- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Deli gibi altın iste onu iste bunu iste, kendisi gider zatenkızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?
nişanlımı seviyorum agresif tutumları hep vardı ama normal insan seviyesindeydi başkalarını tehdit etmezdi. ama hep aynı şeyleri tartışıyoruz takıntı oldu onda bazı akrabalarım. üstelik elle tutuşur sebebi yokken ve ben ona asla negatif bir şey dememişken.Ben sizin nisanlınızı gercekten sevdiginizi düsünmüyorum. Evet kabul edilemez bi durum gibi gözüküyor fakat nisanlınızın zor bir yerde askerlik yaptıgını söylediniz belki ki psikolojisi bozulmus, direkt bu kadar entrikaya girmek yerine keske dönmesini bekleyip ondan sonraki görüsmelerinizde ne olacagına bakıp ona göre bi seyleri sekillendirseydiniz kafanızda.. Durumu görmezden gelin demiyorum fakat bence her insan bi anda kendini kaybedip sonradan cok pisman olacagı seyler söyleyebilir. Bugüne kadar böyle bir sey olmadıgını söylediniz en azından vefanız olsun da dönüsünü bekleyin. Cünkü bu sartlarda ben sizin bahane sundugunuzu ve bu isin altında baska bi seyin oldugunu düsünüyorum, keza hic üzülüyormus gibi konusmuyorsunuz.
kesinlikle ona mecburmuşum gibi davranacağım bu aklıma gelmemişti. ben olsam sinir olurum yanidedikodu yap, baskalari hakkinda fesat fesat konuş, küçücük şeyleri büyüt, sündür büyük mesele haline getir, asla memnun ve mutlu görünme, herkesten şikayet et, küfür et, çok ve gereksiz para harcadığını hissettir, gereksiz konular hakkında uzun uzun boş konuş, bakımsız ol ama hepsinde dozu yavas yavas artır. Asiri kontrolcu ol sürekli ara huzur verme, evlenmis olmak icin evlenmek istedigin imajini yarat yani ona deger verme ama ona mecburmussun gibi ol. Bu arada sahte hesaplar da arada ona yazip iltifat falan edebilir talibinin çok olacagini düsünür. Ne zormuş valla kolay gelsin sana.
o zaman sen kimlerle düşüp kalkıyorsun diye daha büyük laf yapabilir namusuma dil uzatırSadece Kan ve cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalansan olmaz mı
nefret derken soğusun bıksın o istemesin diye diyorum. deli gibi korkuyorum şu an zatenAdam psikopat bir tip ve siz onu üstelik askerdeyken kendinizden nefret ettirmeye çalışıyorsunuz . Valla bence nefret edebilir ama bu kız bana bunu askerde yaptı der sizin korktuğunuz tehditleri size bir güzel uygulamalı gösterir.
nişanlımı seviyorum agresif tutumları hep vardı ama normal insan seviyesindeydi başkalarını tehdit etmezdi. ama hep aynı şeyleri tartışıyoruz takıntı oldu onda bazı akrabalarım. üstelik elle tutuşur sebebi yokken ve ben ona asla negatif bir şey dememişken.
askerden 3 ay sonra dönecek yaza da düğün demiştik şimdi düğün salonu bakılıyor harıl harıl onların memlekette. beklesem ailesini de maddi manevi zora sokacağım. ayrılsam ağza alınmayacak tehditler. . kendi aklımca benden soğursa belki düşünme payımız olur diye düşünüyorum
Tehdit ediliyor çünkü yoksa bu kızcağız için de biliyor ki en kolay yol yüzüğü cıkarıp atmak bu kız bilmiyor yada bunu.Bu ülkede kendini korumak için ali Cengiz oyununa muhtaç kadınlarız ne yazık ki.Ne gerek var bu ali cengiz oyunlarina.Atin nisani bitsin,kurtulun.Sacma sapan islere girismek neden ?
Anladığım kadarıyla nişanlınızın askerde yaşadığı şeyler psikolojisini bozmuş bana kalırsa üç ayı kalmış sanırım bu entrikalara girmeyin tamam siz onu bu haliyle çekmez zorunda değilsiniz ayrılınca ama bence geçmiş günlerinizin hatrına dönmesini bekleyin zaten zor bi süreçten geçmiş bide sizin ayrılığınızı kaldıramazsa yazık olur nacizene fikrim bu yönde tabi siz bilirsinizyanlış anlamadım merak etmeyin. evet o da zor bir bölgede yapıyor sürekli şehit verilen bölgelerden birinde ha diyince gelip gidemez ,izin alamaz bir sürü sorun daha. ben bu durumun farkındayım ve ufak tefek aşırılıklarına zaten ses etmiyorum kolay değil o yükü taşımak... ama ailemi, sevdiklerimi tehdit etmek kendimi vurucam demek benim için kabul edilebilir değil ben yapamam öyle biriyle.
şimdi düşünüyorum o kırsa bilgisayarını ben korkudan donup kalırım zaten bir adım sonrası bana gelecek diye. belki abartıyorum ama hassasım bu konularda. allah orada görev yapan bütün vatan evlatlarına yardım etsin. hakları ödenmez o apayrı bir konu onlara topum olarak anlayış göstermemiz gerek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?