- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
cahil anıma denk geldi büyük bir hata yaptım kabul ediyorum zaten.Bunu nasıl söylersiniz. Benim de böyle bir sırrım var. Babama söylemem.
Ok. Bekleyin sakinleşsin. Öfkeyle söylemiş o sözleri. Sakinlestikten sonra güzelce konuşarak ayrılın bence.cahil anıma denk geldi büyük bir hata yaptım kabul ediyorum zaten.
öfkesi geçti şu an bir şey yokmuş gibi davranıyor bana. ne trip ne soğukluk hiç bir şey yok. biraz daha zaman geçsin konuşacağım iyice unutulsun şu olaylar diye beklicem yaniOk. Bekleyin sakinleşsin. Öfkeyle söylemiş o sözleri. Sakinlestikten sonra güzelce konuşarak ayrılın bence.
inşallah bir an önce kavuşup çok mutlu olursunuzMillet ayrılsın diye ölür biter . Bizde kavuşabilmek için hendek atlamaya çalışıyoruz . Ne diyim .
Bana kalsa direk ayrılması taraftarıyım ama mesajını okumanızı tavsiye ederim bela oldugundan bahsediyor bizde fıkır sunuyoruz yapıp yapmamak kendi fikri.Hakliyken haksiz duruma dusecek. Ne gerek var boyle seylere. Konu sahibi akraba hala teyze danisacagin birilrri yok mu? Onlarla konus ve yardimlarini iste.
Sarımsak ye dişlerini fircalama : ) bulusmaya terli git onunla vakit gecirdigin zamanlar kisisel bakim falan yapma yemekte şapurdatarak ye tiksinsin arada geğir falan arkasina bakmadan kacmazsa ne olayim
aa bu fikir cok guzelll superr
şu an askerde olduğu için zaten kimseyle görüşemiyor normalde de kızlarla falan konuşmaz telefonu ortadadır hep. ben nasıl kıskançlık yapabilirm? nasıl daraltabilirim onu? inanın bir fikrim yok normalde çok rahat ve özgürlükçüyümdür asla karışmamDaraltip bunaltsaniz ise yarar belki. Surekli size hesap vermesini isteyin. Psikopat derecede kiskanclik yapin. Erkekler genelde buna gelemez. Bir de cok sinirli, sinirlenince butun bardak tabak yere indiren kadin rolunu oynayabilirsiniz. Sanki bu ozelliginiz varmis ta aciga cikmis gibi olsun yani inandirici olsun. Yorumlari okumadim baska neler yazildi merak ettim simdi. Benim aklima gelenler bunlar. Allah yardimciniz olsun
Askerde oldugunu yorumlarda ogrendim. O zaman kiskanclik olmaz. O zaman tel de konustugunzda saglik problemi uzerinde durabilirsiniz. Yorumlarda yazmislar arkadaslar.şu an askerde olduğu için zaten kimseyle görüşemiyor normalde de kızlarla falan konuşmaz telefonu ortadadır hep. ben nasıl kıskançlık yapabilirm? nasıl daraltabilirim onu? inanın bir fikrim yok normalde çok rahat ve özgürlükçüyümdür asla karışmam
Yani soğuması için ne yapılabilir ki sende hakaret etsen kinlenir sana zarar verebilir biraz tiksinc şeyler yap (yaninda burnunu karistir gaz cikar hahah yazarken cok guldum ya:))evlenince asla çocuk istemiyorum falan de tavrını duruşunu ona göre değiştir kesin nefret edip vazgecerkızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?
kızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?