• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım abarttığımı söylüyor?

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Süpürge alt tarafı gerçekten. Sizin kendi paranızsa alın ama adamın parasıysa ve bütçesi kısıtlıysa böyle bir şey istemeye hakkınız yok. Makul olun biraz.

Bende de dyson var evet çok güzel bir süpürge ama kendi paramla alıp köşeye koymuştum ben. Nişanlandıktan sonra dyson alalım diye tutturmazdım, çalışıyorsanız kendiniz köşeye ayırıp alın ama nişanlınızdan bekliyorsanız o ne isterse neye bütçesi yeterse o maalesef. 🤷🏻‍♀️

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Neden kendiniz almıyorsunuz???

Kozlor Allah oşkono obortoyor moyom🤣🤣🤣🤣Yok canım ne abartması en doğal hakkınız😂Bir de diğerini örnek vermiş onun fiyatı 3,5 demiş😂Ah kıyamiş sana ya kıyamişşşşş😃😃😃🤪

Back
X