Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tanimiyorum ama nisanlim zor durumda olan herkese borc vermeye meyilli bir insan zaten
biraz fazla iyi niyetli
yalan olduguna inanmiyorum
kizdigim icin birsey söylememis
BEnce konu feyk bu kadar yazip

Yazip sonra soyle iyi boyle iyi diyede savunma yapiyorsunuz yada hamimi safsiniz ne haliniz varsa gorun arada bir boynuzlari torpuleyin.. kolay gelsin

nisanlim bana o kadinin kocasinin numarasini verdi
ara istersen dedi
ben cok mu safim yoksa nisanlim cok mu iyi niyetli de o kadina kredi kartini veriyor
ve dügünlerine bile gitti onlarin..
aile dostuymus o kadin
kadinin kocasinin haberi varmis herseyden öyle diyor nisanlim

BEnce konu feyk bu kadar yazip

Yazip sonra soyle iyi boyle iyi diyede savunma yapiyorsunuz yada hamimi safsiniz ne haliniz varsa gorun arada bir boynuzlari torpuleyin.. kolay gelsin
ne fake i ya
bana inme inecek simdi

bugun o adami arayacagim
kredi kartindan gercekten haberi varmiymis..

Borc ısteyecekse bıle neden kadından ıstıyor onu anlamadın kocası yokmuymus bu hanımın bna hıc ınandırıcı glmedı

Ya arkadaş ben geberdim burda sinirden sen hala burun çekip gözlerini siliyosun..
Senin nişanlın adam olsa gelecekteki karısına laf ettirir mi acaba elin karısına..
O kadın sana saydırırken küfür ederken oturdu öyle izledi mi..
Ne ima ediyormuşmuşsun birde, ben böyle bir durumda olsam direk kadına ''or... olduğunu ima ediyorum var mı'' derim..
Töbe yaa çatladım şurda inadımdan böyle bir aile dostluğu olamaz..
Kocasıyla yüzleştireceksin o zaman o kadını istediği kadar tepinsin sen bana ne ima ediyorsun diye..
İma edilen şey belli çok namuslularsa ispatlasınlar ikiside.. Hayret birşey yaa..
Zaten uyku tutmuyor yine sabahı ettik artık uyuyacağım varsada uyuyamam şu sinirle..
Sanada çok şaşırıyorum nişanlın karının tekiyle mesajlaşmış hergün sen hala napacam diyosun..
Çoktaaaaannn o telefonu güzel Allahımın yarattığı anatomik deliklerden en münasibine monte etmiştim..
Hadi bakalım mesajlaşsın birdaha g.tü yiyosa...

Kv nin bilgilerinede güvenme oğlu ne dediyse onu biliyordur o kadın..
Nişanlı oğlu anne haberin olsun ben bilmemkimin karısıyla fingirdiyom mu dicekti..
Aile dostluğuna bak hele birde kadın direk kredi kartını alıp kullanıyor oohh..
Yaw benim erkek arkadaşım bile aynı zamanda en yakın arkadaşı olan kuzeniyle bile her gün mesajlaşmaz..
Ayy tepem attı sen şimdiye nasıl cinnet geçirmemişsin hayretttttttt

evet haklisin zaten nisani attim
ama hala pesimde ve ispatliyacagim diyor barismak istiyor
bende hala umarim yaniliyorumdur umudunla bekliyorum
kadinin kocasinla görüstürcekmis beni telefonda
öyle seyler söylüyor ki insanin inanasi geliyor ..
ve bu olay cözülmeden icim rahat etmiyecek
kadinin kocasinada msjlar atmisdi dün sözde
bende göster dedigimde sildim dedi yine..
ben beni aldatmis olmasina inanmak istemiyorum
yikilirim
aslinda olaylari birlestirdimmi gercekten igrenc seyler cikiyor ortaya

Diger konuda nisanlimi ailem istemiyor diyen aglak sen degilmisin?hic samimi gelmiyor 2konunda...

At att attt yüzüğü geride takma..
9 yaş büyük dul adamla evlenilir mi?
Bunlar bile başlı başına bir sebepken yaşadıkların vazgeçmen için yeterli değil mi?
Sen gerçekleri mi öğrenmek istiyosun..
Adamın eski karısını ara neden boşandınız diye gir konuya anca öyle gerçek X'i tanırsın..
Böyle yok numara verecekmiş görüştürecekmiş fln..
Sen kadının kocasını çok tanıyosun sanki telefonda bir başka erkekle konuşturmicağı ne malum..
Verir talimatları seni kandırır olur biter.. Bukadar zor mu sanki..
Birde bu adam sağlam pabuç olsa kredi kartını verip basbaya beslediği karıya küfür ettirtmez nişanlısına.
Şayet nişanlısını bukadar seviyorsa ve o kadın sadece yardım ettiği biriyse...
Hop ağzını topla okadar yardım ediyoruz sana hayatımdaki insana küfür edemezsin diye lafı tıkamıyor mu ağzına.
Kadın hem parasını yiyo hem sana küfür ediyor...

Rahatlığa alışmış 30 yaşına kadar anası iyi bakmış ona ,

sorumsuzun teki

pek evliliğe uygun biri değil
tembellikten sevgili bile yapamamış ve evde kalmış

epey sorunlu bir kişilik demek ki
ne söylüyorsa lnanma

Bu adam düpedüz aldatmış. Güzel bi plan kurup herşeye seni inandıracak ve sen bu adamla evleneceksin... hayırlı olsunnn

kaç kurtar kendini bu adamdan yol yakınken.

evlenince daha beter şeyleri çıkacak bu adamın ve bu şimdiden belli.

sakın geri dönme.

O nişanı atın siz bence. O adamdan koca falan olmaz.
Başka kadınla gizli mesajlaşmak nedir ya? Nasıl dayanıyorsunuz Allah sabır versin...

ne yapayim ben simdi
kadinin kocasina mail mi atsam face üzerine?
haberi varmi diye borc konusunda
gerci cok sacma olur iyice karisir
ne yapmaliyim simdi?
Bence at eğer borç işi de yoksa o kadında cezasını çekmiş olur. Ben olsam atardım. Sen eşine sahip çıkmıyor musun benim nişanlımla böyle böyle mesajlaşlyor diye.
Beni aptal yerine koyan insanın mutlu kalmasına müsade edemezdim.

Allah bilir kadının kocası diye sizi başka bir arkadaşı ile konuşturacak. O da evet haberim vardı borç almıştık falan diyecek. Ama farkeder mi? Adamın haberi olsa ne olmasa ne. Ortada şüpheli durumlar olduğu sürece.

Ya her şeyi geçtim bu ESKİ nisanlin her mesajı dakkasina neden siliyor

+inandim tamammi inandim
hala inkar ediyor
kadina ve esine msj yazdim
bakalim ne olacak
cok öfkeliyim
yahu niye hemen dolduruşa gelerek kadının kocasına mesaj atıyorsunuz ne olduğunu tam çözmeden... Belki de yok yere aile faciasına neden olursunuz... Önce bi emin olun, hemen ne adamı katmışsınız işin içine. Allah korusun belki ortada bişey yokken adamda burdakiler gibi düşünüp işin için de aldatma var sanacak

kredi cekmis onlara yardim etmis
kocasi acmiyormus teli
hatta evine ihbar bile gelmis iki kere
ama bunlar benden önceymis
artik borclari bitiyormus
kadinla o yüzden mesajlasiyormus
öyle dedi
HERGÜN msjlasilmaz borç için, kadınla ne konuşuyorlarmis aylardir?yalan

Evlensen bile bu adamla artık şüphe düştü içine bir kere, o yüzden rahat edemiceksin hep için içini yiyecek... zaten sağlam ayakkabı değil bana göre. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. bana kalırsa en son durumunuz nedir bilmiyorum ama atın nişanı hiç ev geçindirecek birine de benzemiyor anlattığına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…