nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

Hic "böyle biri degildi" demeyin. Agzini kirarimdan önceki cümlesi neyin nesi? Bundan sonra benim istedigim gibi giyineceksin. Bu digerinden daha mi masum bir cümle? Böyle seviyesizlik saygisizlik bir erkegin icinde varsa bir gün mutlaka gösterir o yüzünü. Kaliteli bir erkek sevgilisine, sözlüsüne, nisanlisina, karisina, kiz kardesine, ablasina yani hayatinda var olan tüm kadinlara karsi terbiyeli ve nazik olur. Mesela ölcüyü tutturamadiginiz bir kiyafet icin "hayatim cok begendim cok yakismis ama gidecegimiz yer icin biraz fazla acik. Baska yerde giymen hic sorun degil ama burasi icin kiyafetini degistirsen iyi olur" diyen erkeklere deger verin saygi sevgin duyun. İyi ölcün bicin. Kendilerini bir sey zannettirmeyin bu tiplere.

Eskiyi acmayin bosuna. O size söylese ben eski erkek arkadasina benzemem diye hosunuza gider mi?

Ee, dediyse dedi. Bunda konu açılacak ne var anlayamadım ben. Sinirle söylemiştir, özür diler gönlünü alır olur biter yani

bence hemen tavrını koymalısın. ne olursa olsun evleneceği kadınla bu üslupla konuşmamalı. eğer söylediği şeyi kabullenemeyeceğini göstermezsen ilerde daha kötülerini de duyman mümkün görünüyor.

senin sözlerin de hiç hoş değil.
evleneceksen kocanın giyimine karışması normal elbette.
karışmasa bozulursun aslında.
bu tarzda inatlaşmak ve diklenmek hanımlara hiç yakışmıyor.
onun tepkisi de çok çirkin.
ama hem geçmişi hiç alakasız yerde deşmen hem onu kaale almayacağını ifade etmen
hem dik başlılığın, pek çok erkeğin sakin karşılayamayacağı bir durum.

Sadece senin ilk mesajını okudum..Diğer yorumları okumadım...

Kısa ve öz :Ayrıl....Çünkü şimdi sana dedikleri ilerde diyeceklerinin ve yapacaklarının teminatıdır.............

Hayırlısı olsun...........

ben katılmıyorum söylediklerine. erkeğin giyimine karışması çok çirkin bir durum. onu da geçtim önceki kız arkadaşından bahsetti diye ağzını kırarım diyemez hiç kimse ne nişanlısına ne de karısına. ben böyle birşeyi asla kabul edemem. hoşlanmıyorsa uyarabilir, bir daha bu konu hakkında yorum yaptığını duymak istemiyorum diyebileceği en sert ifade şekli olmalı. herşeyden önce saygı duymalı karşısındaki nişanlısı.

Bir bayana "ağzını burnunu kırarım" demenin geçerli bir sebebi varsa, gerçekten ağzını burnunu kırmanın da bir sebebi vardır, büyütmemek lazım:44:

Hatta sokak ortasında dövmenin, bıçaklamanın, tecavüz etmenin...vs. Hepsine bir sebep bulunur değil mi?:44: Kimse keyfinden yapmıyor bunları, kadınlar erkekleri mecbur bırakıyor hatta.

Mesela konu arkadaşım, sen nişanlının sözünü dinlemezsen sanırım ağzın burnun kırılacak gerçekten, lafta kalmayacak. Nişanlın ağır abi malum, sadece atıp tutmakla olmaz ki, icraat de lazım ki lafını dinletsin.

Büyütecek bir şey yok canım, şimdiden adım attığın evliliğin mutlu geleceğini gördük.

eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürme bence..eski kız arkadaşından sana ne..niye aklına getiriyorsun adamın..tabi o da biraz ağır konuşmuş..geçer gider

aklına getirmemesi lazım aman aman bu erkekler hemen kapılıverirler kanıverirler demi sağlamsa aşkı o kadın karşısına çıplak gelse de aklı karışmaz neden aklı karışsın

tabi aldatılmayı normal karşılayan kadın ve erkek için tehlikeli durumlar bunlar.

eşim benim kıyafetime hiç karışmadı ne şimdi karışıyo ne de uzun flört dönemimizde karıştı çünkü haddini bilir, ben de karışmadığı için bozulmadım hiç, 27 yaşında kadınım nerde ne giyeceğimi bilirim, birileri için ip askılılar şortlar tabudur benim için değil, tabu değil diye kıro mekanlarında öyle giyinmem, ha eş adayım hiçbi yerde ve durumda öyle giyinmeni istemiyorum gibi bi çıkış yapsaydı gönlün kimi çekiyosa onunla ol derdim, doğma sebebim olan babam bile bana baskı yapmazken elin oğlu hiç yapamaz, bu atarın nedeni eşimi/sevgilimi/nişanlımı sevmemek değil, bana yapılan saygısızlıktan ötürü köpek gibide sevsem ayrılırdım çünkü aşık mezarı yok bu dünyada

aaa tatlım bilmiyomusun sen boşluğa düşmek aklı çelinmek sadece erkeklere has bi durum
yahu bende dışarda cillop gibi adamlar görüyorum yalan yok alıcı gözüylede bakıyorum sonra diyorum ki fani bi güzelliğe aşkını tercih edermisin nemesis, cevap hayır, Allah sahibine bağışlasın der bitiririm iç muhakememi, bu kadar

hayır sanırsın ki bizim hiç erkek arkadaşımız olmadı hiç aklımıza gelmiyor eski günler, mutlaka gelir insanın aklına ama hıı dur ben şunu bi arayım bi sevişeyim demiyoruz herhalde

güzel günlerdi veya keşke hiç yaşamasaydım deyip geçip gidiyosun

neden bizim de eski erkek arkadaşımızı hatırlayınca kafa karışıklığı yaşama lüksümüz yok çünkü biliriz ki bunun affı yok

ama kadınlar tabi doğal olarak eski kız arkadaşa suç bulacakları için erkek aklı karışsa da suçlu yıne kadın yıne kadın...

hayatımız kuşatılmış resmen, artık nişanlısın o yapılmaz, artık evlisin bu olmaz, artık annesin o giyilmez, hiç yaşına yakışıyo mu vs vs...kadınların hayatı böyle, hayır kardeşim ben buyum demeli insan, evlensemde buyum anne de olsam buyum, karakter dediğin sağlam olur yahu oyun hamuru gibi her şekli almaya müsait bi şey değildir, olmamalı, burda çok duydum evli değilsin anlamazsın, anne değilsin anlamazsın, hayır abi anlarım niye anlamıcam,belli çizgilerim var ve belli durumlarda vereceğim tepkiler belli,bunun için nemesis olmak yetiyo, anne nemesis, evli nemesis, evlat nemesis olmaya gerek yok

Bi ilişkide önce saygı olmalı kızlar , siz neyden bahsediyosunuz ne demek eşidir karışır giyimine , ne demek sinirle söylemiştir gönlünü alır falan !

Sanki çok normal birşey söylemiş gibi karşılıyorsunuz ya..

İlişkide saygıı diye bas bas bagırıyorsunuz yeri geldimi. !

Son düzenleme:

majeste hazretleri emretmiş. olmazsa kafa göz girecek küçük bey. bak sen.erkek olmuş ya,her hakka sahip. ne dese o olacak. yoksa döver parçalar.
vay canına.
kadınları 2ci sınıf varlık olarak gören o yaratıklardan biri daha. yol verin .vermezseniz ağzınızı kırar.birde çene cerrahlarından çıkamazsınız. benden demesi

nişanlınızın söylediği şey hiç hoş değil evet ama siz neden eski kız arkadaşının lafını ediyorsunuz ki ben onu anlamadım eski kız arkadaşını karıştırmadan da cevap verebilirdiniz bence.

ayrıca nişanlıyken kıyafetine karışan evlenince daha birçok şeyi onun isteğine göre yapmanızı ister kıyafet makyaj
izinsiz bir yere gitmeme vs vs.
hakkınızda hayırlısı ne diyeyim

ne zamandır birliktesin ne kadar tanıyosun nişanlını canım? Sinirlendiğinde bu tarz tepkiler veren biri mi?

Sonuç olarak eski defterleri açmışsın belli ki canı sıkılmış ne tepki göstereceğini bilememiş tabi bu haklı olduğu anlamına gelmez.

bana birdaha böyle davranırsan bende senin kafanı kırarım deseydin.

hem bidaha eski kız arkaşını filan gündeme getirme...adı üstünde eski işte..eski..

Eski sevgilim hakkında bir daha konuşma lütfen demeyi beceremeyen erkek ağzını burnunu kırarım diyor yarın birgün neden yemek yapmadın demek yerine gözünü morartmayı da tercih edebilir... ezdirmeyin kendinizi ya ağırlığınız bir kendinize saygınız olsun.

simdi sana demis ya benim istediklerimi giyeceksin diye. sonrada benim istedigim kisilerle arkadas olacaksin. benim istedigim yere gideceksin . ben izin verirsem disari cikacaksin. calismayacaksin. evde oturacaksin. simdi gül. simdi sus. simdi tv izleyebilirsin. simdi wcye gidebilirsin. dur simdi nefes alma. simdi alabilirsin. sürekli böyle olacakti biliyrmusun. kendini ne zannediyor o ya.
evet sende suclusun. eskilere girmemeliydin ama bu kadarda kaba konusulmaz ya. gitsin o kendi agzini burnunu kirdirsin...
ayrilmakla iyi ettin. ilerde yine barisirsan sakin ama sakin taviz verme. acik giyinmek istersen giyin. sen istemezsen giymezsin o istemedi diye degil..
yolun acik olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…