nişanlım bana küfür etti

Taviz verme canim ne de olsa dönüşü olmayan bir yolda değilsiniz ..Bana değer vermeni bekliyorum bu böyle olmaz de..Nisanlin boyle devam ederse aynen küfürlerle filan nişanı bozmak istiyorum de gör bak kıymetini..şimdi değer vermeyen evlendikten sonra da aynı devam eder..artık seni ailesi olarak görmeye alışması lazım ne demek senin yüzünden ailemi oldurecektim seni huzursuz etmeye çalışıyor aklınca..Evliliğe giden bir yoldasiniz canim nişanlılık süreci neden var birbirini daha iyi tanımak için böyle mi bir yola başvurmuş nisanlin kendisini tanıtmak için.. öncesinde de tanışıyor olabilirsiniz ama nişanlılık süreci farklı işte ailesiyle birlikte daha iyi yanına fırsatı eline geçiyor geleceğini de hesaba katarak iyice düşün annenle de arkadaş gibi paylaş anlat derdini o da sana yol gösterecektir..

Sen bu adamdan ayrılacaksın degil mi? Bir daha suratına bile bakmayacaksın? Hic bi yerde yazmamissin ama kararini vermissindir heralde :/

Nişanlınız ayrı sorunlu kesinlikle baştan sona suçlu
ama Allah aşkına adamın dedesi kalp krizi geçirmiş, hala derdiniz 'ne zaman döneceksin?'

Hic dusunme ayril bu seni ailesinede ezdirir kendide ezer simdiden bu lafi diyen yarin siddetde uygular ayril canim

Sen napıyosunki bu adam durduk

yeremi boyle sacmaliyo nasil

davraniyosun.????eksik anlatiyosun
gibi...
Durduk yere yapiyosa ayril zaten delimi ne¿¿¿

Anlatmış ya neyi eksik, kız ne zaman gelcen naptin ne ettin diyince demiş o lafları
Onu sormuyorum canim çok agir konuşmus adam genel olarak davranışlari nasil çokmu darlayip didikliyo kiz herseyi sürekli oda patlama noktasinami gelmiş öyle olsa bile ki bu kadar agir konuşmasi bu durumda bile çok gereksiz ve sacma:

Böyle konuları dehşetle okuyorum.
Biri bana bu lafları söylese gider hakaret davası açarım sevgi falan saniyesinde biter.
Kavga sırasında söylenen kırıcı laflara bir şey demiyorum onlar ayrı.
Ama bu adam iliklerine kadar kin ve nefret dolmuş sana zerre sevgisi ve saygısı yok nası göremezsin?

Sen de az değilsin ayrıca, adamın dedesi hastanede sen neyin derdindesin.

Senin anandır o... diye başlayıp bildiğim tüm küfürleri ederdim senin yerinde olsam. Ha bir de o yüzüğü bi tarafına sokmasını da tembihlemek gerek. Allahın pisliği, sinir!

Ne yani siz türksünüz kibarsınız o kürt diye kaba anlayışsız öyle mi madem kürt nişanlanmasaydın

Çok mutsuz olacağın günler seni bekliyor gibi tabi ısrarla bu anlamsız muhabbeti uzatırsan yok bana bu fragman yetti diyorsan güzel günlere bi adım atmış olacaksın.

Değerini bil,kendine değer ver önceliğin kendin olsun.

Nisanlin tam bir hoduk ama sen de kalp krizi geciren dedesinin yanindan niye cagirdin hemen,adam gripten muzdaripmis gibi

Şimdi adam telefonu suratına kapatıyor anamla da konuştum bitti diyor sen de neyse ertesi gün oldu naptın diye aradım diyorsun çok rahat?
Buna gerekçen de o hep sinirlidir sonra pişman olur diyorsun.Eee yani sinirli diye sana istediği şeyi söyleyebiliyor sen de ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyorsun.Kusura bakma da sen belanı arıyorsun.
Bu kafayla gidersen de daha buraya çok konu açarsın kocam beni dövdü vs. diye.

dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım.
Burada da gene ayrı bi saçmalık.Adam dedem anjio oldu diyor sen ne zaman geleceksin diyorsun.Madem aradın insan bi geçmiş olsun der yapabileceğim bir şey var mı der?
Evet doğru diyor sen ona tasma takmaya çalışıyorsun.O da sen de birbirinize karışmamalısınız.
Her şeyi geçtim adam sana o..pu demiş aşkımdan ölsem gebersem de birdaha yüzüne bakmazdım bu terbiyesizin.
Ama sen hala nişanlım diyorsun pes dediğim gibi belanı arıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…