- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
yanlıs bir tepki vermiş canım ben malatyayı yazarım gelipgelmemek sana kalmıs ne demek ya.ayrıca illaki ikinizden birinizin ailesine yakın olacak diye bir sart yok gerekirse iki taraftanda ayrı olursunuz sans bu.senin aileni istememekte neymiş.
Evet senin için üzücü olmuş canım.
Neden bir anda kararından döndü ki?
Ailesi belki birşey demiş aklına girmişlerdir.
10 yıl gelmesinler ne demek?
Bende tek çocuğum ve nişanlıyım.
Bana bir ara 1 saat uzaklıkta bir yer söyledide ben yaşamam ben orda diye çok üzülmüştüm.
Ama ben semt olarakta aileme yakın olmak istiyorum dedim.
Çünkü tekim sen de öyle...
İleride yaşlılıkları var bu insanların. Birşey olsa biz ilgilenip biz koşucaz ilaçlarını alıcaz bakıcaz.
Bunları da düşünmelisin canım.
evet canım öyle üzüldüm ki anlatamam..
aydın-mersin arası yazarız neresi çıkarsa dedim hep.
ama ben tek çocuğum annem kalp hastası babam emekli zaten yanı onları aydında tutan hiçbişi yok benim olduğum şehre gelsinler istiyorum . arada yanlarına uğramak nefeslerini hissetmek istiyorum . hatta sizinkilerde gelebilirler aslında onlarda gelsinler hep birlikte aynı şehirde olalım diyorum.
bizimkiler memleket özlemi çekiyorlar onlar malatyaya gidecekler o halde bende malatya ve çevresinş yazarım sizinkiler de oraya gelir diyor bana.
bu kadarı da sayıgısızlık değilde nedir söylermisiniz bana...
sinirle birşey söylelemek için kendimi o kadar çok tuttum ki.
güle güle o zman sana diyecektim nerdeyse.
en başta konuşmuşuz tüm bunları kaç defa şimdi ne oldu da bunları diyor anlamıyorum ya
Tercihinizi yapın o zaman aileniz mi nişanlınız mı ? sizin ailenizden 10 yıl uzak durulurken beyefendinin ailesindende uzak durulacakmı.Özelinize onun ailesi karışmayacakmı bir sorun bakalım.Bence karışacaklar çünki şimdiden karışıp nişanlını dolduruşa getirmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?