nişanlım bana küfür etti

Annemle konuştum bu iş bitti dedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi naptın demek için niye ararsın?

Dedesi bu kadar ciddi bir rahatsızlık geçirmişken "geri dönme mevzusunu" niye açarsın?

Sana orospu diyen birine neden hala "nişanlım" dersin?

Sağdan soldan üstten aşağıdan her açıdan bakıyorum saçmalıktan başka bi şey göremiyorum

Türkiye'de kız çocuğu;

evlenene kadar babanın namusu
nişanlanıp evlendikten sonra eşinin namusu oluyor...

Niye biz kendi namusumuzu koruyamıyor muyuzda başkası tarafından korunmak durumunda kalıyor?

Önce namusum kelimesini kullanacak kadar arabeskleşen adamın sonrasında size o*** diye hakaret edebilecek mantalitede olması zaten hayata bakış açısını anlatıyor.

Konu başlığı hala "nişanlım" olduğuna göre 3-5 gün sonra burada özür diledi, ağladı biz barıştık diye belirtmenize şaşırmayız ama... Aması var işte... Siz bu şekilde hakaret görmeyi hak ediyor musunuz ve kendinize yedirebiliyor musunuz önemli olan bu...

Merak etmeyin, evlenecek adam her zaman bulunur, önemli olan gerçek bir "insan" ile evlenebilmek, böyle bir davar ile değil... İyi düşünün...

Bu ne biçim ilişki ya.
Bir adam bu kadar seviyesiz olup çirkinleşebilir.
Anında yoş verin bunla ömür geçmez.
Ayrıca madem ayrım yapıcaktınız neden nişanlandınız ki?

Kusura bakmayin ama ben kufurler haric nisanlinizi hakli buldum. Kufur etmesi onu hakliyken haksiz yapmis.

Adam kalp krizinden, anjiyodan bahsediyor siz gecmis olsun demek yerine ne zaman gelecegini soruyorsunuz. Boyle bir durumda sahsen benim de tepkim sert olurdu.

Sözün bittiği yerde arkadaş bu ne ya şimdi?
Birkere aşırı baskı yapmışsınız bun da çok hatalısın,fakat o kelime yenilir yutulu değil ne yapmayı düşünüyorsun bu durumda merak ettim !

evet aradı. pazar günü dönicem yüzyüze konusalım hiçbir şey olmamıs gibi bunu söyledi. ona ailemle konustugumu ve bir daha görüşmicemizi söyledim
en doğrusunu yapmışsın.
ondan koca olmaz.

Sözün bittiği yerde arkadaş bu ne ya şimdi?
Birkere aşırı baskı yapmışsınız bun da çok hatalısın,fakat o kelime yenilir yutulu değil ne yapmayı düşünüyorsun bu durumda merak ettim !
bittı benim için herşeyi yediremm kendime bu lafları. herkes ona baskı yaptıgımı söylemiş ama alsında beni her zaman kısıtlayan oraya gitme buraya gelme arkadaş cevremi bitiren kendisiydi. detaylı anlatlmaıdm ama bayan arkadaşların anlayabilicegini düşündüm

Umarım bu adamı affetmessiniz bugün size küfür eden yarın ailenize eder. Döver söver. Yarınlarınızı ziyan etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…