Nişanlım beni aramayı kesti resmen

Biliyorum zor ama başka şeylerle kafanızı meşgul edin. Bu bi kaç gün üzerine gitmeyin bakalım belki moralsiz belki başka sıkıntıları var.. Sonra haksız duruma düşmeyin biraz kendinizi çekip sabredin sadece zamana birakin bakalım bu tavrı devam edecek mi yoksa eski ilgisi geri gelecek mi

Zaman zaman çok yoğun oluyorlar tiyatro oyuncusuysa. trip yapman, alınman gereken bir durum göremedim ben. Gece romantik mesaj da yazmış ama boş diyorsun, onu hiç anlamadım. konuşamamışsınız, sen müsait değilim demişsin, sonra gece mesaj atmış. ne yapması lazım ki anlayamadım? sürekli durmadan konuşacaksınız diye bir durum yok, ama anlatacak bir şeyin varsa sesini duymak istiyorsan sen arar konuşursun.. neden bunların hesabı olsun ki aranızda?
bir işe girmeye bak bence, sen akşama kadar otururken o koşturuyor. sen de koşturursan daha dengeli olur ilişkiniz. Hemen aramadı diye ayrılmak düşünülür mü? İlk uzun ilişkin mi? Bu kadar kolay mı evlenme niyetindeyken birden ayrılayım demek?
bir de görüşmüyor musunuz? haftada kaç defa görebiliyorsunuz birbirinizi?

Konuşmak istiyorsan sen ara, ama o günde iki kez ya da bir kez, arasın falan deyince gerçekten anlamsız geliyor bana.. Çok konuşmayı seven taraf sen olduğuna göre sen arayacaksın bunda tuhaf bir şey yok.. Kafanda seviyorsa arar sevmiyorsa aramaz, aramazsa ben neden arayayım gibi kurallar var sanırım ama, bunlar gerçekten karşılığı olmayan düşünceler... dün tanışmadınız ki neden arıyor aramıyor diyorsun.. Böyle genellemeler yaparsan sen mutsuz olursun..
Bir de kaç yaşındasın canım, sen ve nişanlın?

Çok konuşmayı seven taraf benden çok o aslında. şuan durum burdan farklı gözüküyor olabilir . ben hep aradım onun beni aramadığı süreçlerde şu iki haftadır ben aradım hep o beni üç günde bir mi ne aradı. o da bir dk lık yarım dk lık konuşmalar oldu. aramazsa ben niye arayayım gibi kurallarım olmadı. karşılıksız yaparım yaptığımı. ama artık gerçekten beni anlasın istiyorum. o yüzden aramıyorum. dün beni aramadı mesela tüm gün. sadece napıyorsun nasılsın yazdım ona cevap verdi. gece iyi geceler dedi. sabah da günaydın demişti. bu kadar iletişim kopukluğu beni rahatsız ediyor. yoksa gerçekten çok yoğun olduğunu bildiğim zamanlarda böyle dert etmedim.
Ben 25 nişanlım 31

Tiyatrosu hep olmuyor. en son dünya tiyatrolar gününde bir oyunu olmuştu. iki hafta önce falandı. oyunları olduğunda gerçekten yoğun oluyor.o zaman anlayış gösteriyorum çünkü hem 6 gün sete gidiyor hem de üzerine oyun derken gerçekten aşırı yoğun. ben durmadan konuşalım istemiyorum ki gün içinde kendi varlığını hissettirsin. bakın dün beni aramadı hiç. mesaj dahi atmadı günaydın iyi geceler dışında. ben akşam napıyorsun deyince ona cevap yazdı. bu normal mi sizce? ben zaten onu arıyordum o iki haftadır böyle bir pazartesiden beri aramıyorum. bu iki haftadır sesini duymak istediğimde hep aradım. ama noldu ? çoğunda telefonu açmadı yada kapalıydı teli. ya şarjdaydı dedi. ya setteydim .sette olunca da mola da arayabilir. çay kahve içerken aramak zor değil. ben düğünden sonra çalışmak istiyorum. düğün telaşında kafam rahat olsun istiyorum. istediğim gibi alışverişimi yapayım ,organizasyonlarla ilgileniyim diye. haftada 3 gün görüştüğümde oluyor 1 gün görüştüğümüz de. zaten 1 gün gitmiyor sete. o da hangi gün pek belli olmuyor. genelde pazartesi oluyor.o tüm günü beraber geçiriyoruz. diğer günlerde de öğleden sonra gittiğinde sabah kahvaltı yapıyoruz mesela ya da akşam dışarı çıkarız. belli olmuyor ona göre belirliyoruz .yorgun olduğunda ben görüşmeyelim diyorum mesela. düşündüğüm için onu. aslında ayrılmak kafamdan geçti ama öylesine . yani ben ayrılamam. bir anlık sinirle öyle yazdım öyle düşündüm.

Sadece iyi geceler yazacağım demişsin, ben onu da yazmazdım.
Bu arada ilgisizliği değişmez, bunu bilerek ciddi adım at derim;belki aranız çok iyi olursa törpülenir o kadar.Onu da sen kendinle barışık/mutlu olarak,onu hayatının merkezine koymayarak başarabilirsin.

Haklısın erkekler biraz daha farklı düşünüyorlar ama nişanlım hasta olunca da benle çok ilgilenirdi. hiç sormaması tuhaf geldi. ben onu bu şekilde tanımadım çünkü. ilgiliydi. ilgi birden püfffff diye kaybolunca insan kafasına takıyor ister istemez.

Niyeyse herkes nişanlımı hayatımın merkezindeymiş gibi gördüğümden bahsetmiş. öyle değil. ama gerçekten bana çok ilgiliydi. bir den ilgisi değişince iki haftadır insan böyle sinirlenip sorguluyor. iki haftadır böyle aslında. öncesinde gayet iyiydik.

Sen de bir fark yoksa o zaman radarına biri takılmış olabilir.Ya da işleri çok yoğunlaşmıştır

Acaba evlilik sorumluluğu mu düşündürmeye başladı ? Bilemiyorum benim sevgilimde bazen daha ilgisiz oluyor özellikle yorgunsa veya morali bozuksa .

Bilmem ki olabilir belki de. Düğün de yaklaşıyor zaten temmuzda nasipse.

Öyle yapıcam canım artık . ondan bekliyorum artık .
iyiliğin için diyorum tatlım. nişanlıyken benim eşimde de olmuştu sık aramıyodu. neden aramıyosun dedikçe daha da az aramaya başladı. sonra ben bunu hiç takmadım. gezdim tozdum eğlendim bu nasıl tutuştu ama. gittiğin yeri neden haber vermiyosun dediğinde sen kimsinki demeye başladım. ve daha da fazlası. resmen kölem oldu sonra. madem amcası öğretmiş oğlum böyle davran üstünlük kur falan diye. o günden sonra büyük bile olsa kimseyi dinlemez

Evet en iyisi takmamak ve keyfine bakmak. umarım benim ki de yola gelir.

Tiyatrocu, oyuncu en gıcık oldugum tiplerdi. Burunlar kaf dagında... Bence bu kadar az arama olmaz, olmamalı...

Seven erkek, müsait olacagı zaman yoksa yaratır. Ne biliyim işe giderken arar, bi wc' ye gider arar, mesaj atar, kısa mesaj atsın sorun degil. Ama mutlaka birşeyler yapar.

Olması gereken de bu zaten.

Bence bir sebebi olabilir ya da nişanlıyız nasıl olsa evleneceğiz diye belki biraz salmış olabilir.Siz ne kadar üstüne düşerseniz bir şeyler ters gidiyor gibi hissettirirseniz o da o kadar evet bişeyler ters gidiyor moduna girecek.öncelikle kendinizi rahatlatın kendinize güvenin bir sorun olmadığını olsa bile bunu uygun şekilde çözeceğinize inanın.bir sorun olsa dahi bunu size söylemeden sizin müdahale etmeniz anlamsız siz müneccim değilsiniz ki.Normal davranın her zaman nasıl davranıyorsanız.arayın açmıyorsa bir daha aramayın bırakın o size dönsün.Ama arayın normal konuşun trip atmayın ona bu kadar bağlı onu bu kadar çok umursadığınızı hissettirmeyin derim ben.Her ilişkinin dinamiği farklıdır kimine göre günde bir kez konuşmak yeterlidir kimin aradığı farketmez ilişkinin tarzına göre değişebilir.Canınızı sıkmayın sakin olun kendinize güvenin her şey yoluna girer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…