- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Konu 2012'de açılmış. O zaman nişanlıyken şimdi evli olması çok normal.Yani yine konu hortlamış.
bir üyede bayaa çıkışmış, sen evli değilmiydin ne ara nişanlandın diye
Valla ya. Biraz ayip oldu herhalde galiba sanirsamama konu dün acilmis gibi yorum yapmis arkadas napim hahaha
bende tam hazırlanmışdım yalancı daha geçen kocanla ilgili konu açmışdın iş yerinle ilgili konu açmışdın hani evliydin gibi kursağımda kaldı laflar ben figen33 hanımdan cevap bekliyorum neden eski konu ve nerden bulundu merak ediyorum ya valla
Konu sahibini inandırıcı bulmuyorum.
Bosver sen yaz. Biz konunun eski oldugunu ögrenmemis gibi yapariz
Bende merak ediyorum bunun cevabini ve mikrofonu konu sahibinden figen hanima dogrultuyorum. Neden??
yoook figen bizi buraya dikti kendi gitti
Konu sahibi arkadasim. sen evli degilmiydin? Diger konunda öyle yazmissin da. Ne ara bosanip nisanlandin ?? Cok merak ediyorum suan... Beni aydinlatirmisin zahmet olmassa ......
Valla ya. Biraz ayip oldu herhalde galiba sanirsamama konu dün acilmis gibi yorum yapmis arkadas napim hahaha
Çok tatlısın sen yaaa
konu sahibinin şimdiki konusu ' kaynanam eşek gibi geleceksin dedi ' konusu var şuan..
ohoo nerdeenn nereye nişanlıyken nişanlısı ağını kırarım demiş şimdi kaynana eşşek gibi gelecen diyo kadın kaç level atlamış
Hahahahahah zaman su gibi akip geciyorsa demek :)))))
şuan konu sahibi napıyo acaba :)))))))))))))
Bizim geyik muhabbetimizi okumadigi kesin yoksa simdiye postalanmistik..
şuan o kaynanasıyla meşgulben figen33 de kaldım ya
ohoo nerdeenn nereye nişanlıyken nişanlısı ağını kırarım demiş şimdi kaynana eşşek gibi gelecen diyo kadın kaç level atlamış
2 sene sonra mı aklına geldi bunu söylemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?