- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
annemle durumu hemen paylaştım olayı da anlattım olur olmaz şeyler söylüyor diye o an ayrılamadım ama kararımı verdim dedim. olay durulunca dediğiniz gibi isteklerimde sınır tanımayacağım. başka ne yapabilirim aklınıza ne gelirse yazın lütfen.Hoşlanmayacağı şeyleri yaparak.Ailenizin isteğiymiş gibi altından kalkamayacağı isteklerde bulunmak mesela ancak zarar zor aylık 1200tllik ev tutacak ama siz en az 2000tllik ev olmazsa olmaz diyeceksiniz..annesi ve ailesi ile tartışma yaşayacaksınız.
Annesinin arkasından konuşup kv'ye duyurmak genelde kısa ve net çözümdür.
Birde o aramadığı sürece aramamak o gelmediği sürece görüşme talep etmemek çeyiz vs adına hiç bir konu konuşmamak hatta yüzüğü düzenli takmamak unutmuşum vs diye geçiştirmek gibi.
Ailenizin konudan haberdar olması tabiki en önemli kısmı.
Dikkatli olun zira nişanlınız tehlikeli ve sanırım deli!
o kadar haklısınız ki kesinlikle öyle ve çok güzel sakladı bunu aylarca. şimdi durduk yere patladı resmen ve ben korkuyorum. olayı sakinleştirip uzun vadeye yaymak istememin sebebi bu zatenŞiddet eğilimli, öfke kontrolü sağlayamayan biri için "bana zarar vermez" diyemezsiniz.
elimde yazışmalar var ama asıl tehditler telefonda konuşurken oldu. polise gidip ne diyeceğim? fiziksel olarak bir şey yapamasa bile dediğim ailevi durumlar var gencecik bir çocuk kontrolsüz olarak bu bilgiye maruz kalmamalı.Polise gidip şikayette bulunun. Ondan sonra da ayrılın. Hiçbir şey yapamaz.
elimde yazışmalar var ama asıl tehditler telefonda konuşurken oldu. polise gidip ne diyeceğim? fiziksel olarak bir şey yapamasa bile dediğim ailevi durumlar var gencecik bir çocuk kontrolsüz olarak bu bilgiye maruz kalmamalı.
valla insanlara derdim nerden buluyorlar bu sorunlu adamları diye başıma geldi büyük konuşmuşum demekki...Çok saçma bir düşünce sistemi çok saçma bir ilişki
bana demedi başkaları için dedi ve kendi için. yani beni değil ama olaydaki diğer insanları tehdit ediyor ve kendimi de vururum diyor. ben açıkçası ihtimal vermiyorum ama ya yaparsa e traf manyak dolu her gün haberlere neler çıkıyor. bir anda bu değişim benim aklımı aldı.Can güvenliğinizin tehlikede olduğuna dair ifade verebilirsiniz, size yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Sonuçta bir şey yapmasa da yapabileceğine dair tehdit etmiş.
Valla öyle olmuş ya kusura bakma ama . Adam senden nefret etse yine sorun yine istese birşeyler yapabilir çözüm değil ki bu . Boşuna kendini küçük düşürüp suçlu olursunvalla insanlara derdim nerden buluyorlar bu sorunlu adamları diye başıma geldi büyük konuşmuşum demekki...
Etsin bir mok yiyemez....çünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.
kendisi şu an askerde en iyi ihtimalle 3 ay sonra görüşebileceğiz......Hain planlar onu daha da kışkırtır . Direkt ayrılamam diyorsun o zaman ;
3 gün banyo yapmayın, saç baş dağınık gidin, soğan sarımsak yiyin onu öpmeye çalışın , ter kokulu bir kıyafeti buluşmaya özel saklayın, yanında burnunuzu karıştırınve bunun gibi şeyler işte
ya mesela kuzenim evlatlık onu ifşa edecekmiş gibi şeyler ya da kızdığı insanla ilgili atıp tutuyor falan. kendisi şu an askerde zaten çıkıp gelemez kendi. bana karşı şimdiye kadar bırakın fizikseli en ufak iması bile olmadı dün geceye kadar. karakol da bunlarla uğraşmazlar sanıyorum.Etsin bir mok yiyemez....
Esim diyorki(polis kendisi)
Karakola gitsin olayi anlatsin sikayet etsin uzaklaştırma alır fiziksel şiddet varsa kendisine koruma verirler dedi...
Aile sırları derken ne canim özel değilse anlatsan?
Sakın boyun eğme simdiden çirkef yüzünü gostermiş karşısında kararlı ol ve sakin korktuğunu filan belli etme uzerine daha çok gelir...
o benden ayrılsın istiyorum sağlık sorunlarını kullanabilirim denerim en azındanAilenizle konusup düzgünce ayrılın bence degisik bir düsünce tarzı olmus sizinki. Ama eğer ki böyle halletmeyi deneyeceğim derseniz yumurtalıklarınızda büyük kist olduğunu ve doktorun ilerde çocuk sahibi olamayacağınızı soyledigini söyleyin. Arkadaşımın böyle bir ihtimali olmasından dolayı nişanlanmak üzere oldugu sevgilisi terketti sizin nisanlınız da bu seviyede birine benziyor
Eşim diyorki şikayetini etsin sonucta öldürürüm zarar veririm kendimi de vururum diyormuş nişanlın küfür hakaret tehdit yeterliymis şikayet etmen için ...ya mesela kuzenim evlatlık onu ifşa edecekmiş gibi şeyler ya da kızdığı insanla ilgili atıp tutuyor falan. kendisi şu an askerde zaten çıkıp gelemez kendi. bana karşı şimdiye kadar bırakın fizikseli en ufak iması bile olmadı dün geceye kadar. karakol da bunlarla uğraşmazlar sanıyorum.
benim ona verdiğim sırları anlatsın önemli değil ailem kızsa da geçer ama işin içinde masumlar var olayla hiç alakası olmayan kişiler ufak çocuklar falan offff
o kadar haklısınız ki.... ben aptallık ettim o an ani bir durum vardı onun da mesleğinden dolayı vakıf olduğu bir durumdu paylaştım ne yapmak gerekir diye. ibret olsun durumum okuyanlara cidden ölüm kalım meselesi olsa bile anlatmamak lazım özel şeyleri...Nişanlıya,sevgiliye ve kocaya her şey anlatılmaz. Bu forumda bu defalarca sòylendi.
Bence ben dünyanın en iyi insanıyla evliyim
Ama yine de anlatmıyorum. Çünkü biri eşim öteki ailem. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.
Ve bu çeşit manyaklar hiç mi belli etmiyor kendini.. sonradan sihirli değnek değmiş gibi aniden mi değişiyor . Bunu merak ediyorum.
Kötü bir hastalık uydur. Belki terk eder.kızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?