- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
Zaman zaman çok yoğun oluyorlar tiyatro oyuncusuysa. trip yapman, alınman gereken bir durum göremedim ben. Gece romantik mesaj da yazmış ama boş diyorsun, onu hiç anlamadım. konuşamamışsınız, sen müsait değilim demişsin, sonra gece mesaj atmış. ne yapması lazım ki anlayamadım? sürekli durmadan konuşacaksınız diye bir durum yok, ama anlatacak bir şeyin varsa sesini duymak istiyorsan sen arar konuşursun.. neden bunların hesabı olsun ki aranızda?1 yıllık sevgiliyiz de öncesi de var tanışıyorduk yakındık yani 2 yıla yakın bir zaman. ben çalışmıyorum kısa süreli işe girdim ayrıldım . nişanlım tiyatrocu , oyunculuk yapıyor. arada tiyatro oyunları da oluyor.
İkinci kez kek börek geçiyorKek borekte varmi ? yazdim canim cekti valla.
Konuşmak istiyorsan sen ara, ama o günde iki kez ya da bir kez, arasın falan deyince gerçekten anlamsız geliyor bana.. Çok konuşmayı seven taraf sen olduğuna göre sen arayacaksın bunda tuhaf bir şey yok.. Kafanda seviyorsa arar sevmiyorsa aramaz, aramazsa ben neden arayayım gibi kurallar var sanırım ama, bunlar gerçekten karşılığı olmayan düşünceler... dün tanışmadınız ki neden arıyor aramıyor diyorsun.. Böyle genellemeler yaparsan sen mutsuz olursun..İnsan ilgi sevgi bekliyor eşi olacağı insandan.bunda anormal bir durum göremiyorum. geçen hastaydım . söyledim ama bir kez sormadı bana nasıl oldun demedi.bunlar ilişkide olmalı . insanlar birbirlerini aramalı. ben dk başı konuşalım demiyorum ki. günde iki kez arasın o bana yetecek emin olun. akşam beşe kadar mesaj da atmadı. hadi arayamıyor mesaj atmalı değil mi ?
AramıyorumSende arama
Hatta aradiginda cevap verme
Konuşmak istiyorsan sen ara, ama o günde iki kez ya da bir kez, arasın falan deyince gerçekten anlamsız geliyor bana.. Çok konuşmayı seven taraf sen olduğuna göre sen arayacaksın bunda tuhaf bir şey yok.. Kafanda seviyorsa arar sevmiyorsa aramaz, aramazsa ben neden arayayım gibi kurallar var sanırım ama, bunlar gerçekten karşılığı olmayan düşünceler... dün tanışmadınız ki neden arıyor aramıyor diyorsun.. Böyle genellemeler yaparsan sen mutsuz olursun..
Bir de kaç yaşındasın canım, sen ve nişanlın?
tatlım kendini sık ve ne olursa olsun iletişime geçen sen olmaÖyle zor duruyorum ki arayip sesini duymamak için . Bugün saat beş te bir napiyosun nasılsın konuşmamız oldu başka olmadı o da mesaj da ve ben attım dayanamayıp. Aglayasim geliyor hep .çok uzgunum
Zaman zaman çok yoğun oluyorlar tiyatro oyuncusuysa. trip yapman, alınman gereken bir durum göremedim ben. Gece romantik mesaj da yazmış ama boş diyorsun, onu hiç anlamadım. konuşamamışsınız, sen müsait değilim demişsin, sonra gece mesaj atmış. ne yapması lazım ki anlayamadım? sürekli durmadan konuşacaksınız diye bir durum yok, ama anlatacak bir şeyin varsa sesini duymak istiyorsan sen arar konuşursun.. neden bunların hesabı olsun ki aranızda?
bir işe girmeye bak bence, sen akşama kadar otururken o koşturuyor. sen de koşturursan daha dengeli olur ilişkiniz. Hemen aramadı diye ayrılmak düşünülür mü? İlk uzun ilişkin mi? Bu kadar kolay mı evlenme niyetindeyken birden ayrılayım demek?
bir de görüşmüyor musunuz? haftada kaç defa görebiliyorsunuz birbirinizi?
Öyle yapıcam canım artık . ondan bekliyorum artık .tatlım kendini sık ve ne olursa olsun iletişime geçen sen olma
Dk başı aramıyorum ki. öylesini ben istemem zaten ama aramıyorum artık .Siz aramayin artik.. SIKILMIS olabilir surekli aranmaktan..
Haklısın erkekler biraz daha farklı düşünüyorlar ama nişanlım hasta olunca da benle çok ilgilenirdi. hiç sormaması tuhaf geldi. ben onu bu şekilde tanımadım çünkü. ilgiliydi. ilgi birden püfffff diye kaybolunca insan kafasına takıyor ister istemez.Arkadaşım benim anlatmaya çalıştığım şeyi asıl sen anlamaya çalışmıyorsun . Şuan evet nişanlın seni sevmiyor ,ilgilenmiyor başkası var sıkıldı senden vb.vb. cümleler döküp seni dolduruşa mı getirmem gerekiyor. Bu adam mı bırak at, kes mi demeliyim! Evet aramamış, aramıyor, hastasın önemsemiyor erkekler, kadınlar hasta olduğunda ayyy canım kıyamam demiyor ha ilk flört evresinde diyor doğru sonra odunlaştıkları için demiyorlar. Erkekleri lastik gibi düşün uzaklaşırlar uzaklaşırlar lastik ne kadar ileri esnerse o kadar uzaklaşırlar sonra aynı hızla sana doğru gelirler ... Yapman gerek tek şey sorgulama kafana takma başka şeylere yoğunlaş dedim. Bir şeyi ne kadar umursamazsan o kadar umursanırsın değerlenirsin.
Niyeyse herkes nişanlımı hayatımın merkezindeymiş gibi gördüğümden bahsetmiş. öyle değil. ama gerçekten bana çok ilgiliydi. bir den ilgisi değişince iki haftadır insan böyle sinirlenip sorguluyor. iki haftadır böyle aslında. öncesinde gayet iyiydik.Sadece iyi geceler yazacağım demişsin, ben onu da yazmazdım.
Bu arada ilgisizliği değişmez, bunu bilerek ciddi adım at derim;belki aranız çok iyi olursa törpülenir o kadar.Onu da sen kendinle barışık/mutlu olarak,onu hayatının merkezine koymayarak başarabilirsin.
Sen de bir fark yoksa o zaman radarına biri takılmış olabilir.Ya da işleri çok yoğunlaşmıştırNiyeyse herkes nişanlımı hayatımın merkezindeymiş gibi gördüğümden bahsetmiş. öyle değil. ama gerçekten bana çok ilgiliydi. bir den ilgisi değişince iki haftadır insan böyle sinirlenip sorguluyor. iki haftadır böyle aslında. öncesinde gayet iyiydik.
Acaba evlilik sorumluluğu mu düşündürmeye başladı ? Bilemiyorum benim sevgilimde bazen daha ilgisiz oluyor özellikle yorgunsa veya morali bozuksa .
iyiliğin için diyorum tatlım. nişanlıyken benim eşimde de olmuştu sık aramıyodu. neden aramıyosun dedikçe daha da az aramaya başladı. sonra ben bunu hiç takmadım. gezdim tozdum eğlendim bu nasıl tutuştu ama. gittiğin yeri neden haber vermiyosun dediğinde sen kimsinki demeye başladım. ve daha da fazlası. resmen kölem oldu sonra. madem amcası öğretmiş oğlum böyle davran üstünlük kur falan diye. o günden sonra büyük bile olsa kimseyi dinlemezÖyle yapıcam canım artık . ondan bekliyorum artık .
iyiliğin için diyorum tatlım. nişanlıyken benim eşimde de olmuştu sık aramıyodu. neden aramıyosun dedikçe daha da az aramaya başladı. sonra ben bunu hiç takmadım. gezdim tozdum eğlendim bu nasıl tutuştu ama. gittiğin yeri neden haber vermiyosun dediğinde sen kimsinki demeye başladım. ve daha da fazlası. resmen kölem oldu sonra. madem amcası öğretmiş oğlum böyle davran üstünlük kur falan diye. o günden sonra büyük bile olsa kimseyi dinlemez
1 yıllık sevgiliyiz de öncesi de var tanışıyorduk yakındık yani 2 yıla yakın bir zaman. ben çalışmıyorum kısa süreli işe girdim ayrıldım . nişanlım tiyatrocu , oyunculuk yapıyor. arada tiyatro oyunları da oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?