nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

Ben sizin nisanlınızı gercekten sevdiginizi düsünmüyorum. Evet kabul edilemez bi durum gibi gözüküyor fakat nisanlınızın zor bir yerde askerlik yaptıgını söylediniz belki ki psikolojisi bozulmus, direkt bu kadar entrikaya girmek yerine keske dönmesini bekleyip ondan sonraki görüsmelerinizde ne olacagına bakıp ona göre bi seyleri sekillendirseydiniz kafanızda.. Durumu görmezden gelin demiyorum fakat bence her insan bi anda kendini kaybedip sonradan cok pisman olacagı seyler söyleyebilir. Bugüne kadar böyle bir sey olmadıgını söylediniz en azından vefanız olsun da dönüsünü bekleyin. Cünkü bu sartlarda ben sizin bahane sundugunuzu ve bu isin altında baska bi seyin oldugunu düsünüyorum, keza hic üzülüyormus gibi konusmuyorsunuz.

Belki yazan olmuştur.
Yanında geğirin gaz çıkarın dişinizde bilerek maydanoz bırakıp 32diş gülün ağzınızı şapır şıpur yaparak yemek yiyin hatta ağız kenarından yağ damlasın...
Merak etme 1 haftaya kaçar.

dedikodu yap, baskalari hakkinda fesat fesat konuş, küçücük şeyleri büyüt, sündür büyük mesele haline getir, asla memnun ve mutlu görünme, herkesten şikayet et, küfür et, çok ve gereksiz para harcadığını hissettir, gereksiz konular hakkında uzun uzun boş konuş, bakımsız ol ama hepsinde dozu yavas yavas artır. Asiri kontrolcu ol sürekli ara huzur verme, evlenmis olmak icin evlenmek istedigin imajini yarat yani ona deger verme ama ona mecburmussun gibi ol. Bu arada sahte hesaplar da arada ona yazip iltifat falan edebilir talibinin çok olacagini düsünür. Ne zormuş valla kolay gelsin sana.

Deli gibi altın iste onu iste bunu iste, kendisi gider zaten

Kaynanaya oyna bence. Onun yanında hijyenik olma beceriksiz ol. Yemeklerin tatsız tuzsuz olsun. Kıyafetin ütüsüz kendin bakımsız ol. Birazda görgüsüz davran. Markalı pahalı alış verişler yaptır. Tamam işte oğlunu hskkında doldurur. Bu esnada oğluna normal davran fake hesaplardan egosunu şişir. Ayrılır gidersin. Hiç olmadı olmıcak bi hastalık uydur başkasından senin onuda uğraştırxak bi hastalığın olduğunu öğrensin koşarak uzaklaşır.

nişanlımı seviyorum agresif tutumları hep vardı ama normal insan seviyesindeydi başkalarını tehdit etmezdi. ama hep aynı şeyleri tartışıyoruz takıntı oldu onda bazı akrabalarım. üstelik elle tutuşur sebebi yokken ve ben ona asla negatif bir şey dememişken.

askerden 3 ay sonra dönecek yaza da düğün demiştik şimdi düğün salonu bakılıyor harıl harıl onların memlekette. beklesem ailesini de maddi manevi zora sokacağım. ayrılsam ağza alınmayacak tehditler. . kendi aklımca benden soğursa belki düşünme payımız olur diye düşünüyorum

kesinlikle ona mecburmuşum gibi davranacağım bu aklıma gelmemişti. ben olsam sinir olurum yani

nefret derken soğusun bıksın o istemesin diye diyorum. deli gibi korkuyorum şu an zaten

Allah yardımcınız olsun o vakit :) hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun, bi bakmıssınız ki siz hic ugrasmadan o sizden sogumus, Allah büyük :)

Diyelim burada verilen önerileri uygulayıp kendinizden nefret ettirip ayrıldınız, ilerisini hiç mi düşünmüyorsunuz? Hayatınıza yeni biri girecek olsa ve sizin hakkınızda bunları duyup soğusa ya da daha kötüsü siz ona ben nişanlım benden ayrılsın diye oyun oynadım deseniz ve nasıl oyunlar kuracak bir kadın olduğunuzu düşünse?
Merak etmeyin havlayan köpek ısırmaz. Tehditlerine boyun eğmeyin, ilişkinizin yaşadıklarınızın sorumluluğunu alıp normal bir şekilde ayrılın. Korkmadığınızı gösterin. Eğer tehdit etmeye devam ederse polise, savcılığa gideceğinizi söyleyin.
Bir hata yapıp güvenmediğiniz adama aile sırrınızı vermişsiniz. Sonu gelmeyen tehditlerle dolu bu tarz bir ilişki yaşamak yerine biraz bencillik yapıp o sırrı söylemesini göze alırdım ben olsam. Mutluluk bazen bencillik gerektiriyor. Umarım bu yaşadıklarınız da bir ders olur.

Ne gerek var bu ali cengiz oyunlarina.Atin nisani bitsin,kurtulun.Sacma sapan islere girismek neden ?
Tehdit ediliyor çünkü yoksa bu kızcağız için de biliyor ki en kolay yol yüzüğü cıkarıp atmak bu kız bilmiyor yada bunu.Bu ülkede kendini korumak için ali Cengiz oyununa muhtaç kadınlarız ne yazık ki.
Gecen gün yolda karşılaştığım bir olay.
Kızı zorla arabaya bindirmeye çalışan sevgilisi seni öldürürüm , gebertirim ananın ...yım, burdan arabaya binmezsen seni hayatta yasatmam gibi yarım saat tehdit etti kızı.kolundan çekiştirip duruyor ağzını kapatıyor bu sırada.bineceksin arabaya diye. Kız binmeyeceğim dedikce cıldırdı. Millet toplandı polis çağrıldı.balkonlardan insanlar bağırdı.bırak kızı diyenlere hakaret küfür etti. Polis gelene kadar o kız binip gitmekte zorunda kaldı. O kız da Ali Cengiz oyunu yapmaya karar verdi işte. Binip gidecek ,indiği yerden bi plan yapıp kaçacak mecbur. Yada sevgili numarası yapıp bir müddet idare edecek . Nefret ettirecek belki de... bu ülkede kadın kendini korumak için Ali Cengiz'in hasını oynamak zorunda.neyazık ki

Onun bütçesini aşacak isteklerde bulun. Şurdan ev istiyorum, şu mobilyayı al bana, şurda düğün olsun vs.. Evliliğe hazır değilim psikolojik sorunlarım var tedavi olmam lazım de mesela.

Adam kendiside ayrılsa çirkeflik yapmadan sırlarınızı ifşa etmeden ayrılacak bir adama benzemiyor ayrılık ayrılıktır o yada sen farketmez bellii olamıyor hadi bakalım önümüze diye ek biri değil önce sakince alın karşınıza bir konuşun yada ailenizden güvendiğiniz birine anlattın te başınıza başa çıkacağınız bir adam gibi durmuyor

Anladığım kadarıyla nişanlınızın askerde yaşadığı şeyler psikolojisini bozmuş bana kalırsa üç ayı kalmış sanırım bu entrikalara girmeyin tamam siz onu bu haliyle çekmez zorunda değilsiniz ayrılınca ama bence geçmiş günlerinizin hatrına dönmesini bekleyin zaten zor bi süreçten geçmiş bide sizin ayrılığınızı kaldıramazsa yazık olur nacizene fikrim bu yönde tabi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…