Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm bence sen nişanlını biraz kendi haline bırak,erkekler fazla yüz vermeye gelmiyor,biraz sen ona sana davrandığı gibi davran bakalım ne hissedecek bak o zaman seni nasıl anlıyor!
slm bence sen nişanlını biraz kendi haline bırak,erkekler fazla yüz vermeye gelmiyor,biraz sen ona sana davrandığı gibi davran bakalım ne hissedecek bak o zaman seni nasıl anlıyor!
denedim fayda etmedi. canına minnet durumu oldu... onun anlayışına göre çiftlerin kendilerine ait alanları da olmalı. ben de öyle düşünüyorum ama onunki bu durumu aştı artık...
işiyle ilgili sorunlar vardı. şu an onlar çözülmüş gibi. farklı planları da var yine iş konusunda. onlara sıkıldıkça kabak benim başıma patlıyor.
annemin tedavisi sonbaharda bitecek. o zamanlar düşünüyoruz ama ben işlerin yetişeceğini sanmam. kesin 2011 bahara falan kalır.
bu ara bulduğum her fırsatta lafı yapıştırıyorum ona. çünkü adam gibi konuşmaktan sıkıldım. en son "sınırlarımı zorluyorsun, tavsiye etmem, zorlama. bir bu kadar daha dayanmam bu duruma haberin olsun" dedim. biraz aptallaştı ya bakalım. aklını başına alır umarım bundan sonra...
tabii ki hoşnut değilim. artık sabrımın sınırlarında dolaştığımı söyledim. ya kendine gelecek ya gelecek. ilişkimizin geleceğini düşünüyorsa bunu yapmak zorunda. çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum, ama böyle devam edecekse şayet, bir gün iyi öteki gün yine bu haline dönecekse, asla ondan vazgeçmem diyemiyorum. belli olmaz, böyle devam ederse bu ilişkiyi kendi elleriyle bitirebilir.