Nişanlım beni aramayı kesti resmen

bazı erkekler nişandan sonra aman nasıl olsa artık gidemez diye kendini salıyo rahat davranabiliyo

ayrılmak istediğini sanmıyorum.lütfen kafanızda kötü şeyler kurmayın.biraz rahat bırakın bakalım ne olcak.ama kendinizi de rahat bırakın.nişanlınız bişey yok dediyse bişey yoktur bence.ara ara bende de oluyor,bazen kimseyi arayasım gelmiyor.hem bahar depresyonu diye bişey var belki öyle bişey olmuştur:)

Dediğiniz gibidir inşallah her şey yolundadir . Kendimi kötü hissediyorum .hemde çok kötü . Onun bana nasıl davrandığını gözümün içine baktığını üzerime nasıl titredigini parmağı saçima takılsa canımin acidigini düşünüp nasıl endiselendigini bilen gören yaşayan insanım . Onun bana bu denli ilgisiz davranması benim moralimi çok bozuyor.hem ona sınırlıyim.hemde öyle uzgünüm ki

Eskiden böyle şeylere daha çok takardim . Sevgilim benden ne çekti soylenirdim trip atardım :)) ama artık güven iyice oluşuyor. Biliyorum ki aramadiginda gerçekten işi var veya dinleniyor . Sen sanırım guvenmiyorsun pek aklıma artık başka şeyler geliyor demissin çünkü .

Nisanliyken böylesi evlenince nasıl olur ilişkimizi sorguluyorum artık bakıN saat sekiz .arayan yok soran yok . Ha var ha yok varlığı yokluğu belli değil.
haklısın canım seni çok iyi anlıyorum. birkaç gün sende arama. yorgunum işim var de. asla üstüne düşme. seni kaybedeceğini hissettir. o zamanda peşinden koşmazsa sıkıntı var demektir

Meşgul olabilir tabi ama insan yeter ki istesin, sesini duymak için fırsat yaratır.
Biz de bu aralar yoğun olduğu için fazla konuşamıyoruz ama böyle değil yani.
Bence ciddi bi çıkışmanız gerek güzellikten anlamıyorsa.

Ona cok güveniyorum ama bu değişimi de beni düşündürüyor .çünkü bana nasıl davrandığını biliyorum .nasıl üstüme titredigini .böylesi uzaklik bana normal gelmiyor .

haklısın canım seni çok iyi anlıyorum. birkaç gün sende arama. yorgunum işim var de. asla üstüne düşme. seni kaybedeceğini hissettir. o zamanda peşinden koşmazsa sıkıntı var demektir
Öyle zor duruyorum ki arayip sesini duymamak için . Bugün saat beş te bir napiyosun nasılsın konuşmamız oldu başka olmadı o da mesaj da ve ben attım dayanamayıp. Aglayasim geliyor hep .çok uzgunum

Aynen bi dk da olsa arayamaz mj insan . Aklım mantığım almıyor. Ciddi çıkış yaptım ama yeterince ciddi olamamış galiba ise yaramadi

Aynen bi dk da olsa arayamaz mj insan . Aklım mantığım almıyor. Ciddi çıkış yaptım ama yeterince ciddi olamamış galiba ise yaramadi
Yani o zaman çantada keklik olmadığını anlasın.
Adam kendini vazgeçilmez, seni de garanti sanıyor belli ki.
Öyle olmadığını hatırlatman lazım.

valla genelde çok talep edilen şeyler erkekleri soğutuyor o şeyi yapmaktan
tiyatroda iken arayın bir kez aradığınızda ulaşamazsanız lütfen defalarca eve geçmiş kızını arayan anne gibi aramayın

hayatımda ölüm kalım meselesi ya da önemli bişi olmadıkça kimseyi iki kez üst üste aramadım

İse yaramamis çünkü açıkça demişsiniz kendisine "Sen ne zaman ararsan o zaman ararim" diye . Siz bunu doğal olarak yapacaktiniz. Aramayacaktiniz, mesaj atmayacaktiniz. Nişanlınız sorduğunda da "filme daldım, tv izliyordum, arkadaşlarımla kahve iciyorum" gibi doğal cevaplar vermelisiniz (tabi mumkunse yalan olmasin)
Siz açıkça dediğiniz için etkili olmaz. Ters teper.
Bende sizin gibi düşünürdüm . Bir dakika olsun yazamaz mısın? Arayamaz misin diye. Aldığım cevap ise " Bir dakika da fazla bir şey paylasamayiz, musait zamanımda aramak istedim" olmuştu. Bize sesini duysak yeter. Erkekler böyle düşünüyor bence. Muhtemelen nişanlınizda geniş vakitte zaman ayırmak istiyordur.
Bana mantıklı geldiği için kabullenmistim.
Hastalanma konusunda da bizim gibi bakmiyorlar. Basit görüyorlar çok büyük sorun olmadıkça.
Büyük bir problem değil. Sana bilerek yazmıyorum imajı vermek yerine doğal davranın ve yazamıyorum imajı verin , yazmıyorum değil

Betimleme harika :)

Aranızdaki ilişkinin boyutunu ben bilemem ama konunun hepsini de okumadım yalnız bana işin ucunda bir aldatma var gibi geldi bana ne farkeder ki nişanlı evli azalsa bile tamamen ilgi kesilmez ki o ne öyle gün içinde konuşma eve gidince konuşma özler insan ya merak eder ne bileyim bitirmeye çalışıyor gibi

Ona cok güveniyorum ama bu değişimi de beni düşündürüyor .çünkü bana nasıl davrandığını biliyorum .nasıl üstüme titredigini .böylesi uzaklik bana normal gelmiyor .
Acaba evlilik sorumluluğu mu düşündürmeye başladı ? Bilemiyorum benim sevgilimde bazen daha ilgisiz oluyor özellikle yorgunsa veya morali bozuksa .

Benim tüm hayatım nişanlım değil yapmayı istediğim şeyleri yapıyorum . sanırım siz benim derdimi anlamadınız.

Arkadaşım benim anlatmaya çalıştığım şeyi asıl sen anlamaya çalışmıyorsun . Şuan evet nişanlın seni sevmiyor ,ilgilenmiyor başkası var sıkıldı senden vb.vb. cümleler döküp seni dolduruşa mı getirmem gerekiyor. Bu adam mı bırak at, kes mi demeliyim! Evet aramamış, aramıyor, hastasın önemsemiyor erkekler, kadınlar hasta olduğunda ayyy canım kıyamam demiyor ha ilk flört evresinde diyor doğru sonra odunlaştıkları için demiyorlar. Erkekleri lastik gibi düşün uzaklaşırlar uzaklaşırlar lastik ne kadar ileri esnerse o kadar uzaklaşırlar sonra aynı hızla sana doğru gelirler ... Yapman gerek tek şey sorgulama kafana takma başka şeylere yoğunlaş dedim. Bir şeyi ne kadar umursamazsan o kadar umursanırsın değerlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…