hmm
sinir bozucu bir durum tabii, ben de kiskanclik edebilirdim ama once isin ozunu ogrenmek gerek. ne icin mesaiye kalmislar? belki bu kadar calistik hadi yemek yiyelim diye dusunmuslerdir. bir gunluk birseyse cok ustunde durma. bu durum devamlilik ederse o zaman tepkini koyarsin
Hayır ya ne haksızlığı?
Ben olsam kıyameti koparırım.
Ben varken nişanlım başka bir kadınla başbaşa yemeğe gidecek.
Öyle birşey yaparsa ortada nişan falan kalmaz.
İyi sabretmişsin.
Birde nişanlın pişkin pişkin kıskançlık ettiğini söyleyip kızmış sana. Yüzsüzmüş aynı zamanda.
Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan aynı şeyi sende yap bakalım.
Pişkin nişanlın ne yapacak.
bende fırtınalar kopardı o şehri basardım heralde
Sana gaz vermek gibi olmasın ama ben çok kıskanç bi insanım asla tahammül edemeyeceğim bi durum bu
hatta 1 ay öncesinde erkek arkadaşımın okulunda sevmediğim bi bayan öğretmen vardı bunlar 20 kişi aynı yerde yemek yiyorlar o bayanın olduğu zamanlar orada yemek yenmiycek dedim ve erkek arkadaşım bana hak verdi.seninki bi de üstüne atarlanmış
bence sende aynı şeyi ona yap ama tehditvari değil bakalım tepkisi ne olacak çünkü bir erkek bir şeyi yanlış olduğunu bile bile yapar sonra kadının üstünde "saçmalama art niyetlisin abarttın vs" gibilerinden sözel şiddet eğilimleri gösterir
bu dünyada herşey oluyor canım keşke dediğin gibi olsa..öyle bir dünya olamaz bana göre
abartıyosunnn
sonuçta iş yerinin yemekhanesinde de çok yemek yemişlerdir,neden başbaşa vurgusu yaptın ki.
çok kere durağa da beraber yürümüşlerdir,ofiste çay saatlerinde karşılıklı çay içmişlerdir.Yani bu tarz şeylere olay çıkartacak biriysen sevgilinin çalışmaması çok daha mantıklı...
Hem adam oruçlu oruçlu bi de bu kıskançlık krizlerini çekmesin,yazıktır...
ben olsaydım ben de kıyameti koparırdımmtabi olayın özünü öğrenmek gerek, neden o saate kadar mesaiye kalmışlar, sürekli mi yapıyorlar bunu,
olayın içyüzü bilmemne umurumda bile olmaz. asla başka bir bayanla yemeğe çıkamaz bence. ne demek yaaa. sen çık bakalım iş arkadaşınla yemeğe o ne yapacak.... çok saçma.hiçte abartmıyorsun
ben başka şehirdeyim canım..Keşke sizi de davet etseydi.
İş yemeği değil sonuçta.
Evet sinir bozucu bi durum..
merhabalar kızlar lütfen yardım istiyorum cok sinirlerim bozuk ben kıskançlık mı ediyorum yoksa haksızlığa mı uğruyorum
kısaca anlatayım.. benim nişanlımla ayrı yerlerdeyiz.. nişanlımın mesaisi 5 te bitiyor saat olmuş 7 ve nişanlım bir iş arkadaşıyla bayan ve bekar tabii bu saate kadar iş yerinde oturmuş ve şimdi de başbaşa iftara gidiyorlar kız oruçlu değil nişanlım oruçlu bu arada..
ben de sinirlendim tabii sizce kıskançlık mı ediyorum nişanlım kıskançlık ettiğimi söyleyip bana kızdı bi ton ben ne yapacam bu saate kadar başbaşa herkes gitmiş siz oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?