- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
kendi kendime ben bu işi beceremem elime yüzüme bulaştırırım zaten ondan fikir istiyorum.Ava giderken av olmayın da...
Hainlik, hinlik bilmem ne demişsiniz bu daha çok sıçratır onu size. Olmadı ailenizi de işin içine katıp iki medeni insan gibi ayrılın. Bu tarz şeylere gerek yok.kendi kendime ben bu işi beceremem elime yüzüme bulaştırırım zaten ondan fikir istiyorum.
kendi kendime ben bu işi beceremem elime yüzüme bulaştırırım zaten ondan fikir istiyorum.
çünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.Ne gerek var bu ali cengiz oyunlarina.Atin nisani bitsin,kurtulun.Sacma sapan islere girismek neden ?
bana zarar veremez diye düşünüyorum çünkü derdi hep başkalarıyla yani kızdırmadan kendimden nefret ettirirsem bana bir şey yapmaz.Sizden nefret edince "sakat bırakmaya" yeltenebileceğini düşünemiyor musunuz siz?
olay çok saçma inanın hiç önemi yok tavrı çirkin. ona ne normalde ne de kavga sırasında asla olumsuz bir şey söylemedim. hep ailem seni çok sevdi her şey harika vs vs dedim.Tartistiginiz olay ne?kendisi hakkında ailenize olumsuz şeyler söyleyen bir aile yakini olduğunu mu anlattiniz?
Şimdi anlıyor musun insanların onun hakkında neden birşey söylemek istemediğini?...söyleyen kişinin de neden annene yeminler ettirdigini?Ben gider anneme ona inanmadığım,aramızı bozmaya çalışmakla içten içe sucladigim için gönlünü alırdım.Nisanlin senden nefret etsin diye uğraşma ....büyük olasılıkla zaten herkesten nefret eden,öfke problemi olan birisiolay çok saçma inanın hiç önemi yok tavrı çirkin. ona ne normalde ne de kavga sırasında asla olumsuz bir şey söylemedim. hep ailem seni çok sevdi her şey harika vs vs dedim.
kuzenim evlatlık ve bunu bilmiyor kuzenime bunu söylemekle tehdit ediyor. nasıl ifşa etsin diyeyim.... ben de daha sevgiliyken bir sorun olmuştu danışmak için anlatmıştım dilimi eşek arısı soksaydı keşke....İstediği aile sırrını birak ortaya doksun..
Ailen bunu 1 hafta konuşur 1 hafta trip atar..
Ama siz bu adamla evlenirseniz olabilecek ihtimalleri size zaten fragman gibi göstermiş..
Kendi ailenizle bu durumu paylaşın..Onlar gerekeni yapacaktır.
Evrimini tamamlayamamış bu tiplerle birlikte olmaktansa ailenizin tribini çekin daha iyi.
gerçekten bir anda o kadar değişti ki... hiç böyle değildi bana karşı. annem için bir çözüm bulacağım artık ayaklarına falan kapanırım herhalde. ama ben bu adamdan nasıl kurtulacağım.Şimdi anlıyor musun insanların onun hakkında neden birşey söylemek istemediğini?...söyleyen kişinin de neden annene yeminler ettirdigini?Ben gider anneme ona inanmadığım,aramızı bozmaya çalışmakla içten içe sucladigim için gönlünü alırdım.Nisanlin senden nefret etsin diye uğraşma ....büyük olasılıkla zaten herkesten nefret eden,öfke problemi olan birisi
Şiddet eğilimli, öfke kontrolü sağlayamayan biri için "bana zarar vermez" diyemezsiniz.bana zarar veremez diye düşünüyorum çünkü derdi hep başkalarıyla yani kızdırmadan kendimden nefret ettirirsem bana bir şey yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?