama ütüyü nişanlına aldır bak. Çünkü onun kafasını ütüleyeceksin bu belli bir şey
Ben 400’lük fantom aldım dik süpürge :D. Baya iyi çekiyor, ev çok pis olduğunda ya da cam kırığı gibi bişiler olduğunda onunla süpürüyorum. Şarjlı dik süpürge olarak ilk Philips almıştım. Filtresini düzenli temizlemediğim için bir süre performansı düştü kenarda bekledi. Fantomu alınca onu temizledim ilk günkü gibi oldu. Şimdi ihtiyaca göre ikisini dönüşümlü kullanıyorum. Ama ikisi de dik süpürge :D

Yorumlarda Philips’in yedek süpürge olması, dandik görülmesi, o da iş görür falan denmesi bir tık üzmedi değil 🥲

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Bakin maddi olarak ülkece halimiz ortada , nişanlınıza fazla yüklenmeyin, istediğiniz süpürgeyi alın ama sizde ücrete yardım edin , biraz bencil davranmışsınız bence ...

Annemde dyson kablolu animal 2 var ve hiç memnun değil basarak çalışıyor ve parmağı nasır oldu kadının basmaktan.
Bişey soyliycem ama üzülmeyin. O modelde sürekli basılarak çalışan bir fonksiyon yok :KK57: muhtemelen yanlış kullanıyor anneniz veya manuel takılmış.Bi servise gösterin. Yıllarca kullandım ,üst modelini de aldım( hepsini kendim aldım :KK14: ) hala taş gibi sağlam. En sevdiklerimden.

Canım akşam akşam Dysonlu kavga çekti hemen kocise sorcam neden dysonum yok diye 🤣 şaka bir yana bende robot süpürge istediydim bana gırgır almış ceyizimde çok şakacı kocam var çok 😭 neyse ciddi yorum yapıyorum neden kızın alması gereken bir eşyayı erkek tarafından istiyorsunuz istiyorsanız neden makul bir ortak fikirde bulusmuyorsunuz. Bence bunu düşünün.

Back
X