Nişanlım beni son zamanlarda çok germeye başladı ... neden böyle oluyorum kızlar sizce ya çalışan bi bayanım ve benim işyerinden bi abi evlendi bi kaç gün önce nişanlıma beraber gitmek istediğimi söyledim bu zorla geldi sanki insanların düğünü için neden bu kadar önemsiyormuşum kendi düğünümmüş gibi oysaki özendiğim birşey yok sadce düğün ortamına bi tık daha şık gittim sonuçta yeni nişanlıyım ve nişanlımla ilk defa beraber katıldığım bir düğün ortamı . Neyse gittik biz ordaki bayan arkadaşlara selam verdim nişanlım kazık gibi dikiliyor yanımda ya insan bir selam verir 53 yaşındaki kadın hoşgeldin oglum dedi bizimkide hoşbulduk dedi insan bunu yaparmı o anda yern dibine girdim sonuçta bizim iş arkadaşlarımızda 1 ay önce bizim nişanımıza gelmişler ilk defa bile görsen selamlaşıcaksın sen ordakilerden küçüksün ben selamlaşıyorum o bekliyor taki biri ona selam verene kadar sinirlerim tavan yaptı . Ve onuda geçtim işyerindeki ustama. Bile selam veremedim onun çenesini çekecem bana söylencek diye bu nedir ya hadi ben selam veremedim ayıp git erkek olarak sen selam ver benmle beraber git selamlaşalım sen yanlarında otur ben bayanların yanında dururum ama oda yok kızlar oysaki kıskanıyorum bile demez çıkıp oynadım gayette .. birşey demedi benim arkadaşlarımın yanında bana saygısızlık yapıp resmen beni utandırdı . İşyerindekiler düğün sabahı hep söylendi insan görürde selam vermezmi diye ayıp yani insanlar haklı sen kimsenin yanına gitmedin tabiki derler şuan küsüz birde ben bunları söyleyince alttan almadıgı gibi bana saçmalama çok boş konuşuyosun ordaki insanları ben tanımıyorum nasıl samimi olayım gibi laflar söylüyor ben ona samimi ol demedim ki en azndan bir meraba de onuda demedi ...