bi kısmınız beni biliyor ama bu sorun yeni orataya çıktı diyebilirim..
5 yılı aşkın süredir beraber olduğum sevdiğimle 2 ay önce nişanlandım..
17 Temmuzda düğünümüz var Allah izin verirse..
ama şöyle bir sorun var..nişanlım sabah 8 akşam 8 çalışıyor ve pazar günleri de mesaiye kalıyor ( kendisi bilindik bir lpg sistem fabrikasında makina teknisyeni )
bizim gündüz görüşme imkanımız olmuyor haliyle..
ben de akşam görüşelim diyorum haftada 1 gün de olsa..
babam önce olmaz falan dedi ben de 2 haftadır görmüyorum falan demiştim..
ikna oldu ama şu şartla gelecek eve seni arabayla alacak bizle de görüşecek sonra vakitlice getirecek eve kadar koyup gidecek dedi.
burası normal ama biz yılbaşında çıkalım demiştik nişanlımla o zaman da arabası babasındaydı..
babam tutturdu arabası yoksa çıkamazsınız ne düşüncesiz insan gelmesin falan diye köpürdü..
ben normalde akşam okula giden biriyim ama benim gidip buluşmamı istemedi..
nişanlım da bozuldu böyle diyince ben nerden bulayım arabayı babam götürdü dedi..
neyse zar zor ikna ettik babamı çıktık o akşam ama nişanlım şimdi o olayın devamını getiriyor..
araba hep bende olmuyor hem baban bana güvenmiyor çıkmamızı istemiyor diyor..
yerine göre çarşıda buluşacaz ne yapabilirim diyor.. ( evimden çarşıya otobüsle 15 dk.da gidebiliyorum sorun yok o konuda )
ama şimdi nişanlım babama bu konudan dolayı dargın ve tepkili içten içe..
hatta bize tek başına yemeğe yada çaya da gelmez..
babam diyor niye tek gelmiyor diyor ben de nişanlıma dedim sen gelebiliyor musun da ben geleyim dedi..
ailem beni asla tek yollamaz nişanlımın ailesinin evine falan gündüz de olsa akşam da olsa yani..
şimdi ben 2 sevdiğim erkeğin arasında kaldım..ailem kız eviyiz diye çok abartıyor gibi geliyor ama size de sormak istedim
5 yılı aşkın süredir beraber olduğum sevdiğimle 2 ay önce nişanlandım..
17 Temmuzda düğünümüz var Allah izin verirse..
ama şöyle bir sorun var..nişanlım sabah 8 akşam 8 çalışıyor ve pazar günleri de mesaiye kalıyor ( kendisi bilindik bir lpg sistem fabrikasında makina teknisyeni )
bizim gündüz görüşme imkanımız olmuyor haliyle..
ben de akşam görüşelim diyorum haftada 1 gün de olsa..
babam önce olmaz falan dedi ben de 2 haftadır görmüyorum falan demiştim..
ikna oldu ama şu şartla gelecek eve seni arabayla alacak bizle de görüşecek sonra vakitlice getirecek eve kadar koyup gidecek dedi.
burası normal ama biz yılbaşında çıkalım demiştik nişanlımla o zaman da arabası babasındaydı..
babam tutturdu arabası yoksa çıkamazsınız ne düşüncesiz insan gelmesin falan diye köpürdü..
ben normalde akşam okula giden biriyim ama benim gidip buluşmamı istemedi..
nişanlım da bozuldu böyle diyince ben nerden bulayım arabayı babam götürdü dedi..
neyse zar zor ikna ettik babamı çıktık o akşam ama nişanlım şimdi o olayın devamını getiriyor..
araba hep bende olmuyor hem baban bana güvenmiyor çıkmamızı istemiyor diyor..
yerine göre çarşıda buluşacaz ne yapabilirim diyor.. ( evimden çarşıya otobüsle 15 dk.da gidebiliyorum sorun yok o konuda )
ama şimdi nişanlım babama bu konudan dolayı dargın ve tepkili içten içe..
hatta bize tek başına yemeğe yada çaya da gelmez..
babam diyor niye tek gelmiyor diyor ben de nişanlıma dedim sen gelebiliyor musun da ben geleyim dedi..
ailem beni asla tek yollamaz nişanlımın ailesinin evine falan gündüz de olsa akşam da olsa yani..
şimdi ben 2 sevdiğim erkeğin arasında kaldım..ailem kız eviyiz diye çok abartıyor gibi geliyor ama size de sormak istedim