Nişanlım beni şüpheye düşürüyor

Aylaaglama

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
178
172
23
35
Herkese iyi günler. Geçenlerde yine konu açmıştım kilomla ilgili bu sorunu çözdük ancak başka bi sorun daha peydah oldu. Nişanlım bu ara değişik sorular sormaya başladı bana.
Dün buluştuğumuzda bi kadın erkekte neye dikkat eder neyi çekici bulur,geniş omuzumu,kaslı bi vücudumu vs.gibi. İlk önce ben dalgaya vurdum ben senin herşeyine dikkat ediyorum,illa belirgin bi özelliğin olması gerekmiyo falan dedim ama o ciddi ciddi sordu. Bi kadının görüşleri lazım bu konuda falan dedi.
İçime kurt düşürdü bu oğlan. Allah aşkına arkadaşlar bi yerden duymuş kadınlar erkekte kalçaya önem veriyomuş dikkat çekiyomuş bi yerden okudum falan dedi. Ben bugüne kadar asla şöyle giyin şöyle spor yap saçını şöyle yap bile demedim buna. Leş gibi sigara koktuğu halde yine gram tiksinmeden sarıldım ona.
Ama bi başkasına mı kendini göstermeye çalışıyo anlamadım. Bunu direk sordum kendisine. Ben evleneceğim yakında seninle neden başka kadınlar için göstereyim kendimi falan dedi. Kişisel olarak yapmak istiyorum bunu falan dedi ama içime de kurt düşürdü

Kimden duymuş kalçası büyük erkekten hoşlandığını kadınların.
Bende işkillendim.

Kimden duymuş kalçası büyük erkekten hoşlandığını kadınların.
Bende işkillendim.
Sordum ısrarla ama yanıt yok. Alt ve üst vücudu orantılı olması lazımmış. Spor salonunda ve evde kalça bacak çalışıyorum diyo. İnternetten ben de araştırdım nedir bu diye bazı sitelerde kalça bacak erkek de hoş durur falan demiş kadınlar.

Evet kalça önemli bence de bir erkekte bir de ellere bakarım yani bakardım:) gönlüme göre popiş ve elleri:) konu sahibi sana gelince bence hiç aklını bulandırma sadece sormuş.. Bir kadın zayıflamak istediğinde sevgilisnin acaba başka birileri için mi spor ya da diyet yapıyor diye düşünmesi mi gerekli? İnsan kendini nasıl iyi hissediyosa öyle yaşasın boşver.. Spor sağlık için gerekli her şeyden önce..

Ya ben de sağlık için gerekli olduğu için sesimi çıkarmıyorum ama bu ara iyice sapıttı spor konusunda. 3-4 ay önce ilaç kullanacam spor için diyodu annesine ispiyonlamak zorunda kaldım. Çok zararlıymış. Anneside ceketinin cebinden alıp hepsini tuvalete atmış. Benim söylediğimden haberi yok. Kullanma dediğim halde beni dinlemediği için yapmak zorunda kaldım. Bu vücutla gösteriş merakı beni şüpheye düşürdü. İnşallah dediğiniz gibidir

Ne için sordu bilemiyorum ama size kendini beğendirmek için sormadığı kesin gibi. Zira sorarken bile yani nişanlısı değil de herhangi bir kadınmışçasına sormuş "Bir kadının görüşleri lazım bu konuda." Siz ya da herhangi bir heteroseksüel kadın, fark etmez. Beni de kıllandırırdı açıkçası, hak verdim. Bir süre gözlemleyin derim.

yoo gayet kalça seviyorum hagahah.

ama evet konu sahibi ben olsam bende işkillenirdim bu spor merakı bürden nereden geliyo diye

ben spor yaptığımda nişanlıma soruyorum neresi ilgisini çekiyorsa oraya çalışayım da tüm vücudumu yormayım diye :)
bence öyle olabilir. insan eşi olacak insanla da bunu konuşmayacaksa.....

Bende olsam işkillenirdim. Birini mi etkilemeye çalışıyorda senin fikrini alıyor anlamadm

ben spor yaptığımda nişanlıma soruyorum neresi ilgisini çekiyorsa oraya çalışayım da tüm vücudumu yormayım diye :)
bence öyle olabilir. insan eşi olacak insanla da bunu konuşmayacaksa.....

Ona yönelik sormamış ama soruyu. Herhangi bir kadın görüşü istemiş. Sizin dediğiniz gibi olsa "Bir dergide okudum kadınlar kalçayı seksi buluyormuş ben de kalça çalşayım mı seksi buluyor musun" diye sorardı sanırım.

Evlendikten sonra sana kendisini begendirmek içindir. Baska bir sey olsa sana sormaz ki. Ya baktı sporla da olmuyo fikrini öğreneyim dedi ya da senin de gaza gelip spor yapmanı istediği için öyle diyor yoksa evde sırf bunun için egzersiz yaptığını sanmam. Şüphe uyandıracak bir şey yok bence. Ama söyleyiş tarzı mimikleri de önemli tabi

tabi genel olarak bu şekilde sorulur ama belki beyefendinin üslubu farklıdır yada arkadaş aktarırken birebir aynı cümleyi kurmamıştır. ben boş bir şüphe, durduk yerde işkillenme olduğunu düşünüyorum.

Bana da anormal geldi, fazla soğuk ve garip buldum nişanlı bir çifte göre. KK beni daha paranoyak yapmış da olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…