Nisanlim bazen beni cildirtmayi basariyor

Neden ilk ayında? Atlı kovalamıyor ki. Evlilik oturmadan çocuk yapılması çok sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Çocuk duygulardan ziyade mantıkla yapılırsa daha sağlıklı olur.

Asla ona muhtac yasamadik, anlatmak istedigim ihtiyac oldugunda yardim etmek istemesiydi acil durumlarda. Evimizi gecindiren o degil tabiki.
Evliligimin ilk ayinda hamile kalmak istedigimden evde durma olayina sicak bakiyorum ama evden ozel ders verecegim, tesekkurler :)

Neden ilk ayında? Atlı kovalamıyor ki. Evlilik oturmadan çocuk yapılması çok sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Çocuk duygulardan ziyade mantıkla yapılırsa daha sağlıklı olur.

Zaten beraber yasiyoruz, kendi kararim yani eskiden beri icimde olan bir istek. Yani kisiden kisiye degisen istek ve arzular, saygi duymak lazim

Bence nişanlınızın durumu cok stresli ve bu öfke patlamaları da cok normal bu yüzden.

Siz çalışın muhakkak, bu hem onu rahatlatır hem de size bir güvence vermiş olur.

Tamam muhtac olma konusunu es geçiyorum. Madem caliscaksin evlenince neden simdi degilde evlenince ?
Neden ilk aydan çocuk istiyorsun ?

Bana gore anlattiklarin ve hayatinla ilgili kararlarin cok cocukca kusura bakma ama baskasi dese yuzume guler gecerim.

Yaparimla yapicamla hayat kurulmaz.
Bak ben seni tanimiyorum etmiyorum yanlis anlama ama madem yazdin fikir istiyorsun disardan bir goz olarak sana söylemeye çalışıyorum.
Ben gercek hayatta da dobraa bir kisiyim o yuzden sanada ayni sekilde yazıyorum sakin alinma dediklerime kalp kirmak istemiyorum.

Ama birde şöyle düşün. Hic bu sekilde nisanlinla para muahbetti yasamasaydin çalışıyor olsaydin o senin ayaklari yere basan kadin oldugunu gorseydi evlenince parani kazansan ilerleyen zamanlar cocuk dusunsen bir baksan onune vs. Daha iyi olmaz mi ?

Hayat bilgisayar oyunu degil malesef canin isteyince degistiremiyorsun cogu seyi. Ben boyle genc kadinlarin ( bende gencim ) hala bu devirde ben zaten ev hanimi olmak istiyom sorun degil ben zaten çocuk yapicam sıkıntı degil gibi düşünceleri kahroluyorum.

Yani neden bu kadar hayatınızda.?

Neden sürekli sizin maddi anlamda ihtiyaçlarınızı sağlıyor.?

İleride başınıza kakmayacağının garantisi mi elinizde ?

Onu aldı, bunu aldı, çeyizimi aldı, cebime harçlık koydu.

Çeyiz yoksa yok. Sizin maddi durum iyi olsun öyle evlenin madem.

İlk aydan çocuk ?

Siz gerek evlilik olarak, gerek cinsellik olarak birbirinizi tanımadan. Belli bir uyum sağlamadan hemen çocuk niye.?
Hamile kalınca ortalama 10 ay ilişki olmuyor. Siz kendinizi ilişkinizi evliliğinizi bir oturtun da öyle karar verin ilk aydan çocuğa..

Nişanlıyken sabah 4 de kalkar 6 da iş başı yapardım.

Bir kere söyledim nişanlıma bırakacaksın o işi dedi.
Hayırdır dedim neden bırakıyorum. Kendisi o saatte evden çıkmamı istemiyormuş.
Kusura bakma Ben çeyiz yapıyorum birşeyler aldım ve onları ödüyorum.

Sen işten çık aylık 600 tl vericem demişti. ( 800 tl alıyordum o zaman ) Eşimin durumu iyydi.

Ben asla kabul etmedim. Etmemde çok seviyor olabilrim. O da beni çok seviyor olabilir. Ama bunlar başa kakılacak hassas konular.
Ve iyikide böyle bir şeyi kabul etmemişim

( Babam sağ idi ve durumuda vardı bende 18 yaşındaydım. )

Herkesin kendi hayati kendi karari iste, suan ozel ders veremem. Cunku vaktim yok ev kuruluyor ben gidiyorum ev bos oldugu icin

Hic bir seyin garantisi yok elbette.
Ama biz zaten birlikte yasiyoruz, cinsel anlamda yeterince birbirimizi tanidik, beraberligimiz oluyor. Tepki verecek olsanizda oluyor yani.
Hamilelikte cinsellik olmamasida hamileden hamileye degisiyor yani ben birliktelik yasayamazsam benim icinde esim icinde bu sorun olmaz.
Kismet, tesekkurler :)

benm eşim küfrediyordu nişanlıyken bna değildi ewlendik her kavgada şahsıma aileme küfür yedim. 3 yıl oldu yeni bıraktı bu huyunu. cddi tavır alarak bıraktrdım. çok yıprandm ve cddi cddi soğudum. kötü huylarını ewlenmeden bıraktr nişanlılık bu yüzden var. ilerde bırakmasına bırakırda sen çok yıpranırsın. aranzdaki saygıyı kaybetmeyin. mutluluklar..

Herkesin kendi hayati kendi karari iste, suan ozel ders veremem. Cunku vaktim yok ev kuruluyor ben gidiyorum ev bos oldugu icin

Madem bunca insanin söylediklerinin aksine aksine cevap vericektin niye konu aciyorsun ?
Burda insanların zamanini da çalıyorsun farkinda misin ?
Öyle diyoruz yok boyle diyoruz yok.
Gercekten iyi niyetimle yazdim belki bazi seyler dank eder diye ama gordum ki bosa konuustu bunca insan.

Ne diyelim nisanlin super insan sen supersin evlen calisma evde otur hemen çocuk yap zaten adamin parasina alismisin evlenince de devam et yemeye.
Tam ideal hayat.
Layık mi layık.
Uzuldum mu Hayır.

☆☆☆☆☆☆ Kızlar işiniz gucunuz varsa bosuna yazmayin arkadasa ne desek boş cunku vaktinize yazik ☆☆☆☆☆☆

Hic bir seye yok falan demedim, hakli buldugum cok kisi oldu, tesekkurler

Nişanlı nişanlınız olmalı ailenizin babası değil. Dengeleriniz baştan çok yanlış. Ve ayrıca yarın öbür gün boşanırsanız yine size maddi destek sağlamaya devam edecek mi ? Bunu da düşünün ona göre çalışın ya da çalışmayın.

Hic bir seye yok falan demedim, hakli buldugum cok kisi oldu, tesekkurler

Sana senin istedigin cevapları verenlere hak verirsin tabiki. Birde benim gibi gerçekleri konusanlara hak versen. Ne diyim yaşa ve gör. Bir nusibet bin nasihatten iyidir derler. Umarim yasamazsin bir mucize gormus oluruz milletçe. Teşekkür bitti.

Of aynı eski sözlüm. O maddi yardımları babalık kocalık olsun diye değil sen ona muhtaç ol diye yapıyor emin olabilirsin. Benin eski sözlüm eğitimli bir insandı. Çok iyi bir ünv.de makina mühendisliği doktorası olan öğretim görevlisi. Kendisi giymez giydirir, en güzel şeyleri alırdı. İzin vermedim o bana telefon aldıysa ben de aynı fiyata saat alırdım. Sindiremiyorum alma dediğimde el aleme mi alıyorum, müstakbel karıma alıyorum derdi. Mali müşavir adayıydım, sınavlara götürür benimle de gurur duyardı eğitimli olduğum için ama o da sağa sola ilerde karım mali müşavir diye hava atmak içinmiş. Ben ne zaman dikkafalı davransam Makaron sen para kazandıkça dilin uzuyor, böyle yaparsan evlenince oturursun g....nün üstüne derdi. Böyle çalışmayacaksın demesi, denize sokmayacagım demesini yutmadığım bir gün. Nişanı atmaya kalktı, hatta o bana abi,baba,koca olan adam babam yoğun bakımdayken beni terk etti. Sırf sözünü dinlemedim diye ne yedirdiysem haram olsun dedi. Yani tatlım demek istediğim sen alttan alırsan herkes iyi, sen kendin olmayı dene yersin hakareti. Kendin çalış asla başkasının parasına muhtaç olma, ihtiyaçlarını giderdi diye birinin küfrünü hoş görmek zorunda kalma.

Ben konuyu niye actiginizi anlamadim. Yorum yapan kendince gelecekte ne olacagini anlatan insanlara nisanlinizi savunmussunuz sayfalarca.
Ne duymak istiyordunuz? Konu yine özünde iyi birine döndü.
Burda hanimlar pek yanilmiyor, zamanla gormezsiniz insallah.

Çok güzel özetlemişsin. Konu sahibi taşıp alttan almayı bıraktığında hakaretler küfürler kendisine dönecek. Maddi manevi de bağımlı olduğu için al sana esir hayatı. Tabi karnım doysun gerisi önemli değil diyorsa yapacak bir şey yok.

Size yaptığım yorumda sadece bundan bahsetmedim.

Bir çok konuya değindim.. Aklınızda kalan sadece hamilelik ve cinsellik kısmı mıydı ?

Buraya neden konu açtınız o zaman ?

Hayat sizin sandığınız gibi değil, pembe gözlüklerinizi çıkarın.

Yaşa ve gör. Bin nasihat bin musibetten daha hayırlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…