nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

Ay cok kotu ya .iyiki boyle bir karar vermissin ama sanirim bu konuyu actigina gore direk ayril desek de ayrilmayacaksin.aslinda erkekler bence ustlerine dusuldugunde soguyorlar.tabi insallah bu isten zararli cikmazsin.ona hic kotu davranma cok sik ara.kiskan ona karis.h3p gorusmek iste.maddi olarak da beklentiye gir.belki sogur senden yani insallah.

Hakliyken haksiz duruma dusecek. Ne gerek var boyle seylere. Konu sahibi akraba hala teyze danisacagin birilrri yok mu? Onlarla konus ve yardimlarini iste.
Bana kalsa direk ayrılması taraftarıyım ama mesajını okumanızı tavsiye ederim bela oldugundan bahsediyor bizde fıkır sunuyoruz yapıp yapmamak kendi fikri.

Sarımsak ye dişlerini fircalama : ) bulusmaya terli git onunla vakit gecirdigin zamanlar kisisel bakim falan yapma yemekte şapurdatarak ye tiksinsin arada geğir falan arkasina bakmadan kacmazsa ne olayim

Daraltip bunaltsaniz ise yarar belki. Surekli size hesap vermesini isteyin. Psikopat derecede kiskanclik yapin. Erkekler genelde buna gelemez. Bir de cok sinirli, sinirlenince butun bardak tabak yere indiren kadin rolunu oynayabilirsiniz. Sanki bu ozelliginiz varmis ta aciga cikmis gibi olsun yani inandirici olsun. Yorumlari okumadim baska neler yazildi merak ettim simdi. Benim aklima gelenler bunlar. Allah yardimciniz olsun

şu an askerde olduğu için zaten kimseyle görüşemiyor normalde de kızlarla falan konuşmaz telefonu ortadadır hep. ben nasıl kıskançlık yapabilirm? nasıl daraltabilirim onu? inanın bir fikrim yok normalde çok rahat ve özgürlükçüyümdür asla karışmam

Askerde oldugunu yorumlarda ogrendim. O zaman kiskanclik olmaz. O zaman tel de konustugunzda saglik problemi uzerinde durabilirsiniz. Yorumlarda yazmislar arkadaslar.

Yani soğuması için ne yapılabilir ki sende hakaret etsen kinlenir sana zarar verebilir biraz tiksinc şeyler yap (yaninda burnunu karistir gaz cikar hahah yazarken cok guldum ya:))evlenince asla çocuk istemiyorum falan de tavrını duruşunu ona göre değiştir kesin nefret edip vazgecer

Kendini geri çekip, ilgilenmemen ters etki yapabilir daha çok üstüne düşebilir ve hatta senin ilgisizliğin üzerinden daha çok olay çıkarabilir çünkü böyle saplantılı tipler oluyor, kendini geri çekince daha çok bağlanan. Sen en iyisi akıl almaz isteklerde bulunmaya başla. Işte ben şöyle ev isterim böyle araba olmadan evlenmem, vs gibi. Sonra ben yemek yapmam, dışardan yeriz zaten temizlik yapmayı da sevmem son zamanlarda üşengeçlikten haftada bir bile dişlerimi zor fırçalıyorum, duş almaya da üşeniyorum yaşlanıyor muyum ne tarzı konuşmaya başla. Kendinden nefret ettirme, intikam almaya çalışır zaten saplantılı bir şeye benziyor. Kendinden soğut, uzaklaşsın senden. Ama ailenin haberi mutlaka olsun. Aslında eğer onun ailesinin haberinin olması da iyi olurdu ama nasıl bir ailesi var bilmiyorum, sen daha iyi bilirsin tabi. Psikopat bir tipe benziyor, böyle telefonda konuşurken tehdit falan ederse sesini kayda al bir daha ki sefere. Umarım bir an önce kurtulursun bu saplantılı tipten. Bu arada burcu ne bunun?

Reactions: Den

Gördüğüm en ilginç fikir danışma konularından biri.
Bana kalsa "direk konuşun" derim de; tahminimce 16 sayfada bunun olamayacağı ile ilgili bir çok karşı tez sunmuşsunuzdur, o yüzden tek aklıma gelen:
Kayınvalideniz (ya da var ise görümceniz) ile görüşün. Sizi kötülesin ve ayırsın

Adam psikopat bir tip ve siz onu üstelik askerdeyken kendinizden nefret ettirmeye çalışıyorsunuz . Valla bence nefret edebilir ama bu kız bana bunu askerde yaptı der sizin korktuğunuz tehditleri size bir güzel uygulamalı gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…