açıklama yapmadan uyudu ve benim bu yüreğime acıyı verdi çık kötüuüm.. kendime gelemiyorum içimde süpeler dönüp duruyor sabah işe gtmeden sormalımıyım sizceTelefonumun kurcalanmasindan hiç hoşlanmiyorum. Kim olursa olsun geriliyorum. Bir şey sakladigimdan değil. Saçma sapan bir resmim olur ne biliyim arkadaşımla özel bir konuşmam olur..O yüzden kimseye vermem. Ama bu durum farklı. Adam önceden vukuatli. Ben olsam şimdiye 100 kere uyandırıp sormuştum. Yerim onun sinirini. Evlilik kararı aldiysanız ve geçmişte vukuati varsa içinizin rahat etmesi için kendini temize çıkarmak zorunda. Bu ne rahatlik ya dönmüş kıçını uyumuş birde. Kaybetme korkusu hiç yok belli ki. Alın karşınıza konuşun. Daha fazla geç olmadan nedir ne değildir anlatsın. Ozel hayatina saygi duycam diye hep bir supheyle de yaşanmaz ki. Tabi ozel hayatı olsun. Olmasın demiyorum. Ama sizden gizli bir özel hayatı olmasın. Aciklama yapmadan yatmis uyumuş bide ya... Te Allahım.
keşke bende böyle diyebilsem ama diyemiyorum su an uyandırıp sormamak için zor tutuyorum kendimiBenimkide hayatta vermez hiç bir şifresini, baktirmaz bile. Herkesin Özel hayatı varmış. Buna kredi kartida dahil. Alıştım bu haline ve takmıyorum. yaparsa kendine yapar kendi kaybeder.
Diyorum ya sende telefonunu kitle, icin soğur en azından. Zaten bugün bişey öğrenemeyeceksin belli ama kesinlikle takipte kal tatlım bana hic masum gelmedi nedensebilmiyorum canım inan ki o an fark edemedm kan beynime sıçradı 3 kere tekrar ettim ama nafile olmadı yattı uyudu zaten şimdi kızssa sesini yükselse bu sef annem gelecekdi odaaya :/
bi şekilde telefonundan online işlemlerin şifresini alıp gireceğim oraya sonucu ne olursa olsunDiyorum ya sende telefonunu kitle, icin soğur en azından. Zaten bugün bişey öğrenemeyeceksin belli ama kesinlikle takipte kal tatlım bana hic masum gelmedi nedense
Inşallah sonuc Üzücü değildir tatlım muvaffakiyetler dilerim sanabi şekilde telefonundan online işlemlerin şifresini alıp gireceğim oraya sonucu ne olursa olsun
birşey diyemedim o o kadar rahat iken birşey demek gelmedi içimden desem olay büyüyecekti evde annem vardı en önemlisi ona ayıp olacaktıBen olsam uyuyamam uyandırırım şu şifreyi yaz çabuk diye.
Eski sevgilisiyle mesajlaşmış sizde 2 mesaj yahu deyip büyütmemişsiniz işte hata burda.
Adam telefonu kapatır tabi rahat çünkü nasıl olsa sesin çıkmıyor senin kendi kendini yiyip bitiriyorsun baksana.
Biraz sesin çıksın belli ki birşey saklıyor evlenmene 2 ay kalmış diye göz yumma
Sizin içinize şüpheyi düşürdü yattı uyudu.. Diyorumya ben olsam sabahi bekleyemezdim. Mutlaka sorun gerekirse sert davranın. Önceden vukuatin var açıklama yapmak zorundasin diyin. Temizse acip gostermesi lazim. O sinirlenirse siz daha cok sinirlenin. Bastiramasin sizi.Tam olarak emin olmadan evlenseniz ne olacak ? Allah korusun evlenince aldatiliyor muyum diye dusunmekten kafayi yersiniz.Bu şüphe çürütür insanı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah korktuğunuz gibi bir şey değildir.açıklama yapmadan uyudu ve benim bu yüreğime acıyı verdi çık kötüuüm.. kendime gelemiyorum içimde süpeler dönüp duruyor sabah işe gtmeden sormalımıyım sizce
sagolun öncelikle yorumunuz için.. evet haklsınız elbetteki öyle ben zaten onun telefonunu sununu bununu kurcalayan bir insan değilim inanın bakmak dahi bugun aklımda yoktu sarjda duruyordu..Ben anlayamıyorum ya..Erkek olsam cidden beraber olmam böyle insanlarla..Lütfen kusura bakmayın.
"Ben onun nişanlısıyım, benden gizli saklısı ne olabilir, neden vermiyor şifreyi" ne demek? Eşiniz olsa ne olur?
Herkesin bi özeli var..Mecbur mu adam hayatının her türlü pin ini sizinle paylaşmaya? Hiç mi özel bir alanı olamıcak çiftlerin?
Bir halt yiyorsa zaten er ya da geç çıkacak ortaya..Yapan kendine yapar..Bu yönden bakın biraz olaylara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?