Nişanlım beni aramayı kesti resmen

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
İyi akşamlar kızlar nişanlım beni hiç aramıyor artık bildiğiniz. bir şey olmadı kavga etmedik durup dururken aramayı kesti bende aramıyorum . anlarsın ilgisizliğin nasıl bir şey olduğunu aramıyorum artık seni dedim.iş yoğun diyor insan gene de fırsat bulabilir istese. yada eve gidince arar evdeyken anca bir kere ya arıyor ya aramıyor. dün aramış müsait değildim . sonra da mesaj attım müsait değilim diye.bidaha da aramadı tamam dedi .gece ben uyuduktan sonra romantik mesajlar yazmış ama boooooş. konuştum kızlar iki gün önce telde sordum bir sorun mu var dedim nolcak dedi yok birşey dedi .her zaman normal konuştuğu gibi konuştu benle. ama ben soğuk konuştum. sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım inanın kızlar aklımdan kötü şeyler geçmeye başladı. ayrılmak gibi ayrılmayı düşündüm ilk kez ondan . bu kadar ilgisizliğe dayanamıyorum artık. ben ondan çok şey istemiyorum bir dk lığına da olsa arasın napıyorsun seni seviyorum deyip kapasın . bunu yapmak çok mu zor ? ben aramıyorum iki gündür o bu saate kadar aramadı mesaj atmadı. ben dayanamayıp yazdım. ama bir daha gece uyuyana kadar yazmıcam iyi geceler yazıcam o kadar. o anca mesaj atarsa cevap veririm. bana yardım edin fikirlerinizi paylaşın kızlar. müsait olduğumda yazıcam sizlere şuan işlerim var. teşekkürler şimdiden öpüyorum sizleri.

Kızlar daha çok arayan taraf benim yani o arasın diye beklemezdim. o da arardı beni. ilgilenirdi ihmal etmezdi .ama şimdi aramıyor .anca bir kez bakın bugün akşamın yedisi olmuş hala aramadı .dün de otuz saniye konuştuk galiba. bunu belirteyim de :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar zamandir gorusuyorsunuz ? kac zamandir nisanlisiniz ? sen calisiyormusun ? nisanlin ne is yapiyor ?

İki seçenek var
Ya Telefonda konuşmayı sevmiyor
Ya da ayrılmak istiyor ve bunu kendi söylemeye cesareti olmadığı için sizden bekliyor..

Iliskilerde bazen oyle dinamikler degisir bir donem o senin uzerine duser, bir donem sen onun uzerine dusersin, bir donem uzaklasirsiniz, bir donem askim balim takilirsiniz. Ama bu donemlerin hepsininde bir sebebi olur: is, stres, okul, projeler, aile, yani kafayi mesgul ede seyler , is yogunlugu veyada is olmayisi bos olmak yada o ara rahat ermek gibi.
Onemli olan ilk sorunda ayriligi akla getirmemek , sen saniyormusun ki evlnince 50-60 sene artik Allah ne omur verdiyse surekli askim canim cicim surekli arama mesajlasma olacak, illaki bir olgunlun donemine girecek iliskiniz yani. Fazla buyutme bence

Iyi de de müsait değilim diyen sensin

Sen aramalısın

Buraya da şimdi işim var sonra yanıtlayacağım vs demişsiniz eğer genel tavrınız bu ise sizin aramanızı bekliyordur

aa o kismini gormeden soru sormusum bende, aynen nisanlisinida boyle basindan saviyorsa yani pek nazli bir sahsiyet kendisi sanirim

ne kadar zamandir gorusuyorsunuz ? kac zamandir nisanlisiniz ? sen calisiyormusun ? nisanlin ne is yapiyor ?
1 yıllık sevgiliyiz de öncesi de var tanışıyorduk yakındık yani 2 yıla yakın bir zaman. ben çalışmıyorum kısa süreli işe girdim ayrıldım . nişanlım tiyatrocu , oyunculuk yapıyor. arada tiyatro oyunları da oluyor.

Iyi de de müsait değilim diyen sensin

Sen aramalısın

Buraya da şimdi işim var sonra yanıtlayacağım vs demişsiniz eğer genel tavrınız bu ise sizin aramanızı bekliyordur
Normal zaman da o beni aramışsa ben görmemişsem arıyorum ama dediğim gibi iki gün önce ona dedim bende seni aramıcam diye ve bunu uyguluyorum ve onu aramıyorum. beni anlaması açısından. buraya da şuan zor yazıyorum misafirlerimiz var.

Konuşmak istersen sen ara, hep onun mu aramasını bekliyorsun?

Ben de tel de konuşmayı hiç sevmem. Çok tuhaf gelmedi bu durum.

Ilginc bir ciftsiniz sanatcilarin ruhu gel gitli olur valla simdi yorum yapamadim cidden, adam ezber yapiyordur belki yakinda sahne alacaklarsa sonucta tekrarlar falan baya yorucu isler..

Madem calismiyorsun birgun al eline kekini boregini falan git oglen yemegine ziyarete bak bakalim ortam nasil.

Kek borekte varmi ? yazdim canim cekti valla.

aa o kismini gormeden soru sormusum bende, aynen nisanlisinida boyle basindan saviyorsa yani pek nazli bir sahsiyet kendisi sanirim
Ben baştan savmıyorum beni başından savan nişanlım. normalde o beni aradığında ben görmeyince ona dönüyorum . o açmazsa defalarca ararım . ama o ben açmayınca bir daha aramaz. yada belki iki kez arar. eğer okuduysanız konumu nişanlıma dedim ki seni aramıcam sende gör nasıl bir şey olduğunu. bu yüzden aramıyorum . anlasın diye beni.

gece ben uyuduktan sonra romantik mesajlar yazmış ama boooooş.

Bu muhabbeti en son ne zaman çevirdiğimi hatırlamaya çalışıyorum, ama baya olmuş hatırlayamayacağım.
Çok yabancı geldi beklentileriniz bana, o kadar geçmiş demek ki benden telefon işleri ^_^

Bu nasıl sorun olabiliyor anlayamıyorum hiç görüşmüyor değilsiniz, adam seni hiç aramıyor değil, çalışan insan bi de boş dursa da aramasa anlarım. Söyleyin ya en olmadı "Ben senden bunu bunu bekliyorum, bunu gördüğüm zaman daha mutlu oluyorum" filan gibisinden... Böyle küsüp küsüp oturmak olmaz.

Adamin tarzi budur belki sanatciya cool takiliyordur belki bilemiycem oncesinde nasildi ki ?

Bence acil iş bulun

Arayınca açmayınca defalarca aranmaz

Uygun olunca size döner

Bu tavırdan sıkılıyor ve aramıyor olabilir

Ben seni aramayacağım demişsin o seni aramış müsait değilim demişsin o aşamada senin araman gerekir

Adamin tarzi budur belki sanatciya cool takiliyordur belki bilemiycem oncesinde nasildi ki ?
Cool takılıyorsa bana da cool takılmamalı ben sıradan bir insan değilim ki .öncesinde gayet ilgiliydi. iki haftadır durum bu . iki haftadır ben arıyorum devamlı içim şişti o bir kez arar yada aramaz günde onda da otuz saniyelik konuşmamız olur . sanki zorla peşinden koşuyorum. zorla bir iş yaptırıyorum adama.

Normalde arardım ama nişanlımın bu değişken tavırlarından sonra aramıyorum artık . nasipse düğünümden sonra çalışmayı düşünüyorum . uygun bir zamanı yok beyfendinin . o yüzden defalarca arıyorum .

Biliyor beklentilerimi söyledim de. neden beklentilerim size yabancı geldi ki ? gün içinde 1 kez sadece 1 kez insan arayamaz mı ? bakın bugün hiç aramadı. dün konuşmamız bir dk lıktı galiba. bu adam evde olunca da beni aramıyor . iki haftadır bu durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…