- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
Ya sen ailem gelecek derken aynı evdemi yaşamakta bahsediyorsun?
Sen bence aileni hiç karıştırma oo 4 yıl sonra gelecekler belki ozamana yeniden tayin istersiniz.
tamam şimdi üstüne gitmeyeyim diyorum ben daha çok çalışır istediğim yeri yazarım diyorum.
ama konu o şekilde bitmiyorki yarın bigünde tayin istemeye kalkacaktır.
:26:
Ve bana o halde bende Malatya ve çevresini yazarım diyor. Senin ailen de o tarafa gelsinler hep birlikte yaşarız diyor bana.
Tüm bunları bilmesine rağmen en başta hep konuşmuş olmamıza rağmen nişanlımın bu inatçı tavrına çok üzüldüm. Ben yazarım malatyayı gelip gelmemek sana kalmış diyor. Ailenin de En az 10 yıl gelmelerini istemiyorum, özelimize karışmalarını istemiyorum diyor.
Benim ailem öyle karışan bir aile kesinlikle değildir ve hep anlayışlı olmuşlardır.
bence nasıl bakarsan biraz da öyle görürsün bazı şeyleri...
neden hemen 10 yıl istemiyorum demesine takıldınız ki?
bakın başta da gelsinler Malatya ya diye bir yorumda bulunmuş..
sonuçta nişanlınızı tanıyor olmanız gerekir, size tutup 10 yıl boyunca asla onları istemiyorum, hiç görmeyeceksin gibi ciddi ve sert bir tutumda mı idi gerçekten?
bunu bizim biraz özelimiz olmalı, hayatımızı yaşamalıyız şeklinde de düşünebilirdiniz..
tutup konuyu ailemi istemiyor, ilerleyen günlerde onlarla görüştürmez bile şeklinde yorumlamak bence yanlış..
kavga sırasında tutup da abartma ailende tamam gelecek ama her konuya aileni katma, bırak bir özelimiz olsun şeklinde düşünebilirdiniz.
benim ailem öyle karışmayan bir aile bunu nasıl düşünür tarzında yaklaşımlar sizin yorumlarınız..
kötü düşünürseniz kötü gider...
ne bileyim ben aileni istemiyorum derken ki sözünün ciddi bir söz olduğunu düşünmüyorum, siz her söze ailem ailem diye katıp duruyorsanız bir yerden sonra insanın tepesi atıp eee otur o zaman evinde ne diye evleniyorsun ki diye bile tepki verebilir..
böyle bir hışımla söylenmiş olabilir...
nişanlınızı tanıyor olmanız gerekir, sözlerini kendinizce yorumlamaktansa bence o nasıl karakterde bir insan diyerek düşünerek yorumlamak daha doğru sonuçlara ulaştırır.
bencilce olacak belki ama ben bıktım artık onu düşünerek yorumlamak istemiyorum.
bi kerede o beni düşünerek yorumlasın, söylediği sözlere bi dikkat etsin.
geceden beri hala aramadı mesala.
tamam iyi hoş, çok seviyorum, ilgili, oda seviyo falan ama ben alttan almaktan, onun ne düşündüğünü yorumlamaktan yoruldum artık.
zamana bırakacam başka da bişi diyemiyorum, düşünemiyorum
Ve bana o halde bende Malatya ve çevresini yazarım diyor. Senin ailen de o tarafa gelsinler hep birlikte yaşarız diyor bana.
madem aileniz peşinizden heryere gelebiliyor bunu niye kabul etmediniz o halde?
nişanlınız herşeyin sizin istediğiniz doğrultuda olduğunu düşündüğünden inada bindirmiş bence. siz onun aile(akrabalarını) istemeiğinizden o da sizi incitmek için inadına 10 yıl gelmesinler diyor.
Tüm bunları bilmesine rağmen en başta hep konuşmuş olmamıza rağmen nişanlımın bu inatçı tavrına çok üzüldüm. Ben yazarım malatyayı gelip gelmemek sana kalmış diyor. Ailenin de En az 10 yıl gelmelerini istemiyorum, özelimize karışmalarını istemiyorum diyor.
Benim ailem öyle karışan bir aile kesinlikle değildir ve hep anlayışlı olmuşlardır.
Melodime katılıyorum.
İyi düşün...
En baştan ipleri verirsen eline dönüşü olmaz asla.
ne olursa olsun, ailenizin kurulu düzenlerini bırakıp peşinizden gelmeleri tuhafıma gidiyor, bunu siz mi düşünüyorsunuz yoksa onlar da onayladılar mı? hayatlarının merkezinde sadece siz mi varsınız?
Merhaba kızlar,
Öyle çok üzüldüm ki kızlar…
Durduk yere atama sonucunda yaşayacağımız yerin muhabbeti açıldı.
Ben aydında onlar mersinde yaşıyor ama Malatyalılar aslen.
Ve en başından beri nişanlımla mersin aydın arası illeri yazarız nasibimiz olan yer gelir diye hayal ettik.
Ben Malatyayı çevresini istemediğimi söyledim. Ve evlendikten 3-4 yıl sonrada ailemin bizim olduğumuz şehre gelmesini yanımda olmalarını istediğimi söyledim (tek çocuğum)
Bugün durduk yere konu açıldı ve bana sen mersine gelmek istemiyorsun gibisinde şeyler söylemeye başladı nişanlım.
O halde bende aydın ve çevresini yazmam dedi. Bende öyle bişi demedim ki ben hep sana aydın-mersin arasını yazarız neresi nasip olursa diye söylediğimi dedim.
Ama benim aileme yakın olmamı istemiyor bundan rahatsızlık duyuyor onu hissettim. Ve bana o halde bende Malatya ve çevresini yazarım diyor. Senin ailen de o tarafa gelsinler hep birlikte yaşarız diyor bana.
Nedir bu inat, nedir bu naz anlamıyorum artık ya.
Ben en başında demişim mersin-aydın arası diye nasıl gideyim o kadar uzağa hadi gitsem aileme nasıl oraya gelin diyebilirim ki.
O kadar üzüldüm ve kırıldım ki.
Ne diyeceğimi bilemiyorum şuan.
İnanın nişanı atmayı bile düşünüyorum nedir bu bencillik ve inat ya.
Kızlar bir şeyler söyleyin nolur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?