Nişanlım beni aramayı kesti resmen

Arkadaşım sen kendini seviyor musun ? Neden sürekli ilgi sevgi bekliyorsun ? Hayatının merkezinde neden nişanlın var ? Hayatının merkezinde her zaman kendin ol ! Aramadı mı aramasın , üstüne düştükçe daha çok kaçar emin ol. Yapman gereken hiç bir şey , hayatına yönel istediklerini yap ne bilim gez dolaş ! O arkana düşer emin ol. Böyle yaptıkça nişanlına bağımlı gibi duruyorsun adama çekici gelmiyor emin ol. 1 dk rolleri değiş ve düşün nişanlın çekici geldi mi ? Sert oldu biraz kusura bakma

Valla soyle ornek vereyim ben esimle ayda 1 veya 2 ayda bir yuz yuze giorusebiliyorum buda gunluk iletisimimizin internet ve telefona endeksliyor biz bile gunde en fazla 2 kere konusuruz oda saatlerce degil. Isi gucu olan calisan aksam yorgun gelen sabah erken kalkip ise giden gunduz iste yogun olan normal dunya vatandaslari icin normal seyler bunlar.
Bence gereksiz userine dusuyorsunuz..

İnsan ilgi sevgi bekliyor eşi olacağı insandan.bunda anormal bir durum göremiyorum. geçen hastaydım . söyledim ama bir kez sormadı bana nasıl oldun demedi.bunlar ilişkide olmalı . insanlar birbirlerini aramalı. ben dk başı konuşalım demiyorum ki. günde iki kez arasın o bana yetecek emin olun. akşam beşe kadar mesaj da atmadı. hadi arayamıyor mesaj atmalı değil mi ?

Tamam işi varken aramıyor eve gidince arasın o zaman ? ama evde de aramıyor. zaten sabah sekiz akşam beş gibi bir işi yok . kimi zaman öğlen iki de gidiyor.

Sorunun cevabı, cümlemin devamında var.

Aramayın hiç o halde. Bırakın o arasın. Aradıktan sonra normal konuşun. Sonra bırakın yine o arasın. Siz hiç aramayın bakalım ne sıklıkla arayacak, "Hiç aramıyorsun" diyecek mi vs. Ulaşılmaz olmayın, istediğinde ulaşabilsin size, ama tamamen geri çekilin.

Birazcık sık boğaz ediyorsunuz sanki, adam "Nasıl olsa o arar" düşüncesinden bi çıksın. Kaçın azıcık.

Aramiyorum kendisini iki gündür konumda da belirttim nisanlima da belirttim . O normale dönerse bende normale dönucem. Dün bir kez aradı yarım dk konusmusuzdur.bugün arayan soran yok.bakalım nereye kadar böyle devam edecek

Hayatının çok merkezinde ! Acayip bir ilgi bekliyorsun , dikkat edersen sen sordukça adam uzaklaşıyor çözüm çok basit kocanda olsa nişanlın da olsa üstüne düşme , düşmezsen elinde sonunda merak ediyorlar. Bekliceksin elinde sonunda o senin üzerine düşecek o zaman sana hissettirdiklerini burnundan getirirsin. İstediğin kadar konuş anlat adam anlamaz tınlamaz ! ama onu umursamazsan o seni umursamaya başlar.

Şuan durum dediğin gibi . Umursamiyor um. Sadece bir kez yazdım bugün dayanamadım.ama asla aramayi düşünmüyorum .acayip bir ilgi beklemiyorum.normal bir ilgi bekliyorum.her ilişkide olmasi gereken ilgi.iki hafta öncesine kadar bana nasıl davranıyors a öyle davransin.tek isteğim bu.aşırı ilgi beklemiyorum.öylesine gelemem zaten.yapim da yok.

Normale dönmesini istiyorsan kendine yönel napmak istiyorsun mesela ? En çok istediğin şey , nişanlının dışında .

Nişanlın bildiğin ilgisiz hadi aramıyor mesaj da mı atıp halini hatırını soramıyor. Çok üstüne gitme umursama. Sizden sıkılmış olmasın aklıma başka bir şey gelmedi.

Eskiden böyle değildiyse, ve eskiden beri aynı iş yyerinde çalışıyor yada aynı işi yapıyorsa, buna rağmen şuan müsait olamadığını söyleyip aramıyorsa, eve gidince de aramıyorsa evet ben altında bişey arardım.Ayrıca yerinizde olsam gece iyi geceler filanda yazmazdım.

Siz uyuduktan sonra attığı mesajlar neden booooş oluyor ki..

Onu bulamayanlar da var :)

Mesaj aramaktan daha çok vakit aliyor... Yani size aslinda vakit ayırıyor bu durumda..

2 haftadir boyleyse vardir bi haller. Daha once nasildi asiri mi ilgiliydi? Koklu bi degisimse baskasi bile olabilir

Haklısın canım, işten dolayı zaman bulamayıp arayamıyor olabilir nsan sabahtan akşama kadar da meşgul olmaz ki. İsteyen insan bir mesaj atar 10 saniye sürer istesen tuvalette bile atarsın o mesajı sonucta. Yeni bi durumsa bu belki hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler vardır morali bozuktur vs, ya da umarım öyle bir şey olmaz ama ilgisini çeken başka biri olabilir.

2 haftadir boyleyse vardir bi haller. Daha once nasildi asiri mi ilgiliydi? Koklu bi degisimse baskasi bile olabilir
Evet ilgiliydi şimdi o ilginin onda birini bile göremiyorum. öyle şeyler düşünmek istemiyorum. başıma gelmez deyip büyük konuşmak da istemiyorum . tek isteğim normale dönmesi.

Aynen öyle nihayet anlayan birisi çıkabildi. benim de çok meşgul olduğum zamanlar oluyordu ama ben bir fırsat bulup yazmaya aramaya çalışıyordum. onca işin içinde ben onu bir dk lığına da olsa arıyordum. sırf sesini duymak için. tamam hadi aramıyorsun mesaj at ama diimi buna da razıyım da yine dayanamayıp atan ben oldum işte. bir kez yazdım o da cevap yazdı . başka ondan mesaj gelmedi.arama desen zaten yok. soruyorum birşey yok diyor işler yoğun diyor. nolabilir diyor.

Siz uyuduktan sonra attığı mesajlar neden booooş oluyor ki..

Onu bulamayanlar da var :)

Mesaj aramaktan daha çok vakit aliyor... Yani size aslinda vakit ayırıyor bu durumda..
O gün ona çok sert tepki koydum o da ona karşı yazdı o mesajları. o yüzden benim için boşş :) mesaj attığını kim söyledi ki bir gece öyle romantik birşey ler yazmış. bugün beşe kadar birşey yazmadı sabah günaydın o kadar. en sonunda ben yazdım. böyle işte arkadaşım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…