- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Soksaydı iyiydi,bunları ne akla hizmet anlatırsın elin adamına.Aşkitondu maşkitondu geç onları.Benim de evlat edinilmiş kuzenim var ve 5 yaşımdan beri biliyorum,ama onunla oynarken bile bunu söylemeyi düşünmedim,sonra senin gibi bir g..ezeden öğrendi,ailesi söylemeliydi ama söylemediyse bu kimseye düşmez.kuzenim evlatlık ve bunu bilmiyor kuzenime bunu söylemekle tehdit ediyor. nasıl ifşa etsin diyeyim.... ben de daha sevgiliyken bir sorun olmuştu danışmak için anlatmıştım dilimi eşek arısı soksaydı keşke....
hassasiyetinizi anlıyorum ancak önerinin kötü bir niyetle yapıldığını sanmıyorum. benimde tedavisi olmayan kronik bir rahatsızlığım var eczaneden ilaçlarımı alırken eczacının bile vah vah daha çok gençsin tüh diyebildiği türden bir hastalık. geçenlerde forumda onunla ilgili bir konu açıldı nişanlısı kızı aynı hastalık yüzünden terk etmiş. okuyunca üzülmedim mi? evet üzüldüm ama yapılabilecek bir şey yok. ben şahsen 'ama o hastalığı taşıyan kaç kişi var hiç düşünmediniz mi vs vs' diye yazmayı düşünmedim bile.Hersey tamam da su cocugum olmayacakmis de diyenleri gordukce deliye dondum. Kac tane kadin okuyor burayi. Senelerce cocuk sahibi olamayan, tedavi goren. Utanmiyorlar mi bu cumleyi yazarken anlamadim. Ne hisseder o kadin o yorumu okuyunca? Rapor alacakmis da cocugum olmayacak diyecekmis o zaman terkedermis adam. Kadina bak kadina.. Bir hemcinsini korumak icin ne guzel de asagiladi cocuk sahibi olamayani. Diyecek baska bisey bulamiyorum vicdan lazim herkese...
Siz de boyle seylere kalkismayin. Paylasin ailenizle ve onun ailesiyle durumu. Evlatlik oldugunu soyleyecegim diye tehdit ediyor bakin sikayet ederim yakarim oglunuzun askerligini deyin. Askerde adam ya bundan iyi firsat mi olur? Bi ters hareketinde yakar o askerligini. Entrikayi falan birak da guclu dur. Oglunuzdan sogudum kendisi kabullenmiyor beni tehdit ediyor. Konusun aklini basina alsin yoksa mesajlarla birlikte solugu savcilikta alirim deyin. Baska turlu turlu sacmaliklara gerek yok yani.
hassasiyetinizi anlıyorum ancak önerinin kötü bir niyetle yapıldığını sanmıyorum. benimde tedavisi olmayan kronik bir rahatsızlığım var eczaneden ilaçlarımı alırken eczacının bile vah vah daha çok gençsin tüh diyebildiği türden bir hastalık. geçenlerde forumda onunla ilgili bir konu açıldı nişanlısı kızı aynı hastalık yüzünden terk etmiş. okuyunca üzülmedim mi? evet üzüldüm ama yapılabilecek bir şey yok. ben şahsen 'ama o hastalığı taşıyan kaç kişi var hiç düşünmediniz mi vs vs' diye yazmayı düşünmedim bile.
bazı şeyleri kabullenmemiz psikolojimizi sağlamlaştırmamız lazım. birileri bir şekilde üzülecek diye düşünürsek bu forumda inanın yorum yapılamaz her yanımız hassasiyet dolu.
ben bu konuda da çocuk sahibi olamayan kadınların aşağılandığını düşünmüyorum en küçük bir ima bile yok bu konu hakkında. öneriyi veren arkadalar adına da bu yorumu yazmak zorunda hissettim kendimi. diğer önerilerinizi dikkate alacağım.
Tanıdık doktor varsa ona durumu üstü kapalı izah et. İnşallah nişanlın çocukları çok seviyordur, gerçi bu pislik sevmesin daha iyi ama senden Vazgeçmesi icin yeterli bi sebep çocuk seven biri için. Allah yardımcın olsun tatlım, Allah entrikalarına zeval vermesin
hassasiyetinizi anlıyorum ancak önerinin kötü bir niyetle yapıldığını sanmıyorum. benimde tedavisi olmayan kronik bir rahatsızlığım var eczaneden ilaçlarımı alırken eczacının bile vah vah daha çok gençsin tüh diyebildiği türden bir hastalık. geçenlerde forumda onunla ilgili bir konu açıldı nişanlısı kızı aynı hastalık yüzünden terk etmiş. okuyunca üzülmedim mi? evet üzüldüm ama yapılabilecek bir şey yok. ben şahsen 'ama o hastalığı taşıyan kaç kişi var hiç düşünmediniz mi vs vs' diye yazmayı düşünmedim bile.
bazı şeyleri kabullenmemiz psikolojimizi sağlamlaştırmamız lazım. birileri bir şekilde üzülecek diye düşünürsek bu forumda inanın yorum yapılamaz her yanımız hassasiyet dolu.
ben bu konuda da çocuk sahibi olamayan kadınların aşağılandığını düşünmüyorum en küçük bir ima bile yok bu konu hakkında. öneriyi veren arkadalar adına da bu yorumu yazmak zorunda hissettim kendimi. diğer önerilerinizi dikkate alacağım.
iki aydır neredeyse siteye girmiyorum sırf senin için giriş yaptım canım sen ava giderken avlanma sakın böyle dengesiz hareketler yapıp soğutacağım derken bahsettiğin bu adam seni döverek yola getirme yöntemine başvurabilir birden değiştin son anda her şey bozuldu diye daha fena kafayı takabilir ona diyeceğin tek şey şu ben beni bu aşamada tehdit eden bir insanla ömür geçiremem yolun açık olsun ve asla cevap vermeyeceksin ölümle de tehdit etse verme cevap , cevap vermek böyleleri için nimet açık kapıdır git şikayetçi ol böyleleri karşındaki sustukça sesi çıkar ancak diğer türlü zor biraz hele ki ailen arkanda sır verdim sır verdim diyorsun sanki adamın elinde dava kağıtları evlatlık alındığı belgeler var yok öyle bir şey ya der geçer gidersin inkar et sonuna kadar kuzenin ailesine sana mı inanacak ona mı iki tane daha varsa kuzenin onlarda girsin işin içine bize de aynısını yazdı bu adam aile huzuru bozmak için yapıyor falan desin bitti gitti ayrıca ekleme yapayım uzaktan konuşmak kolay öyle diyecekler için ailemin evlatlık çocuğuyum 21 yaşıma kadar bilmiyordum ve o yaşıma kadar çoğu kişi net üzerinden de yazdı aile içinde de söyleyen oldu sinir halinde ama ben aileme inandım emin ol o kızda öyle yapacaközür dilemekle olacak gibi değil ki halamın kızı evlatlık olan yani 15 yaşında ergen böyle kontrolsüz öğrenirse neler olur kim bilir. ben bu ağırlığı taşıyamam çok pişmanım paylaştığım için zaten kendimi affedemiyorum.
Alıntı yaptığınız icin söylüyorum, burda birçok yorum döndü ve benim yorumumda öncede bikac kişi aynı öneride bulundu, evlenmekten vazgeçirmek icin. Ben hiçbir entrika, yalan dolanı doğru bulmuyorum, hastalık konusuda sıkıntılı, çünkü nişanlısının yakın arkadaşı doktormuş, o yüzden böyle bi öneride bulundum ki benim bildiğim doktorlar zaten böyle bi işe girmeyebilir. Sadece tanıdığı olduğu icin, zor durumda olduğunu görürse belki böyle bi yardımda bulunur. Vicdansızlıkla itham ettiğiniz icin cevap yazma gereği duydum, yoksa ne düşündüğünüz elbette umrumda değil. Üstelik karşıda konu sahibininin anlattığından yola çıkarak söylüyorum vicdansız bi adam var. Yalan söyleyip, hastalık uydurup duygu sömürmektense çocuk sahibi olamadığını söyleyip kendini ve tehdit ettiği kişileri kurtarabilir. Allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın, isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinSimdi siz su yukarda alintiladigim yorumu normal buldunuz oyle mi? Ozellikle su "senden vazgecmesi icin yeterli bir sebep" yazan kismini. Bu yorum ne kadar vicdani sizce? Ben soyleyim. Hic. Hic vicdani degil. Umarim Allah ne sizi ne de bu yorumu yapani boyle biseyle sınamaz. Baska da soyleyecek biseyim yok. Kolay gelsin size nisanliniz konusunda. Umarim tez zamanda cozersiniz. Iyi gunler.
Aynen nbu taktikler güzel :)) usulca sizden uzaklaşır.Hain planlar onu daha da kışkırtır . Direkt ayrılamam diyorsun o zaman ;
3 gün banyo yapmayın, saç baş dağınık gidin, soğan sarımsak yiyin onu öpmeye çalışın , ter kokulu bir kıyafeti buluşmaya özel saklayın, yanında burnunuzu karıştırınve bunun gibi şeyler işte
Annesiyle aranızı bozun.En etkili yöntemya mesela kuzenim evlatlık onu ifşa edecekmiş gibi şeyler ya da kızdığı insanla ilgili atıp tutuyor falan. kendisi şu an askerde zaten çıkıp gelemez kendi. bana karşı şimdiye kadar bırakın fizikseli en ufak iması bile olmadı dün geceye kadar. karakol da bunlarla uğraşmazlar sanıyorum.
benim ona verdiğim sırları anlatsın önemli değil ailem kızsa da geçer ama işin içinde masumlar var olayla hiç alakası olmayan kişiler ufak çocuklar falan offff
Koptum arabada giderken sessiz gaz cikar demeyi unutmuşsun. Yaa iyide bunlarda yapilacak şeyler degil ki bu is boyle olmaz cok zor:)Sarımsak ye dişlerini fircalama : ) bulusmaya terli git onunla vakit gecirdigin zamanlar kisisel bakim falan yapma yemekte şapurdatarak ye tiksinsin arada geğir falan arkasina bakmadan kacmazsa ne olayim
annemle durumu hemen paylaştım olayı da anlattım olur olmaz şeyler söylüyor diye o an ayrılamadım ama kararımı verdim dedim. olay durulunca dediğiniz gibi isteklerimde sınır tanımayacağım. başka ne yapabilirim aklınıza ne gelirse yazın lütfen.
Ne alakası var kötü kokun iğrençlik olsun falanOnun yanına giderken kötü kokun. Belki böyle takıntıları varsa soğur senden
*** Daha önce bu öneri yapılmış zaten.
Tabiki vazgecilir surekli kötu kokan biri olsa ıy yaniNe alakası var kötü kokun iğrençlik olsun falan
Siz vazgeçer miydiniz birinden kötü kokuyor diye daha mantıklı akıl verin lütfen ele avuca sığan
Ne alakası var kötü kokun iğrençlik olsun falan
Siz vazgeçer miydiniz birinden kötü kokuyor diye daha mantıklı akıl verin lütfen ele avuca sığan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?