nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

annemle durumu hemen paylaştım olayı da anlattım olur olmaz şeyler söylüyor diye o an ayrılamadım ama kararımı verdim dedim. olay durulunca dediğiniz gibi isteklerimde sınır tanımayacağım. başka ne yapabilirim aklınıza ne gelirse yazın lütfen.

Polise gidip şikayette bulunun. Ondan sonra da ayrılın. Hiçbir şey yapamaz.
elimde yazışmalar var ama asıl tehditler telefonda konuşurken oldu. polise gidip ne diyeceğim? fiziksel olarak bir şey yapamasa bile dediğim ailevi durumlar var gencecik bir çocuk kontrolsüz olarak bu bilgiye maruz kalmamalı.

Can güvenliğinizin tehlikede olduğuna dair ifade verebilirsiniz, size yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Sonuçta bir şey yapmasa da yapabileceğine dair tehdit etmiş.

Can güvenliğinizin tehlikede olduğuna dair ifade verebilirsiniz, size yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Sonuçta bir şey yapmasa da yapabileceğine dair tehdit etmiş.
bana demedi başkaları için dedi ve kendi için. yani beni değil ama olaydaki diğer insanları tehdit ediyor ve kendimi de vururum diyor. ben açıkçası ihtimal vermiyorum ama ya yaparsa e traf manyak dolu her gün haberlere neler çıkıyor. bir anda bu değişim benim aklımı aldı.

valla insanlara derdim nerden buluyorlar bu sorunlu adamları diye başıma geldi büyük konuşmuşum demekki...
Valla öyle olmuş ya kusura bakma ama . Adam senden nefret etse yine sorun yine istese birşeyler yapabilir çözüm değil ki bu . Boşuna kendini küçük düşürüp suçlu olursun

çünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.
Etsin bir mok yiyemez....
Esim diyorki(polis kendisi)
Karakola gitsin olayi anlatsin sikayet etsin uzaklaştırma alır fiziksel şiddet varsa kendisine koruma verirler dedi...

Aile sırları derken ne canim özel değilse anlatsan?

Sakın boyun eğme simdiden çirkef yüzünü gostermiş karşısında kararlı ol ve sakin korktuğunu filan belli etme uzerine daha çok gelir...

kendisi şu an askerde en iyi ihtimalle 3 ay sonra görüşebileceğiz......

Ailenizle konusup düzgünce ayrılın bence degisik bir düsünce tarzı olmus sizinki. Ama eğer ki böyle halletmeyi deneyeceğim derseniz yumurtalıklarınızda büyük kist olduğunu ve doktorun ilerde çocuk sahibi olamayacağınızı soyledigini söyleyin. Arkadaşımın böyle bir ihtimali olmasından dolayı nişanlanmak üzere oldugu sevgilisi terketti sizin nisanlınız da bu seviyede birine benziyor

Nişanlıya,sevgiliye ve kocaya her şey anlatılmaz. Bu forumda bu defalarca sòylendi.

Bence ben dünyanın en iyi insanıyla evliyim
Ama yine de anlatmıyorum. Çünkü biri eşim öteki ailem. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.

Ve bu çeşit manyaklar hiç mi belli etmiyor kendini.. sonradan sihirli değnek değmiş gibi aniden mi değişiyor . Bunu merak ediyorum.

ya mesela kuzenim evlatlık onu ifşa edecekmiş gibi şeyler ya da kızdığı insanla ilgili atıp tutuyor falan. kendisi şu an askerde zaten çıkıp gelemez kendi. bana karşı şimdiye kadar bırakın fizikseli en ufak iması bile olmadı dün geceye kadar. karakol da bunlarla uğraşmazlar sanıyorum.
benim ona verdiğim sırları anlatsın önemli değil ailem kızsa da geçer ama işin içinde masumlar var olayla hiç alakası olmayan kişiler ufak çocuklar falan offff

o benden ayrılsın istiyorum sağlık sorunlarını kullanabilirim denerim en azından

Eşim diyorki şikayetini etsin sonucta öldürürüm zarar veririm kendimi de vururum diyormuş nişanlın küfür hakaret tehdit yeterliymis şikayet etmen için ...
Askerde olmasi farketmez şikayetini etsin uğraşırlar diyor....

o kadar haklısınız ki.... ben aptallık ettim o an ani bir durum vardı onun da mesleğinden dolayı vakıf olduğu bir durumdu paylaştım ne yapmak gerekir diye. ibret olsun durumum okuyanlara cidden ölüm kalım meselesi olsa bile anlatmamak lazım özel şeyleri...

belli etme kısmına gelince. cidden belli etmedi normal bir insan gibiydi bana olan ilgisi alakası mükemmeldi yani ters biel bakmadı bana bugüne kadar. her insan gibi kırmızı çizgileri var onlara basınca sinirleniyordu ama bu sinir normal boyutlarda kalıyordur. bu seferki gibi şeyler olmuyordu.

Kötü bir hastalık uydur. Belki terk eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…