Nişanlım beni aramayı kesti resmen

şu durumu ille 1 kere yaşamayan bir çifte henüz denk gelmedim. nedendir hala öğrenemedim

ilk bastaki heyecan geciyor yerini normal bir iliskiye birakiyor bu surec her iki kisi icinde ayni degil kimisinde once kimisinde sonra bitiyor eh o zamanda sorunlar cikiyor.

yani bir kere bu davranış normal değil onu söylimde ama bunun altında hemen başka biri de aramak olmaz. Sonraki yorumlarına baktım haftada en bir ke görüşüyrumuşunuz ve görüştüğünüze ilgiliymiş. Bitirmek isteyen adam bu şekilde davranmaz yanlız .İşlerden kaynaklı bir durum olabilir. ya da kendi çapında evlilik stresinen biraz kendini uzaklaştırıyorda olabilir Bekle bakalım . O ararsa cevap ver hiçibşi yokmuş gibi konuş o aramadığında sen hiç arama derim ben

O zaman dönemsel bir durum olabilir. Çok kafanı yorma bir geri çekil değerlendir herşeyi yaşınız da az değilmiş.
evlilik öncesi kafasında bir çok sıkıntı olabilir görüştüğünüzde sıkıntı yoksa önemli bir durum olmayabilir.

ama mesela biz hep sık konuşuruz telde ama ben 3 ararsam o 1arar.. yoğunsa ben de azaltırım konuşmaları sonra artırırız doğal bir şekilde.. ondan aramamana şaşırdım ama benimki çok uzun bir flört. Bu tarz dargınlıklar olmuyor ilişki oturunca tabi.
aslında benim genel kanım hemen evlenmemeniz sanki önceden tanısan da ilişki 1yıl sanırım ne bileyim gezip tozup incik cincik tanımak bana daha doğru geliyor tabi benim gibi on yılda da anca evlilik kararı alın demiyorum bizim gibiler istisna...
çalışma konusunda umarım hiç fikrini değiştirmezsin malum insan sarıyor ben de çalışmasam sarabilirim...
baktın düşündün taşındın çektin kendini hala çok kafanı kurcalıyorsa değişim yoksa çek karşına bir daha konuş. Sen öyle ben böyle ortayol bulalım de mesela

Bak ben mesela mesajlaşmayı benimki yüzünden bırakmıştım resmen hiç sevmezdi atsam birşey sorsam arar cvp verirdi. Bana tuhaf gelirdi sonra alıştım anladım.
Seninki de muhtemelen telefonda konuşmayı sevmiyor en bastan senin hatrına arayıp kısa konuşuyordu bazısı öyle hele böyle meslekler. Masa başında olsa belki çok farklı olur da muhtemelen işte telden çok kopuk yaşamaya alışkın.
Ama bak mesela benim msj sevmeyen nişanlı son birkaç yıldır benden çok msj yazıyor akıllı tellerden sonra artarak devam etti huyu şimdi ben mesajlaşma uzarsa arayıp konuşuyorum yazmak bazen zor geliyor beni buna alıştıran da kendi
ilişkinin dinamikleri oluyor her kişiye farklı onun için aranız iyiyse ben dert edilecek birşey görmedim ama yaşım 34, bu düşünceler bende de zamanla oluştu. Ama yine en iyisini sen bilirsin adamı tanıyan birlikte olan sensin

Abartiyorsunuz. Bende öyle sürekli telefonda konuşmayı sevmem. Isteysem hiç sevmem. Aradığında bile kapatasim gelirdi bu sevmediğim anlamına gelmiyor. İşime ve o an is ortamindaki insanlara odaklanmayi seviyorum
Hemen aldatıyordur demek doğru değil

Farkındaysan eve gidince de ya arıyor ya aramıyor diyor ilgiyi birden kesmiş hep aynı olsa neysr

Aynen bi dk da olsa arayamaz mj insan . Aklım mantığım almıyor. Ciddi çıkış yaptım ama yeterince ciddi olamamış galiba ise yaramadi
böyle durumlarda en iyisi sallamamak kendini oyalayacak şeyler yap çok fazla aklına takma bence canım sen aramadığın zaman o arar merak etme :) inşallah istediğin gibi olur yine de

Telefonla konuşmayı sever , mesajı fazla sevmez ama gene de aramayacak durumdayken atar . bugün aradı bakalım . samimi de konuştu. gerisi gelecek mi onun merakı içindeyim.

Canım aramamama neden şaşırdın ki , ben hep arayan taraf oldum. yani dediğin gibi bende azalttım o yoğunken konuşmalarımızı. senin gibi yaptım. mesela dünya tiyatrolar gününde oyunu vardı ona hazırlandığı dönemler aramadım rahatsız etmek istemedim. günde bir kere falan aramışımdır .ee bir de dizisi var zaten anlıyorum insanlık halinden .ama boş zamanlarında da arasın yani şuan boş zamanları olabiliyor . ama telefonum çalmıyor. bugün bir kez aradı şükürler olsun ki . ben o boş zamanlarında beni aramadığı için onu aramayı kestim. biraz anlasın ilgisizliğin nasıl bir şey olduğunu. üç gündür de aramıyorum kendisini . çalışma konusunda kararlıyım canım şuan zaten araştırma içindeyim kısmetse düğünden sonra çalışmayı istiyorum .

Bende şimdiden böyleyse evlenince nolur diye düşünmedim değil kısa sürede kendine çeki düzen verir umarım .bugün aradı . gerisi gelecek mi bakalım

Genelde kadınların hatası,en baştan kendini bel lietmesine rağmen o erkekle evlenmek çünkü evlenince erkeklerin olumsuz yönleri %500 katlanarak artıyor,olumlu yönleri de aynı oranda azalıyor.Nişanlılık evresi falan bu yüzden var zaten türk adetlerinde

vaktinin olmaması palavra 10 dk bilemi vakit ayıramıyor ?

tiyatrocudan da koca moca olmaz bunuda bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…