Nişanlım ayrılmak istiyor..

anladım canım bence blöf yapıyor sadece biraz zaman ver üstüne düşme bakalım
sevgili olsanız neyse ama artık nişan var ortada getir yüzüğü falan çocukça olmuş umarım hatasını anlayacaktır

her tartismada yüzük cikarilmazki..
biraz saygi olmali, cocuk oyunu degil ki bu küstüm ben oynamiyorum diyip arkasini dönüp gitsin insan..
bence acik acik konusun, tartismadan sakin bir sekilde, birbirinizi kirmadan ve yapici olun...

ikinizde evlilik için olgun değilsiniz bence evlilikten uzak durun ufak bir üflemeden nişan bozuluyorsa 2 yıl içindede evlilik biterdi

ay koç burcu dünyanın en egoist burcudur kıskançlardır bonkördür aslında ama bagırma konusunda çok hassaslar babamdan biliyorum her şeyi yap sakınbagırma ergenlik dönemimde kaç kere babamın beni karşısına alıp annene bagırma diye uzun uzun konuşmalar yaptıgını biliyorum.:31:

Nişanlılık bir nevi evlilik öncesi denemedir. Tamam aynı evlerde yaşanmaz belki ama sorunlarla beraber başa çıkılabiliniyormu, yoksa her sorun tartışma sebebi mi? Birbirine katlanabiliniyormu yoksa her yaptığı batıyormu? Siz daha nişanlısınız ve daha şimdiden nişanı atarım tarzı konuşmalar... Açıkçası çocukça. Sorunu çözmek yerine nişanı atan biri yine ufak bir sorunda evliliğini atacaktır ortalığa.

Kusura bakmayın nolur ama malesef banada çok çocukca geldi,
2 oldu bu diyorsunuz, daha neresi kafanızı karıştırıyor ki?
Şimdiden yüzüğü atarım diyen, hemde bir kapris yüzünden,
evlendikten sonra sevmediği yemeği yaparsanız boşar herhalde.
Ayrıca kadın bağırmaz söylemi nerden çıkmış bir sorsaydınız ya.
Bağırmakla kadın olunmuyorsa vay halimize.

Zırt pırt çocuk oyuncağı gibi yüzük çıkacaksa hiç takmayın daha iyi...
Kadn sinirli olunc erkeğe bağıramaz mıymış? Peki erkeğe bağırma hakkını kim veriyormş o zaman?

kötü hiçbir zamanımda yanımda deil hep iyiyken yanımda demişsinz benimde bu kafama takıldı durum böyleyken en ufak bişeydede yüzüğü at diyosa bırak atmayı ben ona o yüzüğüü yediririm. salla canım yaa evlenince boşanmaktansa nişan at daha iyi....

ben kapris yaptım bugün ona ama canım çok sıkkındı ondan oldu diyebilirim.bizim sonumuz olmayacak akşam gel yüzüğü bırak dedi bana.bende tamam dedim 2.kez aynı şeyi yapıyo çünkü neymiş ben ona bağırmışım hakkım yokmuş.bağıran kadından eş olmaz dio bana yanına gittim sen bilirsin çok üzülürsün fln dedim.napacağımı bilmiyorum ya resmen kafam karışık ama ben aramayacam o arasın :19:

böyle nişanlımı olur afedersin ben bizimkinin emdiğini burnundan getirirdim gık demezdi evlenince değişti tabi roller :) ama katlanamıyorsa şimdiden sen ilerde çook çekersin demedi deme....

bende nişanlıyım ve bir ay sonra düğünüm var bende zor sıkıntılı dönemler geçirdim ama geçti..şimdi her nişanlılıkta olur böyle şeyler diyeceğim ne seni ne beni tatmin edecek bu yazdığım nişanlınızla yaş farkınız nekadar acaba akıl yaşta değil tabiki de ama merak ettim..nişanlınız sanırım nişanlılık olayını pek kavrayamamış gibi yazdıklarınıza bakılırsa..her tartışmanın sonunda yüzüğü çıkarıp atmak da neymiş afedersiniz..

ya canım benimde aklıma birşey geldi sanki atmak için bahane arıyor olmasın nişanlın.yani birimi var acaba unutamadığı biri olabilirmi?kafası o insanla ilgili karışabilirmi.siz ne kadar konuştunuz nişandan önce ya da hiç konuştunuz mu?ayrıca koç burcu insanın egosu çok yüksektir yani o senin değerini elbet anlayacktır fakat zaman alır ha birde analrsa bu seferde bırakmaz çünkü o zaman senin onu unutman için yeterli bir zamandır.ama merak ediyorum ne kadar konuştunuz.sanki nişanlının aklını biri karıştırmış gibi geldi.bugün biraz daha iyi okudum konuları diye düşünüyorum.

zaten ben yalvarmam o beni iyi tanır ama benim ne zaman canım bişeye sıkılsın yanımda bulamıyorum onu.benim keyfim iyi olduğu zman aşkım bitanem vss dio.

anladığım kadarıyla iyi gün dostu kötü gün düşmanı bununla birlikte olursan yalnızsın demektir yalnızlığın bu yönde olur canın sıkkın yada kötüsün kocanın değil kız arkadaslarının ailenin omuzunda ağlarsın o takmaz kaçar bi drdini paylaşınca bişiy olmamış gibi dinler ilgilenmez seninse sustukların içinde büyür büyür bi kavga olur boşanmayla tehdit edebilir böyle böyle hayatın gidebilir benim eşim benim iyi günümde canım cicim olupta kötü günde canım sıkkın dahi olsa sebepsiz bana bunu yapamaz beni anlamayan değer verip birazcık dinlemeyen insanla ömür hüsran olur eş konusunda

bızım turk erkeklerın genelınde bu durum mevcuttur .ben bır o'na o yuzugu takıyım da bır nısan yapıyım da gorur o dunyanın kac bucak oldugunu seklınde elınde kukla yapmaya calısırlar .hıc tavız verme kaprısı sen degıl o yapıyor .nısana guvenerek ıstetıgı gıbı oynatmaya calsıyor senı .ne dıyorsa dedıgını yap yuzugunu ver cnm

Bana kalırsa sen ara konuş. Açık açık de '', bu tür ufak tefek tartışmalarda yüzük atılacaksa bu işin zaten cıvkı cıkmıştır, eğer beni kendine yakışan bi eş olarak bulmuyosanda ayrılırsın bu senin kendi kararınki zaten benden ayrılmak gibi kafanda en ufak bi düşünce varsa gerçekleştir lütfen cünkü ayrılık düşüncesi olan ne bu süreci ne de evliliği yürütebilir.. He bana soracak olursan benim ayrılma gibi bi niyetim yok zaten olsa ben bunu gerçekleştirirdim ki ayrılmak için nişanlanmadım seninle, sevdiğim için nişanlandım ama az önce dedikleriminde arkasındayım. Ayrılmak istiyosanda bu senin kararın geri dönüşüde olmaz.'' de bunları bence aynen.

Son düzenleme:
yazdıklarınıza göre sizin ufak bir kaprisinizle biz bu evlilik işini yürütemeyeceğiz moduna girmiş..
acaba sizi suçlamak için yazmıyorum, kimse yüzde yüz haklı ya da haksız olamaz, sizin diyelim yüzde beşliklik haksızlığınız onda birikti birikti de en son yirminci ufak kaprisinizde onda yüzde yüzlük bi etki mi yarattı,, acaba sizin bu ufak kaprisleriniz çok mu birikti, ona bağırmalarınız... bunu tabi düşünmüşünüzdür... nişanlınız stresten uzak bi yaşam istiyor olabilir, her ilişkide iniş çıkış olur tabi, ama bazı kişiler de evlenmeden önceki ilişkilerine bakar, bağırışlar mevcutsa şimdiden bağırıyor evlenince kavgalar yoğun olacak evimizde... gibi düşünür..

evlenmeden önce evlendikten sonra fark etmez, kadının da erkeğin de kaprislerden ve bağırmalardan uzak durması taraftarıyım.. muhakkak sinirin en uçlara dayandığı anlar olur.. o zamanlarda da susmak, siniri kız/erkek arkadaşından eşinden çıkarmamaya çalışmak gerek, patlama olsa da minimum sıklıkta..

misal ben strese hiç gelemem, en ufak huzursuzluk benim tüm günümü bitirir, o günden daha hayır beklemem.. bunu eşimle de ilk tanıştığımız zamanlarda paylaşmıştım, o da aynısını vurgulamıştı, muhakkak arada ters çıktığımız oluyordur ama şu an hafızamda yer etmediğine göre çok sıklıkta ve şiddette değillermiş.. inşallah bundan sonra da yer etmez..

şimdi kendimi nişanlınızın yerine koyuyorum sizden edindiğim sınırlı bilgilerle, sonuçta sizin ilişkinizi tastamam anlamış biliyormuşum gibi yorumlamam haddim değildir. şimdiden sinirlendiğinde bana sarmaya başladı, stresli bi evliliğimiz, her sorunda bana bağıracak bir beybifeys'im mi olacak ? canının sıkkınlığını benden çıkarmaya devam ederse ?? (bu olay sizin ilk kaprisiniz ilk sinirli anınızda bağırmanız ise elbette böyle düşünemem, sadece sıklaştığında düşünebilirim bunları ;)

bundan sonra daha sakin olacağınızın, mümkün olduğunca bağırışların olmayacağı bir ilişki yaşayacağınızın garantisini ona hissettirebilirseniz, aranızda imzalanmış hayali bir antlaşma şeklinde :)) kaldığınız yerden mutlu mesut devam edersiniz inşallah, zaten ayrılık olacağını sanmıyorum, size tepkisini göstermiş, bu pürüz sayesinde karşılıklı daha sağlıklı bir ilişkiye giden yola adım gibi düşün..

nişanlınızın getir yüzüğü demesi saygısızlık, bir yerde buluşulup yüzyüze konuşulsa daha iyi bir intiba bırakabilirdi sizin gözünüzde ama artık olan olmuş, üzmeyin kendinizi, birbirinizi, konuşarak tatlı dillerle devam :nazar: :nazar:

Back
X