nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

Valla ya. Biraz ayip oldu herhalde galiba sanirsam ama konu dün acilmis gibi yorum yapmis arkadas napim hahaha

bende tam hazırlanmışdım yalancı daha geçen kocanla ilgili konu açmışdın iş yerinle ilgili konu açmışdın hani evliydin gibi kursağımda kaldı laflar ben figen33 hanımdan cevap bekliyorum neden eski konu ve nerden bulundu merak ediyorum ya valla

Bosver sen yaz. Biz konunun eski oldugunu ögrenmemis gibi yapariz
Bende merak ediyorum bunun cevabini ve mikrofonu konu sahibinden figen hanima dogrultuyorum. Neden??

Konu sahibi arkadasim. sen evli degilmiydin? Diger konunda öyle yazmissin da. Ne ara bosanip nisanlandin ?? Cok merak ediyorum suan... Beni aydinlatirmisin zahmet olmassa ......

Valla ya. Biraz ayip oldu herhalde galiba sanirsam ama konu dün acilmis gibi yorum yapmis arkadas napim hahaha

Çok tatlısın sen yaaa

ohoo nerdeenn nereye nişanlıyken nişanlısı ağını kırarım demiş şimdi kaynana eşşek gibi gelecen diyo kadın kaç level atlamış

Evleneceğin adam nişanlıyken kendini belli ediyo zaten.. Nişanlıyken kırarım der, evlenince uygulamaya geçemesede anaları yetiyor.. Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…