Nişanlım beni güzel bulmuyor mu

Ada87

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
379
188
103
Merhaba. Yaklaşık iki hafta sonra evleneceğim. Nişanlımla konuşurken ona "ben senin tipin değildim bence, beni nasıl beğendin sen?" dedim. ama bunu öylesine söylemiştim, laf olsun diye. O da "tanıdıkça sevdikçe tipim oldun" dedi. Ama nedense ben bu cümleye bozuldum. Demek ki beni başta gerçekten güzel bulmuyordu, güzel değilim demek ki diye düşünüyorum. Durduk yere canım sıkıldı. Siz olsaydınız siz de bozulur muydunuz? Sevdiğim kişi tarafından beğenilmek benim için gerçekten çok önemli. Şimdi bunu duyunca süslenip püslenip yanına gidesim bile kaçtı.

Neden böyle bir cümle kurarak değerinizi düşürüyorsunuz ki? siz kendinize bunu yaparsanız başkası da konuşma hakkı bulur. Şimdiden karşısında kendiniz ezik görmeye başlamışsınız. Yani ikiniz de insansınız onun sizden ne üstünlüğü var ki "tipin değildim nasıl beğendin" diye bir cümle kuruyorsunuz

bir kere siz kendinizi güzel bulmuyorsunuz ki nişanlınız bulsun

Ben öylesine iltifat duymak için söylemiştim. Kendimi ezik gördüğüm için söylemedim. Ben kendimi beğeniyordum onun da beğendiğini düşünüp iltifat etsin diye söylemiştim. Böyle bir şey duyacağımı düşünmüyordum

Hayallerimde hep kumral mavi gözlü bir adam vardı evlendiğim adam esmerin en koyusu ve kahverengi gözlü çok yakışıklı da sayılmaz ama dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirim. Nişanlınızın bahsettiği böyle bir şey, bence boşuna evham yapıyorsunuz. Tip başka sevgi başka şey siz seviliyorsunuz, gerisi boş

cümlenizden öyle anlaşılmıyor işte. Sen çok yakışıklısın ben senin yanına yakışmıyorum ama sen beni kabul ettin nasıl oldu bu gibi hissettiriyor söylediğiniz. Niyetiniz farklı olsa da algılama bu şekilde malesef.

Ben kendimi beğeniyorum, eşimin de beğendiğini düşünüyorum kalkıp böyle bir cümle kurmak hayatta aklıma gelmez. İçten içe kendinizi nişanlınıza yakıştırmıyor olabilirsiniz. Böyle bir cümle kurmak nasıl aklınıza gelmiş olabilir ki başka.

Ben buraya yanlış şekilde yazmışım o halde. Kendisinin böyle algılamadığına eminim. Kendimi burada düzgün ifade edememişim. "Senin gibi yakışıklı biri beni nasıl beğendi" anlamında söylememiştir. "Sen başka tip kızlardan hoşlanıyordun, beni nasıl beğendin" anlamında söylemiştim. Onu bile sevildiğimi beğenildiğimi duymak için söylemiştim ama başka şeyler duyunca bozuldum

Kendimi beğeniyorum, o şekilde hissetmiyorum

Insanın beğenileri zamanla değişebilir
Onun da değişmiş senden sonra demek ki
Burda kötü birşey yok
Adama yeni bir bakış açısı edindirmişsin öyle düşün...
Tabi sen uçuşan iltifatlar istedin ama

Evet maalesef öyle olmadı. Durduk yere bozuldum

Yine de böyle sormamanızı tavsiye ederim. bazı şeyleri rahat konuşması için açık kapı bırakıyorsunuz. sizi eleştirme hakkı veriyorsunuz ona.
Hiç iltifat etmedi mi size bu zaman kadar ?

Yine de böyle sormamanızı tavsiye ederim. bazı şeyleri rahat konuşması için açık kapı bırakıyorsunuz. sizi eleştirme hakkı veriyorsunuz ona.
Hiç iltifat etmedi mi size bu zaman kadar ?
Çok etti. Bilmiyorum belki düğün zamanı yaklaştıkça gerildim.

Sizin o cumlenizden sonra güzel bulsada bı düşünmüştür acaba güzel mi diye .Kendinizi küçük dusurmussunuz .Sizi beğenip beğenmediğini sözleriyle,davranışlarıyla belli ediyrdr zaten.

Sizin o cumlenizden sonra güzel bulsada bı düşünmüştür acaba güzel mi diye .Kendinizi küçük dusurmussunuz .Sizi beğenip beğenmediğini sözleriyle,davranışlarıyla belli ediyrdr zaten.
Kendi bilir o zaman. İki haftası var vazgeçmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…