- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Bence nişanlısıyla barışmıştırNaptın @sirindaisy91 ? Konuştun mu ailenle
nişanı attık. konuştum ailemleNaptın @sirindaisy91 ? Konuştun mu ailenle
ailen ne diyor olanlara?2 yıldır birlikteyiz
ne demek barışmıştır. bu kadar ağır hakaretlere siz barışır mıydınız?Bence nişanlısıyla barışmıştır
evet aradı. pazar günü dönicem yüzyüze konusalım hiçbir şey olmamıs gibi bunu söyledi. ona ailemle konustugumu ve bir daha görüşmicemizi söyledimailen ne diyor olanlara?
nişanlın aradı mı?
merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım.. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar
en doğrusunu yapmışsın.evet aradı. pazar günü dönicem yüzyüze konusalım hiçbir şey olmamıs gibi bunu söyledi. ona ailemle konustugumu ve bir daha görüşmicemizi söyledim
Bana mal deseydi ben o yüzden bile konuşmazdım. Ama siz o lafın üstüne ararsanız bu küfürün üstünede barışmış olabilirsiniz yani.ne demek barışmıştır. bu kadar ağır hakaretlere siz barışır mıydınız?
bittı benim için herşeyi yediremm kendime bu lafları. herkes ona baskı yaptıgımı söylemiş ama alsında beni her zaman kısıtlayan oraya gitme buraya gelme arkadaş cevremi bitiren kendisiydi. detaylı anlatlmaıdm ama bayan arkadaşların anlayabilicegini düşündüm
Sözün bittiği yerde arkadaş bu ne ya şimdi?
Birkere aşırı baskı yapmışsınız bun da çok hatalısın,fakat o kelime yenilir yutulu değil ne yapmayı düşünüyorsun bu durumda merak ettim !
bir de sevdiği adamdn duyunca insan çok ağırına gidiyor. Olmadı hayırlısı değilmişBana mal deseydi ben o yüzden bile konuşmazdım. Kaldıki küfür edicek.
bir de sevdiği adamdn duyunca insan çok ağırına gidiyor. Olmadı hayırlısı değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?