Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenince ailesiyle yada ablasıyla yaşamayı asla kabul etmem. Emin olun beni tanısanız siz de böyle düşünürdünüz. Çünkü benim güzel ve mutlu olduğum bir mesleğim var, çok severek yaptığım bir işim var. Kendi kendime yetiyorum her konuda. Böyle bir teklif bile geldiğinde inanın direkt ayrılırım. Ki kaldı ki ailem böyle bir şeye izin vermez asla. Benim kızım olsa bende karşı çıkar bu işi bitirmesini isterdim çünkü.

Birde şöyle bir şey var. Ben bu olaya tepkili olduğum için benden çoğu şeyi gizleyecekmiş gibi hissediyorum, tadımız kaçmasın yada ben dır dır etmeyim diye. Mesela maaşını aldı kısa bir süre önce, ama maaş ortalıkta yok. Altın yaptım diyor ama salak değilim ya hal hareketlerinden anlıyorum. Emin olun cebinde beş kuruşu yoktu. Ablasına yardım ettiğini düşünüyorum ama bana söylemiyor.
Evlendikten sonra maaşını da gönderecek daha çok
Belki çocuk isteyecek ve bu sebepten öteleyeceksiniz
Üzgünüm hakaret etmek istemiyorum ablası kan emici olmasa bu işlere girmezdi anne babasıyla oturur bir işte çalışabilirdi

Görümcem yok ama olsa öperdim.... :KK70:
Dur görümce övecem. 1 erkek kardeşimiz var, herşey onun olsun onda olursa zaten bizi aç koymaz derler, evime gelirler ben miyim ev sahibi onlar mı belli olmaz, her işim yapılır. Ben şahsen 100 TL isteyemiyorum erkek kardeşimden, sevgülüsü var, düğün yapacak para biriktirsin. Şöyle akıllı olup kimselere yıkılamadık, bu diklikle çok aç kalırız.

Evlenince ailesiyle yada ablasıyla yaşamayı asla kabul etmem. Emin olun beni tanısanız siz de böyle düşünürdünüz. Çünkü benim güzel ve mutlu olduğum bir mesleğim var, çok severek yaptığım bir işim var. Kendi kendime yetiyorum her konuda. Böyle bir teklif bile geldiğinde inanın direkt ayrılırım. Ki kaldı ki ailem böyle bir şeye izin vermez asla. Benim kızım olsa bende karşı çıkar bu işi bitirmesini isterdim çünkü.

Birde şöyle bir şey var. Ben bu olaya tepkili olduğum için benden çoğu şeyi gizleyecekmiş gibi hissediyorum, tadımız kaçmasın yada ben dır dır etmeyim diye. Mesela maaşını aldı kısa bir süre önce, ama maaş ortalıkta yok. Altın yaptım diyor ama salak değilim ya hal hareketlerinden anlıyorum. Emin olun cebinde beş kuruşu yoktu. Ablasına yardım ettiğini düşünüyorum ama bana söylemiyor.

Ablaya evi dizecek olacak kisi sizce kim? Su anda evlilik hazirlik yapacakken size danismadan böyle karar almasi hayira alamet degil. Kac bence

Aklıma geldi bir komsu garibim eşi ailesine çok düşkünmus
Evin tek ogluymus tek okuyan bir de
Yeğenlerine bu bakmış büyütmüş maddi olarak yardım etmis
Karısı ev hanımı .ses edememis hiç
Adam hep yegenlerim bana düşkün ilerde onlar bana ev alır ben onlara babalık yapıyorum demis
Düşünün adam 30yillik öğretmen yeni emekli oldu 30yildir kirada rahat ev parası yedirmis
Şimdi yegenleei selam vermiyormus hepside iş bulmuş bu işler boyle.
Bir de karisinin annesi almanyadaymis karısına verilen altınları bile yeğenlerine göndermiş.
Allah'ın cezası herif. Babalığı kendi çocuklarına yapacağına... Çekirdek ailesinin kul hakkına girmiş. Ne de olsa onlar çekirdek aile, haklarını helal ederler

Evlenince çalışmayı düşünmüyorum, çocuk doğurup bakacam de, seyret cümbüşü.

2 aylık çocuğumu bakıcıda bırakıp çalışmaya başladım, yaşım 31. Ne tatlı canmış bu görümcendeki.
Sorma benimde üç aylık oldu
Kacaydir düşünüyorum
Şimdi eşimden bir ay ayrı kalacağız
Ben annemin yanina gidiyorum orada uzaktan eğitime devam edecegim annem çocuğuma bakacak bir müddet
Pandemiden bakıcı zor suan
Sonra yüzyüze gecikirse başka planlar dusunecegim neler düşünüyorum neler
Annemde yaşlı kadın onu yormadan halletmeye çalışacağım
Evimi bırakıyorum başka düzene gececegim herks ailede seferber oluyor
Esim çalıştığı halde birakma luxum yok
Millet üç çocukla yatma derdinde oh ne guzel

Dur görümce övecem. 1 erkek kardeşimiz var, herşey onun olsun onda olursa zaten bizi aç koymaz derler, evime gelirler ben miyim ev sahibi onlar mı belli olmaz, her işim yapılır. Ben şahsen 100 TL isteyemiyorum erkek kardeşimden, sevgülüsü var, düğün yapacak para biriktirsin. Şöyle akıllı olup kimselere yıkılamadık, bu diklikle çok aç kalırız.
Canımı görümce cektirme kız. Kaynanamla kayınpederimi havlet ettirmiyim görümce uğruna :D

Seneye eylül ayları gibi olabilirmiş. şaka gibi değil mi.

Sizin atanmanız netleştikten sonra evlenirsiniz, en olmadı sizin maaşa güvenilip bi kredi çekilir 300 yıllık, sizde borçla koca sahibi olursunuz. Olacak iş değil an itibariyle ayrılın siz sağ onlar selamet, baştan ya engellersiniz ya da engelleyemeyip önünüze bakarsınız.

Allah'ın cezası herif. Babalığı kendi çocuklarına yapacağına... Çekirdek ailesinin kul hakkına girmiş. Ne de olsa onlar çekirdek aile, haklarını helal ederler
Ve adamın şuan iki ogluda memur oldu
Ve evli oğlan diyormuş ki babama ev almam lazım önce
O rahat etmeden ben kendime ev alamam diyormuş
Diğer oglu da yeni atandı
Kardeşiyle bir olup babaya ev alacaklar

Çok genç ve güzel bir yaştasınız, ailenizin bu durumdan haberi var mı, varsa tepkileri nasıl oldu

32 yaşında gencecik sapasağlam kadın mutsuz evliliğinde dünyaya 3 masum getirirken hiç size sordu mu ki şu an sizin hayatınızın içine ediliyor onu anlamıyorum. Bu evliliği yaptığınızda her zaman önceliğiniz görümcenizin çocukları olacak ve hiçbir zaman çocuk yapmaya cesaret edemeyeceksiniz. Çünkü sizin eşinize sırtını dayamış bir görümce varken siz hep sağlam bir duvar olmak zorundasınız. Devrilemezsiniz. Çocuk yapayım 1 sene işten uzaklaşayım deme lüksünüz bile olamayacak.

Evlenince çalışmayı düşünmüyorum, çocuk doğurup bakacam de, seyret cümbüşü.
Ben bunu eski sevgilime yaptım, benden para istemişti biriktirdiğim paramı ev alcakmışmış bize, bem evlenince çalışmıcam ki sen bana bakcaksın o yüzden şimdiden alış dedim
İnandı açgözlü ayrıldık tabi 😂

Erkek çocukları falan salak bence ya

İyi de teklif geldiğinde ayrılacağına herşey baştan konuşulsa da ona göre davranılsa daha iyi değil mi? Ailesinin nişanlından böyle bişey rica etmesi zaten başlı başına seni yok saymaktır, gerekirse seni de çağırıp konuşulması gerekirdi. Ben şu durumda mutlu bir gelecek göremedim ikinize dair

Seneye eylül ayları gibi olabilirmiş. şaka gibi değil mi.

yazdığın cevapları okudum en azından çoğunu.
fazla naifsin.
bu aile seni üzer benden söylemesi.
iyi tart biç hani aileme söylemedim işler karışmasın diye yazmışsın ya. önce kendin düşün seni çözümlü bir şey için ikinci plana atan biriyle evlenmek istiyor musun diye.
kendini ve seni tek başına verdiği kararla harcamış. şimdi ailen araya girse işler düzelse vazgeçilse ablayla ev tutmaktan falan devam eder misin gönül rahatlığıyla?
adamın hamuru bu.

Hani şey vardır ya, ne kadar manipüle edilirsen o kişiye o kadar düşkün olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X