Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

Balayında tekne turuna çıktık teknenin merdiveni çok yüksekti ve bir kaç kez kaydım güneş yağı akmış insanlardan vıcık vıcık ve girmedim. Balayında girmedim ne var ? Bu seneki tatilde girdim tekneden ben de korkarım derin yerde ki senelerdir yüzdüğüm halde.

Aman hepsini geçtim adam öküzün teki ayrılmak için daha ne yapmasını bekliyorsunuz ?

Adam konusundaki gorusunuze katiliyorum ancak bu anlik bir olay degil ki.

Mesela seyahat etmeye bayiliyorsunuz, yasam tarziniz oyle. Ucak fobisi olan biriyle evlenir misiniz?

Veya kopek ornegi verilmis, kopekleriniz var. Cocugunuz gibi seviyorsunuz. Kopek fobisi olan biriyle evlenebilir misiniz?

Size yonelik yazmiyorum ancak fobileri kucumsememek gerek derken, o fobi sahibiyle hayatini gecirecek insanlari da unutmayalim. Kesinlikle kucuk bir konu degil, anlik degil, gecici olup olmadigi belli degil.

böyle yapan cocuk senin elini de tutmazdı. cocuk dıyorum cunku yaptıgı cok cocukca. bir de seninle konusmuyor trip atıyor suna bak sok oldum. bu ne sacmalık

Korkmayan için konu biraz saçma geliyor, sudan niye korkulur ki diyor insan düşününce.
Ama empati yapınca, misal benim de inanılmaz derecede böcek fobim var, üstüme konsa vs deliriyorum resmen. Karşımdaki kişi bu fobim yüzünden bana salak dese, benimle konuşmayı kesse tepkim çok çok sert olur hatta ilişkiyi kesmeye gider olay.
Birbirimizin korkularıyla dalga geçiceksek ya da azarlayacaksak ben ne anladım o birliktelikten..

Denize girmek istemedin diye ilişkiyi sorgulamaya başladığına göre adamın derdi sadece yüzmek değilmiş bence.Nasıl olsa nişanlandık biraz yaklaşır, oynaşırız diye düşünmüştür.Olmayıncada bozulmuştur :)
Yoksa fobini bilecek, giderken bile uyaracaksın yinede ısrar edecek,4 gün bunun için trip yapacak üstüne hakaret edecek.Yüzmedi diye kimse kimseye yapmaz bunları.

Söylemeden geçemicem."Ayrılmak kolay değil yeni nişan yaptım "demişsin ama boşanmak daha zor değil mi?
Abuk subuk bişey için sana salak diyen adam bu.
Evlilik zor.
Bin kere düşün.

Senin eksikliklerini yüzüne vurup erken yaşlandirir üzüntüden bu hanzo, kendini değersiz hissedersin mutsuz olursun

Daha yüzerken yanında olamıyor nerde iyi günde kötü günde yanında olcak

Böyle bir sebepten salak diyor ve ilişkisini gözden geçiriyorsa vardır başka bir karın ağrısı, benim eşimde hiçbirşeyden korkmayan bir tip, bırak yüzmeyi, kayak, rafting, yamaç paraşütü vs.. Hepsini yapmış biri, ben lunaparktaki gondola bile binemem yüzmeyide bilmem o yüzmek için denize girdiğinde dalar çıkar ufukta kaybolurken ben kıyıdA çimmekle yetiniyorum ama bu sebepten kalkıpta bana salak demedi böyle bir ilişki isteyip istemediğinide sorgulamadı

Bir fobiden dolayı size bunları söylüyorsa demekki size saygısı yok. Yanınızda birisi varken ona güvenmediğinizi düşünüp o hışımla bu tepkiyi vermişte olabilir. Ama yine de bu onu haklı kılmaz. Belkide bu durumun fobi boyutunda olduğunu ya da fobinin ne olduğunu bilmiyordur. Bu durumu tekrar konuştunuz mu? Bence ikinci kez konuşup ona göre hareket edin. Çünkü size bu kadar kolay salak diyen bir insanla bir ömrü paylaşmak çok zor olur.

Dün gece saatlerce konuştuk. Yüzmeyi çok seviyor o. Ben bi tatile gittiğimde eşim olacak insanla eğlenemeyeceksem ne anlamı var bu ilişkini böle bi insan istemiyorum ben diyo. Sen benim hevesimi kursağımda bıraktın bende seninkini bırakcam falan dedi. Ot gibi yaşıyormuşum. Neye dayanarak sen bunu sölüyosun dediğimde de yine aynı cevap. Seninle yüzemiyorum..! Benden sırf bu yüzden çok soğumuş. Hatta teli defalarca kapatmak istedi çok konuştuk sana bu kadarı fazla falan dedi. Ben eğlenceli bir insan istiyorum dedi sanki başka birini hayatına arıyormuş gibi..
Ve yüzükleri atma kararı aldık. Ayrılıyoruz.. 4 yıldır verdiğim emek boşunaymış. Ona da söyledim asla helal etmiyorum hakkımı. ASLA ! Rabbim onu öyle birşeyle sınasın ki beni mumla arasın ama bulamasın.. Döktüğüm gözyaşlarının,senelerdir verdiğim emeğin,yediği haklarımın hesabını veremesin..

ben eminim çok yakında şükredeceksin bu adamdan kurtulduğuna. densiz ayı yeni mi anlamış eğlence anlayışlarınızın uymadığını, töbe yarabbim yaa..
hiç de beddua edip ruhunu kirletme, Allah doğrunun yanındadır, seni de görecektir mutlaka. Allaha havale et onu.

İnan ne düşündüğümü,ne yaptığımı,nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Resmen durdu beynim. Şoktayım. Bunca sene ben bu adamı nasıl tanıyamadım diye şoktayım ki bundan 1 hafta öncesine kadar melek gibi bi insandı. Bazen sanırım ben mutlu olmayı haketmiyorum diyorum kendi kendime.. Demek ki var bunda da bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…