Iyi de de müsait değilim diyen sensin
Sen aramalısın
Buraya da şimdi işim var sonra yanıtlayacağım vs demişsiniz eğer genel tavrınız bu ise sizin aramanızı bekliyordur
1 yıllık sevgiliyiz de öncesi de var tanışıyorduk yakındık yani 2 yıla yakın bir zaman. ben çalışmıyorum kısa süreli işe girdim ayrıldım . nişanlım tiyatrocu , oyunculuk yapıyor. arada tiyatro oyunları da oluyor.ne kadar zamandir gorusuyorsunuz ? kac zamandir nisanlisiniz ? sen calisiyormusun ? nisanlin ne is yapiyor ?
Normal zaman da o beni aramışsa ben görmemişsem arıyorum ama dediğim gibi iki gün önce ona dedim bende seni aramıcam diye ve bunu uyguluyorum ve onu aramıyorum. beni anlaması açısından. buraya da şuan zor yazıyorum misafirlerimiz var.Iyi de de müsait değilim diyen sensin
Sen aramalısın
Buraya da şimdi işim var sonra yanıtlayacağım vs demişsiniz eğer genel tavrınız bu ise sizin aramanızı bekliyordur
1 yıllık sevgiliyiz de öncesi de var tanışıyorduk yakındık yani 2 yıla yakın bir zaman. ben çalışmıyorum kısa süreli işe girdim ayrıldım . nişanlım tiyatrocu , oyunculuk yapıyor. arada tiyatro oyunları da oluyor.
Normal zaman da o beni aramışsa ben görmemişsem arıyorum ama dediğim gibi iki gün önce ona dedim bende seni aramıcam diye ve bunu uyguluyorum ve onu aramıyorum. beni anlaması açısından. buraya da şuan zor yazıyorum misafirlerimiz var.
Ben baştan savmıyorum beni başından savan nişanlım. normalde o beni aradığında ben görmeyince ona dönüyorum . o açmazsa defalarca ararım . ama o ben açmayınca bir daha aramaz. yada belki iki kez arar. eğer okuduysanız konumu nişanlıma dedim ki seni aramıcam sende gör nasıl bir şey olduğunu. bu yüzden aramıyorum . anlasın diye beni.aa o kismini gormeden soru sormusum bende, aynen nisanlisinida boyle basindan saviyorsa yani pek nazli bir sahsiyet kendisi sanirim
gece ben uyuduktan sonra romantik mesajlar yazmış ama boooooş.
Ben baştan savmıyorum beni başından savan nişanlım. normalde o beni aradığında ben görmeyince ona dönüyorum . o açmazsa defalarca ararım . ama o ben açmayınca bir daha aramaz. yada belki iki kez arar. eğer okuduysanız konumu nişanlıma dedim ki seni aramıcam sende gör nasıl bir şey olduğunu. bu yüzden aramıyorum . anlasın diye beni.
Bence acil iş bulunBen baştan savmıyorum beni başından savan nişanlım. normalde o beni aradığında ben görmeyince ona dönüyorum . o açmazsa defalarca ararım . ama o ben açmayınca bir daha aramaz. yada belki iki kez arar. eğer okuduysanız konumu nişanlıma dedim ki seni aramıcam sende gör nasıl bir şey olduğunu. bu yüzden aramıyorum . anlasın diye beni.
Cool takılıyorsa bana da cool takılmamalı ben sıradan bir insan değilim ki .öncesinde gayet ilgiliydi. iki haftadır durum bu . iki haftadır ben arıyorum devamlı içim şişti o bir kez arar yada aramaz günde onda da otuz saniyelik konuşmamız olur . sanki zorla peşinden koşuyorum. zorla bir iş yaptırıyorum adama.Adamin tarzi budur belki sanatciya cool takiliyordur belki bilemiycem oncesinde nasildi ki ?
Normalde arardım ama nişanlımın bu değişken tavırlarından sonra aramıyorum artık . nasipse düğünümden sonra çalışmayı düşünüyorum . uygun bir zamanı yok beyfendinin . o yüzden defalarca arıyorum .Bence acil iş bulun
Arayınca açmayınca defalarca aranmaz
Uygun olunca size döner
Bu tavırdan sıkılıyor ve aramıyor olabilir
Ben seni aramayacağım demişsin o seni aramış müsait değilim demişsin o aşamada senin araman gerekir
Biliyor beklentilerimi söyledim de. neden beklentilerim size yabancı geldi ki ? gün içinde 1 kez sadece 1 kez insan arayamaz mı ? bakın bugün hiç aramadı. dün konuşmamız bir dk lıktı galiba. bu adam evde olunca da beni aramıyor . iki haftadır bu durum böyle.Bu muhabbeti en son ne zaman çevirdiğimi hatırlamaya çalışıyorum, ama baya olmuş hatırlayamayacağım.
Çok yabancı geldi beklentileriniz bana, o kadar geçmiş demek ki benden telefon işleri ^_^
Bu nasıl sorun olabiliyor anlayamıyorum hiç görüşmüyor değilsiniz, adam seni hiç aramıyor değil, çalışan insan bi de boş dursa da aramasa anlarım. Söyleyin ya en olmadı "Ben senden bunu bunu bekliyorum, bunu gördüğüm zaman daha mutlu oluyorum" filan gibisinden... Böyle küsüp küsüp oturmak olmaz.
Arayan taraf zaten benim ki. daha fazla aramak istemiyorum . o arasın istiyorumKonuşmak istersen sen ara, hep onun mu aramasını bekliyorsun?
Ben de tel de konuşmayı hiç sevmem. Çok tuhaf gelmedi bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?