nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

Eskileri Açmaa sende canım erkekler sevmez öyle şeyleri Sana el kaldırdımı bu zamana kadar eğer nişanlıyken el kaldırıyosa müsade etme sakın El kaldırmıyorsa sorun yok Senin gibi bende tartışmalar yaşadım nişanlıyken evlendikten sonra sorun çıkmadı kıskançlıkdan kendine güvensizliğinden diyordur belki hemen ververeye verme derim ben

Balık bastan kokar !!!!!!!
Bence bunu dıyıosa yarın dover senı el de kaldırır bence bu adamla bı daha dusun derım

kusra bakmayın hanımlar ama hiç bir sebep heleki nişanlısı olan bir kadına:ağzını kırarım diyecek cesareti veremez vermemeli..çüş oha yuh derim buna özür dileyerek ne hadle?daha evli insanlar bile bu lafı etmekten çekinirken nişanlı birisinin kırmasa bile bu lafı etmesi çok düşündrcü.ne kadardır nişanlsınız bilmiyorum ama arkdaşların dediği gibi balık baştan kokar.ona dersini vermen lazım.bu böyle olmaz seni gaza getirip kışkırtmak istemiyoruz ama ezdirme kendini lütfen.çok üzülerek söylüyorumki bugün bu lafı eden yarın senin dövmekte çekinmecektir.olumsuz bakmakla ilgisi yok bu durumun gerçekler böle gerçekçi olmalıyız sakın değişir die düşünmeyiniz.insanoğlu değişmez kimse için..kadın erkek farketmez.boşa denmemiştir can çıkar huy çıkmaz.nişanlınız sinirli birisi ise her söylediğiniz lafa takılacaktır zaten ayrıca kıskanç olduğu da belli.şunu giydirmem bunu giydirmem bir kere size saygısı yok bu adamın.insan önce eşi olacak kişiye saygılı olmalı kıskanmak ayrı konu..gereğinden fazla erkeklik taslama gösterileri bunlar..ve nasıl başlamışsa öle gider emin ol.uzun lafın kısası bu nişanlılığı bi daha düşün yada nişanlınla otur konuş bu şekilde konuşmasının seni kırdığını ,böle davranmaya devam ederse onu bırakmakla falan tehdit et ne bileyim kendini baştan ezdirirsen sonunu düşünemiyorum çok üzgünüm.ama erkekler konusunda tecrübelerime dayanarak sölüyorum.duygusal davranma mantığınla hareket et yoksa ağlayan sen olursun allah yardımcın olsun..

Balık bastan kokar !!!!!!!
Bence bunu dıyıosa yarın dover senı el de kaldırır bence bu adamla bı daha dusun derım

ayrıca senin bi hatan yok ben senin eski kız arkadaşın değilim lafında bişey yok bunu sana o sölemiş zaten eskileri anlattığına göre hiç boşuna kızgınlık ayağına yatmasınlar.haketmiş yani.

eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürme bence..eski kız arkadaşından sana ne..niye aklına getiriyorsun adamın..tabi o da biraz ağır konuşmuş..geçer gider

eski kız arkadaşı aklına geldiğnde yenisine çemkirecekse uzak dursun öyle nişanlı,sağlam kişilikli olsun böylemi davranır,kendi korkaklığı zayıflığını kafa göz patlatmakla tatmin ediyor... yazıklar olsun.. demekki silememiş eskiyi ki lafı bile yenisini kırmaya yetiyor kaypak adam sendromu ,her an diken üstünde bir adam çok acı..yol verin bölelerine uzak dursun..

ESKI KIZ ARKADASINI KARISTIRIRSAN AGZINI KIRARIM DIYE CEVAP ALIRSIN
KURDUGUN CUMLEYI BIRAZ DUSUN DERIM :

bende dedım kı ben senın eskı kız arkadasın degılım, nerde ne gıyecegımı bılırım dedım

ACIKCASI NISANLINA SEN BANA KARISAMASSIN NASIL GIYINECEGIMI BEN BILIRIM DEMISSIN,
ERKEKLER COK KISKANCTIR GIYIM KONUSUNDA BENIM ESIM EVLIDIGIM ILK YILLAR THEE SHIRT DAHI GIYINMEMI ISTEMEZDI
DISARI CIKMA CIKACAGIN ZAMAN IZIN AL DERDI ZAMANLA BUNLARI ASTIK ARTIK BAZEN BI KIYAFET ALIRKEN ONA DANISIRIM BANA DER KI
BEN SANA GUVENIYORUM SEN NASIL GIYINECEGINI
BILIYOSUN DER
BAZENDE SORARIM FELEN YERE ;;; GIDEBILIRMIYIM DIYE
NEREYE GIDIP GITMIYECEGINI SEN BILIYOSUN DER

Bir bayanin bu cümleyi kullandiginda evet öfkeyi disa vurma halidir bende buna dahilim ama erkekler icin öyle degildir su an bu cümleyle dile getirir sonra bu tehdit ler fazlasir bakti sindremiyor cakar bir tokadi neye ugradigini sasirirsin laftaydi ya hani..(Bu gibi erkekler) Belliki emir vermeyi benim istedigi yapicaksin tarzda bir insan acik söylim bu hakkida olduguna inanan tiplerden onun gözünde normaldir sen haddini asmissindir o da vermistir cevabini olur..
Endisende haklisin ve cok önmli unsur evlilikte birlikteliklerde o yüzden öfke sinilenmelerine dikkat et bakalim ne derecede haddini biliyormu yoksa sinirlendimi gözü hic bir seyi görmüyormu bu gibi konularda soru yönelt o olsa ne yapar gibisinden..Birazda dene onu tepkilerini ele verir kendini sonuc olarak Gecimsiz ise....,
cikolatakizza sadik kalarak bir ömür sabir edip gecinebilirmisin düsün

bu sözü kullanırken ciddi miydi
benim sevgilim bana gebertirim seni der bende gebert beni hayatım ölümüm elinden olsun derim şakalaşırız öyle
eğer ciddiyse oturup düşünmek lazım :26:
sinirli bir yapısı mı var daha önce bu tarz kelimeler kullandı mı
en basitinden evlendiğiniz zaman sana şiddet uygulayacağını hissediyor musun ?
bazı erkekler evlenmeden bunun mesajını verebilirler

Dıkkat et bence o cocuga bırı bana ole dese ılıskım ıstese 19 yıllıkmılıskım olsun. Bıtmıstı

Konu sahibi arkadasim. sen evli degilmiydin? Diger konunda öyle yazmissin da. Ne ara bosanip nisanlandin ?? Cok merak ediyorum suan... Beni aydinlatirmisin zahmet olmassa ......

Konu 2012'de açılmış. O zaman nişanlıyken şimdi evli olması çok normal. Yani yine konu hortlamış.

Son düzenleme:
figen33 arkadaşım konuyu sen hortlatmışsın da hep merak ederim eski konuları nerden bulup ve neden cevap yazma gereği duyarlar diye sana kısmet oldu neden?

figen33 arkadaşım konuyu sen hortlatmışsın da hep merak ederim eski konuları nerden bulup ve neden cevap yazma gereği duyarlar diye sana kısmet oldu neden?

Haketten ya. Konu 2012 de acilmis. Ne alaka... 2 senelik konuya tekrar yorum yapilirsa olacagi bu. bende yeni konuymus gibi arastirma yapiyorum. Tövbe yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…