- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.653
- 498
Aslında böyle durumlara mahal vermemek için olması gereken paylaşıyorsun alınacakları bunun gibi düşünBöyle adetler mi var? Çok saçma geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında böyle durumlara mahal vermemek için olması gereken paylaşıyorsun alınacakları bunun gibi düşünBöyle adetler mi var? Çok saçma geldi.
Ay gerçekten mi çok ilginç arkadaşınız fln da mı yok bu adetleri bilen. Hem bu bir yöreye has bir adet değil. Birçok yörede bu şekildedir. Emel Sayın’ın Yalancı Yarim filminde bile damadın( Tarık Akan’ın) ultra zengin yengesi bile diyordu yatak odası kız tarafına aittir diye. Geçen izledim de aklımda kalmışHiç duymadımçevremde öyle adetlere göre yaşayan insan yok ki. Kk'dan öğreniyorum böyle şeyleri.
Aşırı ötesi saçma hemde.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Kendisi süpürüyor dicem konu sahibi robot süpürge de isticek şimdi8000 tl lik süpürge 3500 tl lik supurgeden farklı ne yapıyor?
Dyson V15 mı ?
Çeyiz olarak kendiniz alabilirsiniz.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Ufak tefek kırıntılar için koca süpürgeyi çalıştırmaya üşeniyorum..bazen dikey süpürge olsaydı diyorum ama robot süpürge daha mantıklı.Kendisi süpürüyor dicem konu sahibi robot süpürge de isticek şimdi![]()
Nişanlınız almasın o zaman siz alın böylece sorun çözülür. Ha siz alamayacaksanız da zorla bir şey aldırmak sevdiğiniz insana ayrı bir yük yüklemek gaddarlık. Philips de iş görür hatta daha ucuz markalar bile iş görür, zamanla da alınır bazı şeyler.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Ben 10 yıllık süpürgeden sonra robot süpürge aldım eski süpürgeyide atıcaktım ama sadece robot yetersiz mutlaka bi dysonUfak tefek kırıntılar için koca süpürgeyi çalıştırmaya üşeniyorum..bazen dikey süpürge olsaydı diyorum ama robot süpürge daha mantıklı.
Zaten para da yok.zamaninda 5 tl ye gırgır almıştım.o işimi görüyor![]()