- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
3 harflilerle konuşabildiğinizi iletisim kurdugunuzu bu sebeple ruh saglıgınızın bozulmasından endise ettiginizi soyleyin sürekli gorunduklerini falano benden ayrılsın istiyorum sağlık sorunlarını kullanabilirim denerim en azından
çok teşekkür ederim kanıt bulup karakola gidebilirim yazışmaları okuyorum şu an.Eşim diyorki şikayetini etsin sonucta öldürürüm zarar veririm kendimi de vururum diyormuş nişanlın küfür hakaret tehdit yeterliymis şikayet etmen için ...
Askerde olmasi farketmez şikayetini etsin uğraşırlar diyor....
benim zaten hali hazırda kronik bir rahatsızlığım var biliyor ama önemsemiyor ona yoğunlaşabilirim. hastalığım kötüledi vs diye.Şeker hastasıyım. Arada bayılıyorum. O anlarda altıma kaçırıyorum. Geceleri de yatak islatiyorum. Tedavi gördüm ama iyileşemedim. Küçükken ateşli hastalık geçirdim anne olmam mümkün değil de. Biraz da ağla. Daha inandırıcı olur. Böyle böyle uydur biraz. Ilkin destek olur. Sonra ayrılır.
Allah sağlıktan ayırmasın.
evet bu da olabilir bana görünmeye başladılar diye yazabilirim. numara olduğunu anlamasın da....3 harflilerle konuşabildiğinizi iletisim kurdugunuzu bu sebeple ruh saglıgınızın bozulmasından endise ettiginizi soyleyin sürekli gorunduklerini falanbiri bana bunu soylese koşarak uzaklaşırım
istemiyorum seni diyince çirkinleşiyor işte dün kavga ederken söyledim tehditlerin dozu arttı aileme sıçradı ki kavga ailemden bağımsız bir konu. elim kolum bağlandı düşünemiyorumBence hiç gerek yok bu tür oyunlara yaptıkları ayrılmak için yeterli sebep zaten.
Istemiyorum seni deyin bitsin hiç birşey yapamaz korkmayın
Sır verir gibi söyleyin aramızda kalsın söz ver diyin sonra abartmadan baslayın geceleri uykuda rahatsız ediyorlardı eskiden beri ama artık gündüz de görünmeye basladılar gibievet bu da olabilir bana görünmeye başladılar diye yazabilirim. numara olduğunu anlamasın da....
İşenmiş kıyafetler mi nasıl yaniiiiCiddi yazıyorum.
Yanına giderken kötü kok, işenmiş kıyafetleri bir iki gün önceden hazırla onları giy.
Ben olsam bu işkenceye dayanamazdım.
Ayy bunu yazdığıma inanamıyorum.
İşenmiş kıyafetler mi nasıl yaniiii
ben açıkçası tek bir fikir üzerinden gitmeyip onu çıkmaza sokmayı düşünüyorum. yapabileceği maa zorlayacak şeyler isteyiip bir sağlık sorunu patlatabilirim mesela. kendisinin de en yakın arkadaşı doktor bütün tahlil rapor vs ona gönderiyor elimde bir şey olmadan nasıl yapıcam bilmiyorum.Yalnız bu tür numaralar onu daha çok sinir etmez mi tatlım? Yani yapması imkansız olan şeyler istemek yerine kendinle ilgili aşamayacağınız bi sorun türetmelisin bana kalırsa. Sunu istiyorum bunu istiyorum dersen oda yapamazsa daha da aksileşir
yemin olsun denerdim ama çok uzakta kendisi 3 aydan önce görüşemicez. 3 ay sonra askerliği bitince görüşebilicez anca... uzaktan nasıl pislik yapabilirim?Canım özellikle üzerine işeyip bekletecek buluşma günü için.
Hahahaha. İğrenç kabul ediyorum ama bence insan en kolay böyle soğur
fake hesabım yok şimdi açsam fake olduğu belli olacak belki birini bulursam konuş bakalım sana asılacak mı diyebilirim.Bir kız ayarlayınız ona aşk olsun yada siz fakebihesapla yola getirin bi 15 gun konuşup buluşma ayarlayin mesajları gösterin siz halk duruma düşüp ayrilin
inanın bilmiyorum çift kişilik mi başka bir değişik mi.... hiç belli etmedi ya. hani pitbull olayları var ya sahipleri hep çok sakindir ne olduğunu anlayamadım der ya aynı o durumdayım benHavlayan köpek ısırmaz.... Tabi senin adam çift kişilikli değilse.
Evet ama 15 gün falan konuşsun yada şunu yap şimdiden kıskançlık yapıp onu bunların erkekler gelemez bunaltmayafake hesabım yok şimdi açsam fake olduğu belli olacak belki birini bulursam konuş bakalım sana asılacak mı diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?