Nişanlım Benden Ne Saklıyor İçime Süpe Düştü :(:(

açıklama yapmadan uyudu ve benim bu yüreğime acıyı verdi çık kötüuüm.. kendime gelemiyorum içimde süpeler dönüp duruyor sabah işe gtmeden sormalımıyım sizce

Benimkide hayatta vermez hiç bir şifresini, baktirmaz bile. Herkesin Özel hayatı varmış. Buna kredi kartida dahil. Alıştım bu haline ve takmıyorum. yaparsa kendine yapar kendi kaybeder.
keşke bende böyle diyebilsem ama diyemiyorum su an uyandırıp sormamak için zor tutuyorum kendimi

bilmiyorum canım inan ki o an fark edemedm kan beynime sıçradı 3 kere tekrar ettim ama nafile olmadı yattı uyudu zaten şimdi kızssa sesini yükselse bu sef annem gelecekdi odaaya :/
Diyorum ya sende telefonunu kitle, icin soğur en azından. Zaten bugün bişey öğrenemeyeceksin belli ama kesinlikle takipte kal tatlım bana hic masum gelmedi nedense

Diyorum ya sende telefonunu kitle, icin soğur en azından. Zaten bugün bişey öğrenemeyeceksin belli ama kesinlikle takipte kal tatlım bana hic masum gelmedi nedense
bi şekilde telefonundan online işlemlerin şifresini alıp gireceğim oraya sonucu ne olursa olsun

Ben olsam uyuyamam uyandırırım şu şifreyi yaz çabuk diye.
Eski sevgilisiyle mesajlaşmış sizde 2 mesaj yahu deyip büyütmemişsiniz işte hata burda.
Adam telefonu kapatır tabi rahat çünkü nasıl olsa sesin çıkmıyor senin kendi kendini yiyip bitiriyorsun baksana.
Biraz sesin çıksın belli ki birşey saklıyor evlenmene 2 ay kalmış diye göz yumma

Ben anlayamıyorum ya..Erkek olsam cidden beraber olmam böyle insanlarla..Lütfen kusura bakmayın.

"Ben onun nişanlısıyım, benden gizli saklısı ne olabilir, neden vermiyor şifreyi" ne demek? Eşiniz olsa ne olur?
Herkesin bi özeli var..Mecbur mu adam hayatının her türlü pin ini sizinle paylaşmaya? Hiç mi özel bir alanı olamıcak çiftlerin?

Bir halt yiyorsa zaten er ya da geç çıkacak ortaya..Yapan kendine yapar..Bu yönden bakın biraz olaylara..

birşey diyemedim o o kadar rahat iken birşey demek gelmedi içimden desem olay büyüyecekti evde annem vardı en önemlisi ona ayıp olacaktı

açıklama yapmadan uyudu ve benim bu yüreğime acıyı verdi çık kötüuüm.. kendime gelemiyorum içimde süpeler dönüp duruyor sabah işe gtmeden sormalımıyım sizce
Sizin içinize şüpheyi düşürdü yattı uyudu.. Diyorumya ben olsam sabahi bekleyemezdim. Mutlaka sorun gerekirse sert davranın. Önceden vukuatin var açıklama yapmak zorundasin diyin. Temizse acip gostermesi lazim. O sinirlenirse siz daha cok sinirlenin. Bastiramasin sizi.Tam olarak emin olmadan evlenseniz ne olacak ? Allah korusun evlenince aldatiliyor muyum diye dusunmekten kafayi yersiniz.Bu şüphe çürütür insanı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah korktuğunuz gibi bir şey değildir.

sagolun öncelikle yorumunuz için.. evet haklsınız elbetteki öyle ben zaten onun telefonunu sununu bununu kurcalayan bir insan değilim inanın bakmak dahi bugun aklımda yoktu sarjda duruyordu..
ama nişanlımın böyle yapması ve üstüne birde ben kapatmadım diyip şifreyi dememesi telefonu açtırmaması sizce ne kadar doğru tamam benim belki o an yaptıgım yanlış peki ya onun durdur yere bu yaptığı

Nişanlımın telefonunu elime dahi almadm oda benimkine hiç dokunmadı. Evlenincede ne bakarm ne şifre sorarım. Herkesin özeli var bu saygısızlık olur lâkin aklıma gelen her şüpheyi direk kendisine sorarım. Oda açıklar. Sizde kemdisine sorun hem izinsiz bakmanız haram bir davranıştır.

Biz birbirimizin bütün şifrelerini biliyoruz zaten tek şifremiz var bu demek değilki telefonunu kurcalıyorum ama her daim tel açık benim yanımdadır özel hayat başka bişey birşeyler gizli saklı olması başka birşey

Bişeyler karistirdigi belli cok iyi takip edin

Adamın birşeyler sakladığı apaçık ortada. Yalnız bunu ona sormak ne derece doğru olabilir emin değilim, evet senden birşey gizliyorum o yüzden kapattım diyeceğini mi düşünüyorsunuz ? Söz konusu özel hayat, güven falan da değil bana göre neden açık olan bir telefonu kapatıp versin bir insan nişanlısına ? Açmasını istediği halde neden kapalı kalsın desin. Bilemiyorum bana normal gelmedi..

Ona sormadan asla anlaşılmaz hepsi komplo teorisinde kalır. Açıkçası hiç bir gizim yoktur nişanlımdan ama telefonumu eline almsından hiç hoşlanmam

Şüphelenmekte haklısın bir şeyler olmuş zaten daha önce de sorarsan yalan söyleyebilir seni bastırmaya çalışabilir saman altından su yürütmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…