Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok kötüyüm hatta aklima bir olay daha geldi simdi
biz nisanlimla avmde gezerken
bir arkadasi aramisti ..kadin
ve nisanlima onun arasinda gecen bir olayi anlatti
inek dili hakkinda ay gülsem mi aglasammi
ve benim orda oldugumu biliyordu o kadin
nisanlim kasap bu arada
hatirliyormusun o dili gibisinden birseyler demisti
onun icin aramis aklina gelmis gülmüs o kadinda evli
sonra bize mutluluklar dileyip kapatti

aklima igrenc seyler geldi ve kadinin bu yüzden aramasi sacma degilmi

hic iyi degilim suan

Bilmiyorum ama bana borc meselesi gibi gelmedi....Kadindan niye istesin gider kocasi arkadası degil mi ondan ister istese bile her gun mesajlascak ne bulusmuslar borc hakkinda....Borç salon bahane gibi altindan baska seyler cikcak kesin....

O Dil Nişanlının Dili Olmasın Kusura bakmada Yalanı Çok Saçma olmuş...Ben Senin Yerinde Olsam, O! Dili Koparırım Güzel bir yere Monte ederim... Kendimi de Salak Yerine Koydurmam... Evli kadınla Sürekli Mesajlaşması İğrenç...

gozunuzu acin ... kadin evli ve surekli mesajlasiyor ... sizce borc harc meselesi yuzunden mi ? yapmayin allah askina ...

hala benim ona inancagimi saniyor
o kadin nisanlimin kredi kartini kullaniyormus lazim oldugu zaman
ve benim haberim yok
onlarin oralarda arkadaslar birbirine kredi kartini veriyormus
sonra geri ödüyormus vs

cok körmüsüm

güzel kardeşim geçmiş olsun iyi ki evlenmedin.bu adamın daha çoook yalanını yakalarsın.yalan söyleyen adam herşeyi yapar.
arkana bakmadan kaç.bu tipleri iyi bilirim tek ayak üstünde 40 yalan söyler.ayrılmaya kalksan ikna etmeyi de çok iyi başarır.ama azıcık aklın varsa hemen ayrıl.koskoca adam buyaşta yalan söylememli.git kendine düzgün bir adam bul yoksa ömrünün geri kalanı pişmanlık ile geçer.

borç falan hikaye... her şey apaçık ortada

kredi cekmis onlara yardim etmis
kocasi acmiyormus teli
hatta evine ihbar bile gelmis iki kere
ama bunlar benden önceymis
artik borclari bitiyormus
kadinla o yüzden mesajlasiyormus
öyle dedi
saçmalama kızım bukadar saf olma borç ile ilgili her gün ne mesajı.adam yeni senaryolar yazıyor.evlenirsen büyük pişmanlık yaşarsın adım kadar eminim

Şanslısın ki gördün artık üzülme emin ol sorunlarla mutlu olunmuyor. Şu hayatta hiç kimseye güven olmaz kaldı ki nişanlın hiç güvenilir bir insan değil inanma aşkın gözünü kör edebilir ama ortada hiç hoş olmayan şeyler var. Bence her bayan gibi hak etmiyorsun bunları..

Sizin icin salon tutmak maksadiyla borc istemeye benziyor bu mu sizce?

Kadinla her gun mesajlasmis iste...

Salon degil yatak odasi muhabbeti bu...
Koah olacaksin yeter icme su zıkkımı

Nisanliniz hic masum degil bence...

Ya bu erkeklerin uydurma kabiliyeti bizim zekamıza göre mi ayarlamıyor acaba, borç vermişte bilmem nede borç veriyorsa arkadaşıyla görüşür kadınla neden görüşsün, bence paraları bu kadınla yiyor siz hala salon derdindesiniz, o zaman kadınla eşide gelsin konuşulsun, hergün borç yüzünden mesajlaşmışlar deyin bakalım ne olacak nişanlınız hiç ahlaklı gelmedi...

hala benim ona inancagimi saniyor
o kadin nisanlimin kredi kartini kullaniyormus lazim oldugu zaman
ve benim haberim yok
onlarin oralarda arkadaslar birbirine kredi kartini veriyormus
sonra geri ödüyormus vs

cok körmüsüm
Bunların alışverişi baya ilerlemiş canım, Allah'ın sevgili kuluymuşun ki gördün.. Hiç üzülme ben olsam döküp saçardım herşeyi ortaya..

Borç da vermiş olabilir ama Aralarındaki ilişki hic masum bir "arkadasın karisi" iliskisi gibi durmuyor.

Aklınızı Kullanın lütfen düzgün bir adam ne konuda olursa olsun Arkadaşının karısıyla o kadar mesajlasir mı? Mesela siz eşinizin arkadaşıyla 2 ay mesajlasir misiniz? Konu ne olursa olsun.

Evet kadına veya kocasına borç vermiş olabilir. Ama isin icinde başka isler var gibi görünüyor.

Arkana bakmadan uzaklaş o adamdan. Hem şimdiden Saçma sapan borçlar hem başka kadın hem yalan. Daha ne olsun? Adam ilan mı etsin "ben cok tehlikeliyim" diye.

Nedense konunun fake olduğunu düşünüyorum çünkü bir kadinin bu kadar saf olabileceği hayatta inanacagim en son şey !!

Nisanlini cok hin, senide cok saf gordum. Sahi inandin mi gercekten anlattiklarina?
+inandim tamammi inandim
hala inkar ediyor
kadina ve esine msj yazdim
bakalim ne olacak
cok öfkeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…