Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
+inandim tamammi inandim
hala inkar ediyor
kadina ve esine msj yazdim
bakalim ne olacak
cok öfkeliyim
Kadin ve kocasi onaylarsa inanacakmisin? Ya onlari tembihlediyse seytan azapta gerek belki cesaret edemiyorsun ama bence nisanlinin annesini ara ve konus

Canım benim eski eşiylede aldatma konusu geçmiş zaten adamın tiyneti bu maalesef senin bundan ayrılacağını düşünmüyorum...

Ben olsam simdiye o nisanliyi paralamistim o kredi.kartini da yedirmistim.benim nisanlimin kartini nie arkadasin.karisi kullansin ayol...bu.kadinin kocasi.nerde o nie yok.piyasada o niye kadinin sacini basini.yolmuyor....

Eeee kadina ve adama ne mesaji attin..onlar ne dedi.

Eeee kadina ve adama ne mesaji attin..onlar ne dedi.
cvp gelmedi daha
ben hala inanamiyorum
elalemin karisi nisanlimin kredi kartinla fink atmis
benim ruhum duymuyor

ben bu adami seviyorum
napacam simdi

Sakin davran.fevri davranma.ve mutlaka gercekler ortaya cikacaktir.

nişanlınızın bukadar iyi niyeetli olduğunu düşünüyorsanız neden konu açma ihtiyacı duydunuz?
Ben hiç nişanlınızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.bir evli bayanla sürekli mesajlaş sonrada ay borç verdim iyi niyetliyim diye kıvır.

Hayat sandığınız kadar iyi niyetli adamlarla dolu değil.

Bence hiçte masum düşünme araştır derim ben !

hicbirsey acikliga kavusmadi
kadin küfür etti neyi ima ediyormusum diye
borc konusunda da hicbirsey demedi
nisanlim hala inkar ediyor
artik neye inansam sasirdim

o kadin da bu arada aile dostuymus..
kadin nisanlimin annesini aramis tartisma cikmis

nisanlima dedim o kadina attigi msjlari kadin yollasin ona
madem sadece borc meselesiymis
oda borclari var diye telefonunu satti dedi öyle screenshot yapip
atamaz dedi eski telefonla..ama kadin bugun net uzerinden bana msj atti

kocasinada msj attim ama sanirim görmedi o kadin daha önce davrandi..
dün nisanlima dedigimde esine ve o kadina msj aticam diye
atma sakin dedi 10 dk bekle ondan sonra at dedi
o ariyacakmis ..ve hat özetine baktigimda ard arda msj atmis
sonrada benim kiskanc oldugumu söylemis
kadin bana neler yazdi

allahimmmmmm daha neler
artik toparlayamicam olaylari

bence nişanlınız sizi aldatıyor..borç bahane mesaj şahane..neden böyle adamlar daha çok seviliyor anlamış değilim..

yani birde aileye borç verırken evin erkeğiyle muhatap olur veren kişide erkekse, fazla mı iyi niyetlisin doux?

Ne bicim bi ag boyle surekli borc alma verme onceden ne diye borc aliyormus ki annesiyle yasiuormus zaten ayrica evli kadinla neyin borc alisverisi kocasi napiyo bu kadinin ben olsam asla guvenmezdim evlenince buyuk sikintilar olacagi belli

kredi cekmis onlara yardim etmis
kocasi acmiyormus teli
hatta evine ihbar bile gelmis iki kere
ama bunlar benden önceymis
artik borclari bitiyormus
kadinla o yüzden mesajlasiyormus
öyle dedi
Tamam ozaman de beraber o kadinin evine gidin kadin kocasi filan hepiniz oturun soyle adama 1 ay her gun mesaj atmis nisanlim bundan haberin varmi benim kafam karisti diye bakalim buna ne diyecek nisanlin

evet arkadasiymis
nisanlimin kartini kullaniyormus bide
kafam allak bulak oldu
neye insansam ne düsünsem bilmiyorum
Bunuda yeni gordim bencr kocasinin haberi yok hangi koca karisinin elalemin adaminin kartini kullanmasina musadde eder ? Normal karsilar ? Nisanlin seni aldatiyor o kadinda esini bukadar net

aramizda mesafe var .. ama bu borc meselelerinde gercekten sorumsuz
o kadinin numarasini verdi bana
kime istersen sor diyor
anneside biliyormus
Kadin evet bizim iliskimizmi var diyecek hem bu devirde baba bile ogluna guvenip kartini vermiyo bu nasil bir guvenmis nasil bir samimiyet anlayamadim

sizin birikmiş paranız varmı?
nedir bu her şeyi erkekten bekleme merakı?

gerisi malum mevzuu.

Kadin evet bizim iliskimizmi var diyecek hem bu devirde baba bile ogluna guvenip kartini vermiyo bu nasil bir guvenmis nasil bir samimiyet anlayamadim
Kiz hakikaten fazla saf bunu hakaret olarak demiyorum ama tabiki kime istersen sor diyecek kadin evli zaten millete aralarindakini anlatacak gosterecek degiller kadinda tutup aramizda bisey var demez aralarin cirkin bi iliski oldugu asikar

nerden biliyorsunuz yahu?
nisanlim iyi niyetinden yapmistir sanirim bunlari
gerci artik güvenimde sarsildi
bana bir akil verin ne yapacam ben simdi?
Hem yardım alman icn konu acyrsn hemde yalan dedigimizde nerden biliyorsunuz diyorsunuz.
Yarın evlendiginde ahhhhhhhhhh ben nasıl evlndm deme tmm adam borc veriyor iyi niyetli, saf bir insan amaaaaa kart ne oluyor sizin gözleriniz körleşmiş bence arkanıza bakmadan kacınnnnnnnn mecazi olarakta "topuklaya topuklaya kac"....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…