nişanlım bayan iş arkadaşıyla başbaşa yemek yerse

niveheyve

kimsizlik
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
366
59
318
İstanbul
merhabalar kızlar lütfen yardım istiyorum cok sinirlerim bozuk ben kıskançlık mı ediyorum yoksa haksızlığa mı uğruyorum

kısaca anlatayım.. benim nişanlımla ayrı yerlerdeyiz.. nişanlımın mesaisi 5 te bitiyor saat olmuş 7 ve nişanlım bir iş arkadaşıyla bayan ve bekar tabii bu saate kadar iş yerinde oturmuş ve şimdi de başbaşa iftara gidiyorlar kız oruçlu değil nişanlım oruçlu bu arada..

ben de sinirlendim tabii sizce kıskançlık mı ediyorum nişanlım kıskançlık ettiğimi söyleyip bana kızdı bi ton ben ne yapacam bu saate kadar başbaşa herkes gitmiş siz oturuyorsunuz

Son düzenleme:
hmm
sinir bozucu bir durum tabii, ben de kiskanclik edebilirdim ama once isin ozunu ogrenmek gerek. ne icin mesaiye kalmislar? belki bu kadar calistik hadi yemek yiyelim diye dusunmuslerdir. bir gunluk birseyse cok ustunde durma. bu durum devamlilik ederse o zaman tepkini koyarsin

Hayır ya ne haksızlığı?
Ben olsam kıyameti koparırım.
Ben varken nişanlım başka bir kadınla başbaşa yemeğe gidecek.
Öyle birşey yaparsa ortada nişan falan kalmaz.

İyi sabretmişsin.
Birde nişanlın pişkin pişkin kıskançlık ettiğini söyleyip kızmış sana. Yüzsüzmüş aynı zamanda.

Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan aynı şeyi sende yap bakalım.
Pişkin nişanlın ne yapacak.

bende fırtınalar kopardı o şehri basardım heralde
Sana gaz vermek gibi olmasın ama ben çok kıskanç bi insanım asla tahammül edemeyeceğim bi durum bu
hatta 1 ay öncesinde erkek arkadaşımın okulunda sevmediğim bi bayan öğretmen vardı bunlar 20 kişi aynı yerde yemek yiyorlar o bayanın olduğu zamanlar orada yemek yenmiycek dedim ve erkek arkadaşım bana hak verdi. seninki bi de üstüne atarlanmış
bence sende aynı şeyi ona yap ama tehditvari değil bakalım tepkisi ne olacak çünkü bir erkek bir şeyi yanlış olduğunu bile bile yapar sonra kadının üstünde "saçmalama art niyetlisin abarttın vs" gibilerinden sözel şiddet eğilimleri gösterir

abartıyosunnn
sonuçta iş yerinin yemekhanesinde de çok yemek yemişlerdir,neden başbaşa vurgusu yaptın ki.
çok kere durağa da beraber yürümüşlerdir,ofiste çay saatlerinde karşılıklı çay içmişlerdir.Yani bu tarz şeylere olay çıkartacak biriysen sevgilinin çalışmaması çok daha mantıklı...
Hem adam oruçlu oruçlu bi de bu kıskançlık krizlerini çekmesin,yazıktır...

ben olsaydım ben de kıyameti koparırdımm tabi olayın özünü öğrenmek gerek, neden o saate kadar mesaiye kalmışlar, sürekli mi yapıyorlar bunu,

olayın içyüzü bilmemne umurumda bile olmaz. asla başka bir bayanla yemeğe çıkamaz bence. ne demek yaaa. sen çık bakalım iş arkadaşınla yemeğe o ne yapacak.... çok saçma.hiçte abartmıyorsun

mesaiye keyfi kalmışlar daha doğrusu orucmuş sıcakmış klimalı ortamdan kalkamamış falan .. birgünlük bir durum gibi gözüküyor ama yine de bayaa tartıştık bunun üzerine..

sosyal arkadaşları olmayacakmış mı, ona güvenmiyormuymuşum gibi laflar edip duruyor.. halbuki ben olayı kabullenemiyorum.. herkes cıkmış iş yerinden ne diye başbaşa saatlerce oturuyorsunuz.. kaç gündür tatımız tuzumuz kalmadı kendini masum yapıp cıkıyor.. ben aynısını yapsam kavga cıkarmaz ama dikkatli ol sarkmasın falan der cok rahatsız olursa gelir ortamı yoklar..

aynen yanlış olduğunu bile bile yapıyor.. ama kızı ben tanımıyorum nasıl biri olduğunu bilmiyorum kızla ilgili yorum yapamadım.. benimki cok yüz buluyor ondan suç benim takmasam bunlar olmayacak belki de..

öyle bir dünya olamaz bana göre
bu dünyada herşey oluyor canım keşke dediğin gibi olsa..

görüşünüze saygı duyuyorum.. söylediklerinin hepsini yapmış olabilirler ve söylediklerin hiçbiri de yanlış değil.. ancak mesai bitmiş olay iş yeri arkadaşlığından çıkmış beni de rahatsız eden bu..

ben olsaydım ben de kıyameti koparırdımm tabi olayın özünü öğrenmek gerek, neden o saate kadar mesaiye kalmışlar, sürekli mi yapıyorlar bunu,

ben de kıyameti kopardım ama kendini masum yapıyor.. sürekli değil galiba ilk..

olayın içyüzü bilmemne umurumda bile olmaz. asla başka bir bayanla yemeğe çıkamaz bence. ne demek yaaa. sen çık bakalım iş arkadaşınla yemeğe o ne yapacak.... çok saçma.hiçte abartmıyorsun

aynen kesinlikle cıkacağım iş arkadaşlarımla başbaşa bakalım ne yapacak..

Keşke sizi de davet etseydi.
İş yemeği değil sonuçta.
Evet sinir bozucu bi durum..
ben başka şehirdeyim canım..

Yemeği burnundan getirirdim.....
aç kalsın umrum değil...!!!

ben sinirden öleceğime
o açlıktan ölsün

siz aynı yerdemi çalışıyorsunuz ? gitmesi degılde sizi çagırmamaları abes geldı sizede gelın deselerdi .sorun olmazdı sanırım .sizde yapın aynısını bence

Dikkatli ol. Ona çaktırmadan takipte bulun.

Çok masumane olabilir de olmayabilir de..

Başka şehirdeyim diyince tedirgin oldum.

benmde buna benzer bı sorunum var bı kız arkadaşı var kız nısanlı nısanlısınıda tanıyor kızıda tanıyor 2 senedır falan telde gorusuuyorlarmıs neyse bundan 1 kac ay once dedımkı benım en samımı arkadaşım erkek olsa dedım verılen cevap kesınlıkle olamaz ole bı cevap verınce bende kendımde su hakkı gordum gorusmenı ıstemıyorum ben rahatsız oluyorum dedım oda tamm dedı neyse aradan zaman gectı gecen telıne bakarken kızın mesajlarını gordum tabı tepem attı orda tartışmaya başladık kız 3 mesaj atmışsa benımkı 1 mesaj atmış ama orda bı mesaj sınırımı bozdu benımkı duşa gırıyorum dıe yazmış sonrada bı daha mesaj atmamış ogun kızın verdıgı cevap su ne bu kadar uzun dusmus bu çıkmadın mı hala bak kotu emellerıne alet olamam yazmış nevrım dondu bunu görünce buna mesajla cevap vermemıs benımkı ama aradımı sonrasında bılmıyorm aramadım dıyor ama o aksam surat yaptım tabı o da beı yatıştırmaya calıstı eve bıraktıktan sonra benı aradı konuşuyoruz konusurkende aynı seylerı soleyıp duruyorum en sonunda dedımkı eger ben esın olacaksam ya esın ya o kız dedım oda tamam soz hayatımdan cıkarıcam dedı ama bız hemen hemen o gun den sonra bozuk bı durumdayız tabı ona bunuda dedım bana bu yüzden soğuksan ıstedıgın kadar konuş alakası yok dıyor ama hala anlam veremıyorm ne dersenız deyın ben bı erkekle bı bayanın arkadaş olamayacağı kanatındeyım eger saatlerce konuşup mesajlasılıyorsa bı taraftan mutlaka bı etkılenme vardır normal arkadaşlığa bısey demıyorm haftada bı 10 dk konuşursun yada mesajlaşırsın ama devamlılık olan bısey kesınlıkle kabul edılemez en azından ben etmem

Benim başıma geldiğini düşünerek okudum ve inanın ateş bastı beni. Ay bu nedir böyle. nişanlınız oruç tutuyormuş klimalı ortamda durmuş hadi anladık e peki o bayan neden orada durmuş 2 saat sonra beraber yemek yemişler?

Birde utanmadan kıskançlık yapıyorsun diye kızmış. Bu kıskançlık yapmaktan öteye gidecek bir durum bence. Ben olsam ne yapardım düşünemiyorum ama şu kesin bir daha merhaba merhaba'dan başka iletişimin olmayacak derdim.

Erkekler bazen saf olabiliyorlar. Bence o bayanın ilgisi olabilir. 2 saat beklemeler beraber iftara gitmeler oruç tutmadığı halde... Bunu farkedemeyip safça arkadaşlık ediyor olabilir. Tam tersi nişanlınızın da bir meyli olabilir. Bu şekilde kızarak üste çıkmaya çalışıyor olabilir.

Siz kendiniz yapsanız pek fazla tepki göstermeyeceğini, rahatsız olursa şöyle bir kontrol edeceğini söylediniz. Şimdi bu yapıda bir erkek içinde bu durum bir taraftanda normal oluyor. O yüzden rahatsız olduğunuzu ve güvenseniz bile bu durumun size göre hoş olmadığını, kötü hissettiğinizi sakince söyleyin. O farklı düşünebilir, farklı hissedebilir. ama siz mutsuz olduysanız sizi düşünüp biraz daha farklı davranması gerekir.

iftardan sonra kıyameti koparırdım ben

büyük konuşmayayım da

sevgilim öyle bir şey yapsa yolarım ben onu.ayrıca kıyamet kopar,yer yerinden oynar.kısacası çok ama çok fena olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…