• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım bayan iş arkadaşıyla başbaşa yemek yerse

Canım ciddi bir şey olsaydı sana söylemezdi, açık açık sana anlatmış mesaiye kaldığını yemeğe gittiğini. Farklı şehirde olduğun için saklayadabilirdi. Çok sinirlenme bence kavga edip tartışırsan senden saklayabilir, başka şekilde öğrenirsen benimle tartışıyordun o yüzden söylemedim diye seni suçlar. Bence aynı kızla yemek yemeleri devam ederse, bir şekilde onu ziyaret ettiğinde kızla tanış, kızı gördükten sonra art niyetli olup olmadığını anlarsın. Hem bekar olabilir belki ama kızında bir sevgilisi vardır.

bence gaza gelme canım. ortada fol yok yumurta yok, pireyi deve yapıp canını sıkma ama bu durumdan rahatsız olduğunu anlat, aynısını senin yapman durumunda nişanlının ne gibi bir tepki vereceğini sor bakalım? Ama uzatıp boşu boşuna canınızı sıkma.

Kesınlıkle sınır bozucu bır durum . Ve nısanlın kıskançlık demıs ama bu gereksızz bır kıskançlık degıl .. Kadının aslında dışı bı seytan olduğunu en ıyı bız bılıyoruz :27: onlara normal gelıyo ama degıl.. Booyle devam ederse sonunda üzülmemek ıcın tavrını koymalısın

Benim esim de patronuyla(bayan, esimden 5 yas buyuk) isten sonra stres atmak icin bir bara gidip birer kadeh icki icmislerdi. Esim eve 1 saat gec gelince anlatmisti, tabiki de kizmamistim. Guven meselesi. Siz nisanliniza guvenmiyor musunuz? O zaman neden nisanlandiniz?

Back
X