Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kredi cekmis onlara yardim etmis
kocasi acmiyormus teli
hatta evine ihbar bile gelmis iki kere
ama bunlar benden önceymis
artik borclari bitiyormus
kadinla o yüzden mesajlasiyormus
öyle dedi

Bir baskasi için kredi çekmiş?
Peki bu kadar mühim arkadaslarini siz tanıyor musunuz? Belli ki çok değer verdiği biri oturup konusuyor musunuz bu hanimla ya da çift olarak?

hobaaa her gün borç istemiş mübarek
bir iş var..

o kadına gelene kadar, sürekli arkası toplanan bir adamla neden evlenmek istedinizki anlamadım

Bir baskasi için kredi çekmiş?
Peki bu kadar mühim arkadaslarini siz tanıyor musunuz? Belli ki çok değer verdiği biri oturup konusuyor musunuz bu hanimla ya da çift olarak?

tanimiyorum ama nisanlim zor durumda olan herkese borc vermeye meyilli bir insan zaten
biraz fazla iyi niyetli
yalan olduguna inanmiyorum
kizdigim icin birsey söylememis

ne yapayim ben simdi
kadinin kocasina mail mi atsam face üzerine?
haberi varmi diye borc konusunda
gerci cok sacma olur iyice karisir
ne yapmaliyim simdi?
ne yapayim ben simdi
kadinin kocasina mail mi atsam face üzerine?
haberi varmi diye borc konusunda
gerci cok sacma olur iyice karisir
ne yapmaliyim simdi?

çok karışık bir durum valla,nişanlınızın üzerine gidin, hatta kadınada sorun ama kadının eşine bişey demeyin.Alllah korusun adam öldürür falan

yaallaannnnn..yakma kendiniiii

nerden biliyorsunuz yahu?
nisanlim iyi niyetinden yapmistir sanirim bunlari
gerci artik güvenimde sarsildi
bana bir akil verin ne yapacam ben simdi?

nerden biliyorsunuz yahu?
nisanlim iyi niyetinden yapmistir sanirim bunlari
gerci artik güvenimde sarsildi
bana bir akil verin ne yapacam ben simdi?

Peki siz neyi ne kadar biliyorsunuz? Evlenmeyi planladığınız insan için mıştırlı cümleler kurmak, kimden borç almış kime vermiş neler yapıyor bu adam bilmemek olur mu?
Siz bu insanla ne zamandır birliktesiniz? Çok mu kısa oldu? Tanımıyor musunuz nişanlınızı? Yahu biri nişanlınızın kartını kullanıyor bu bile mi sorgulatmıyor bir şeyleri?

aramizda mesafe var .. ama bu borc meselelerinde gercekten sorumsuz
o kadinin numarasini verdi bana
kime istersen sor diyor
anneside biliyormus

tanimiyorum ama nisanlim zor durumda olan herkese borc vermeye meyilli bir insan zaten
biraz fazla iyi niyetli

Sen öyle diyorsaniz, inaniyorsaniz biz ne diyelim ki simdi. Hakkinizda hayirlisi..

Bencede kadını ara eğer sevgilin sorun çıkarırsa yanında ara kadına sor direk neden konuştuk diye borç falan muhabbeti ediyosa doğrudur ama başka seyler saçmalıyosa durum kötü

aramizda mesafe var .. ama bu borc meselelerinde gercekten sorumsuz
o kadinin numarasini verdi bana
kime istersen sor diyor
anneside biliyormus

Aradaki mesafeler önemli değil, annesinin bilmesi de. Sizin kafanızda mantıklı soru işaretleri var mı var? Şuna inanıyor musunuz: Bu adamla evli olsanız kime borcu var kimden borç almış haberim olur diyebiliyor musunuz?

biraz fazla iyi niyetli

Bence siz de çok iyi niyetlisiniz? Kadınla 2 ay boyunca mesajlaşmış. Bir tane mesajı bile durmuyor telefonda ve bunlar hep borç için. Bir de kadından borç mu istiyor, kocasına verdiği borcu geri mi istiyor onu anlamadım.

kadina borc vermis simdi lazim diye geri istiyormus
ve her ikisi icin kredi cekmis hem kadin hem kocasi icin
gerci artik inanasim gelmiyor
o kadinada evlenecegi birgün öncesinde de iki msj atmis
ama onlarin dügününe de gitti
hatta benimle konusmustu o gün telefonda disari cikipta

Bence kadini arayin bi güzel konusun sonra nisanlinizin agzini arayin bakin ne diyorlar ona gore karari siz verin. Ama bence yurumez simdiden birseyler sakliyorsa evlenince ne olur ve anlattiginz kadariyla sorumsuzmus da cocuklarinizin babasi olacak hayatinizi paylasacaksinz bence bir kez daha düşünün. Size karsi seffaf olmasi gerekir sonucta. Ve bir kere guveniniz sarsilirsa aklina hep acabalar gelir bunlari yasamamak icin tedbirinizi alin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…