yazdıklarınıza göre sizin ufak bir kaprisinizle biz bu evlilik işini yürütemeyeceğiz moduna girmiş..
acaba sizi suçlamak için yazmıyorum, kimse yüzde yüz haklı ya da haksız olamaz, sizin diyelim yüzde beşliklik haksızlığınız onda birikti birikti de en son yirminci ufak kaprisinizde onda yüzde yüzlük bi etki mi yarattı,, acaba sizin bu ufak kaprisleriniz çok mu birikti, ona bağırmalarınız... bunu tabi düşünmüşünüzdür... nişanlınız stresten uzak bi yaşam istiyor olabilir, her ilişkide iniş çıkış olur tabi, ama bazı kişiler de evlenmeden önceki ilişkilerine bakar, bağırışlar mevcutsa şimdiden bağırıyor evlenince kavgalar yoğun olacak evimizde... gibi düşünür..
evlenmeden önce evlendikten sonra fark etmez, kadının da erkeğin de kaprislerden ve bağırmalardan uzak durması taraftarıyım.. muhakkak sinirin en uçlara dayandığı anlar olur.. o zamanlarda da susmak, siniri kız/erkek arkadaşından eşinden çıkarmamaya çalışmak gerek, patlama olsa da minimum sıklıkta..
misal ben strese hiç gelemem, en ufak huzursuzluk benim tüm günümü bitirir, o günden daha hayır beklemem.. bunu eşimle de ilk tanıştığımız zamanlarda paylaşmıştım, o da aynısını vurgulamıştı, muhakkak arada ters çıktığımız oluyordur ama şu an hafızamda yer etmediğine göre çok sıklıkta ve şiddette değillermiş.. inşallah bundan sonra da yer etmez..
şimdi kendimi nişanlınızın yerine koyuyorum sizden edindiğim sınırlı bilgilerle, sonuçta sizin ilişkinizi tastamam anlamış biliyormuşum gibi yorumlamam haddim değildir. şimdiden sinirlendiğinde bana sarmaya başladı, stresli bi evliliğimiz, her sorunda bana bağıracak bir beybifeys'im mi olacak ? canının sıkkınlığını benden çıkarmaya devam ederse ?? (bu olay sizin ilk kaprisiniz ilk sinirli anınızda bağırmanız ise elbette böyle düşünemem, sadece sıklaştığında düşünebilirim bunları
bundan sonra daha sakin olacağınızın,
mümkün olduğunca bağırışların olmayacağı bir ilişki yaşayacağınızın garantisini ona hissettirebilirseniz, aranızda imzalanmış hayali bir antlaşma şeklinde :)) kaldığınız yerden mutlu mesut devam edersiniz inşallah, zaten ayrılık olacağını sanmıyorum, size tepkisini göstermiş, bu pürüz sayesinde karşılıklı daha sağlıklı bir ilişkiye giden yola adım gibi düşün..
nişanlınızın getir yüzüğü demesi saygısızlık, bir yerde buluşulup yüzyüze konuşulsa daha iyi bir intiba bırakabilirdi sizin gözünüzde ama artık olan olmuş, üzmeyin kendinizi, birbirinizi, konuşarak tatlı dillerle devam