Nisanlim bana laf soylettirdi!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kizlar yine ben selam herkese...
Gecen gun sozlumlere gittim annesi ile su ara iyiyiz onlarda kaldim uzak mesafe iliskisi yasiyoruz neyse ordayken teyzelerine de gittik ziyarete teyzeleri cok iyi agirladilar sagolsunlar tam cikiyoduk dayisi geldi icmis ve hafif sarhos boyle herkese sakayla karisik atip tutuyor bana da niye bana haber vermediniz gerizekali dedi! Ben kaldim oyle niye bana kiziyosun dayi yegenine gerizekali de bana niye diyosun dedim. Sozlum agzini acip iki kelime etmedi ya sasirdi tabii annesi filan hepimiz kapidaydik cikti benimki taxiyi bekledi inanin o kadar sasirdim ki beni korumamasina en azindan nisanlima deme oyle seyler dayi kendine gel filan demeliydi o kadar lacka konusuyolar ki igrenmemek elde degil. Ben cok kizdim zaten rengimi de belli ettim orda. Sonra ben nisanlima dayisini arattirim ozur dilettirdim aradi beni iste samimiyetten dedim filan dedi ama cok alindim ve sen onla samimi olabilirsin ama beni sayili gordun ben oyle seylerden hoslanmiyorum dedim kapadik ama benim daha agrima giden sey nisanlimin bana laf soylettirmesi oldu yakinda esi olucam ve benim abarttigimi dusunuyor sarhostu bos ver sen diyor... Ama benim icim hala sogumadi hakarete niye maruz kaliyorum ki?
Sizce haksiz miyim? Nasil davranmaliyim bundan sonra? Tesekkur ederim.

Gecen gun sozlumlere gittim annesi ile su ara iyiyiz onlarda kaldim uzak mesafe iliskisi yasiyoruz neyse ordayken teyzelerine de gittik ziyarete teyzeleri cok iyi agirladilar sagolsunlar tam cikiyoduk dayisi geldi icmis ve hafif sarhos boyle herkese sakayla karisik atip tutuyor bana da niye bana haber vermediniz gerizekali dedi! Ben kaldim oyle niye bana kiziyosun dayi yegenine gerizekali de bana niye diyosun dedim. Sozlum agzini acip iki kelime etmedi ya sasirdi tabii annesi filan hepimiz kapidaydik cikti benimki taxiyi bekledi inanin o kadar sasirdim ki beni korumamasina en azindan nisanlima deme oyle seyler dayi kendine gel filan demeliydi o kadar lacka konusuyolar ki igrenmemek elde degil. Ben cok kizdim zaten rengimi de belli ettim orda. Sonra ben nisanlima dayisini arattirim ozur dilettirdim aradi beni iste samimiyetten dedim filan dedi ama cok alindim ve sen onla samimi olabilirsin ama beni sayili gordun ben oyle seylerden hoslanmiyorum dedim kapadik ama benim daha agrima giden sey nisanlimin bana laf soylettirmesi oldu yakinda esi olucam ve benim abarttigimi dusunuyor sarhostu bos ver sen diyor... Ama benim icim hala sogumadi hakarete niye maruz kaliyorum ki?
gerçekten de şarhoşun lafına bakmaya gerek yok, şarhoş işte adı üstünde, ne dediğini bilmiyor, bilinçli söylememiştir diye düşünüyorum ama nişanlının boşver demesi hiç hoş değil, ne olursa olsun en azından o an dayısına bir çift laf edebilmeliydi

Oyle samimiyetmi olurmus lafa bak.
Nisanlin belkide gercekten sarhos ne dedigini bilmiyor diye bisey diyememistir.sonradan aratmis zaten.simdi dese niye oyle soyluyon felan sarhos adam belki buyur olay diye dusunmustur.

Boşuna ağzıyla içmeyen içmesin demiyolar.
Sarhoş adama ne diyecekti ki . Bir de iyi arayıp seni özür dilemiş dayısı.
Milletin ayık kafa yüzlerine ne hakaretler ediliyor kimse dönüp bakmıyor bile

Bence haklısın canım. Ben olsam bir daha görüşmek istemem o adamla. Ne münasebet sana gerizekali diyor. Sarhosmus falan bahane patronu orda olsa ona da gerizekali diyebilir miydi hiç sanmıyorum. Herkes haddini bilmeli ve evet nisanlin seni korumaliydi.

Insan bazen kala kalır ya nisanlinda oyle olmus sanırım.O an böyle bisi beklemedigi icin tepkisinide verememis.Sonra seni arattırması yerinde olmus.Sende daha fazla üzülüp dertlenme bence..

Bu kadar genislik olamaz olmamali nasil tepkisiz kaldin dedigimde de tam cikar ayak tadsizlik cikmamasi icin bisey demedim sarhosken oyle o normalde soylemez oyle seyler dedi. Benimse soylemeye calistigim adamin laflari degil, belli ki bosbogazin teki. Benim canim, nisanlimin orda tek kelime etmeyisine sikildi..

Neden haber vermediniz gerizekalı dese cevap bile vermeye tenezzül etmezdim.
Kaldı ki sizin cevabınız da tuhaf olmuş bana niye gerizekalı diyorsun yeğenine de falan.
O an cevap bile vermeden çıkar ve ondan sonra o kişiye mesafeli olurdum.
Kendi bile idrak edip aramamış nişanlınızın diretmesiyle söylenmiş bir özür.

Bu kadar genislik olamaz olmamali nasil tepkisiz kaldin dedigimde de tam cikar ayak tadsizlik cikmamasi icin bisey demedim sarhosken oyle o normalde soylemez oyle seyler dedi. Benimse soylemeye calistigim adamin laflari degil, belli ki bosbogazin teki. Benim canim, nisanlimin orda tek kelime etmeyisine sikildi.. Yoksa sonradan benden ikisi de ozur diledi ama ne fayda..

iyikide orda dayısına tepki göstermemiş olay daha çok büyüyebilirdi dayısıda arayıp sizden özür dilemiş kendinizi ezdirmemişsiniz

namusunuza laf uzatmamış ki. sarhoşla uğraşılmaz. telafi etmeye çalışmış zaten.

Dayısı zaten içkili yeğeni bir şey dese belki olay büyüyecekti. Sizde keşke bişey demeseydiniz. duymazdan gelip çıksaydınız sonra nişanlına söylerdin rahatsızlığını. Zaten nişanlın dayısına söylemiş oda arayıp özür dilemiş.

Sarhoş insana laf anlatılmaz, o an susmak ve seviyeyi daha da düşürmemek en iyisi.
Sonradan özür dilenmiş olsada, ben o aileyi iyi tahlil edin derim.
Normal ve görgülü bir aile ortamında alkol bile alınsa, böyle sıfatlar kullanılmaz çünkü. Hemde bir kadına böyle bir şey söylenilmesi çok nahoş.
Sadece sarhoşluğa veremedim ben bu terbiyesizliği.

@gunes_ay kusura bakma ama nisanlim en dogrusunu yapmis burda birazcik haksizsin sarhos adamla laf dalasina girilmez hadi diyelim nisanlin kendine gel nediyon dese dayisina bagirsa dayisi bitane vursa nisanlinın da tabi eli armut toplamiyacak oda bitane vuracak AL SANA REZILLIKLERIN en büyügü Hem daha ne istiyosun Dayisinada özürdiletmiş bir şekilde gönlünü aldirmis daha ne

sende birgün sarhoş numarası yap o adama saydır. sözlünde sana kızarsa ama sarhoştum önceden dayına kızmamıştın dersin. benimde karakterimden işte birisi bana laf desin on tonunu söylerim. eşimde beni savunmasın boşar giderim öyle erkekmi olur be

SerhoŞ un mektubu ayilinca okunurmus... adam kendigine geldiginde adam akilli konusup tepkinizi gosterirsiniz ... hem serhoslar asiri oz guven yasadiklari icin kavga etmekten falan korkmazlar beliki nisanliniz is uzamasin istemis.

Back
X