Bende öyle düşünüyorum,dikkate almam gereken bi durumAz tutumlu olmasını öğretin bence adam fazla lüks takılıyor.
Bu hesap yapıldığnda bana itici geliyo,tabiki biçok konuda birbirimizi idare etmemiz gerekiyo.Nişanlı degilde sevgili olsaydiniz daha itici olurdu.Nişanlı olunca senin benim hesabı olmamalî bence.
Bu devirde para kazanmak zor yemesi kolay ,Bende öyle düşünüyorum,dikkate almam gereken bi durum
Sırtını bana yaslamamalı diye düşünüyorumEvet cimri
ironi yapıyorum aslında ama sanırım gerekli yerlere ulaşmıyorBu devirde para kazanmak zor yemesi kolay ,
hazıra dağ dayanmaz demişler.
Bir an önce söyleyin rahatsızlığınızı .
İnceyi anlamıyorsa doğaldırironi yapıyorum aslında ama sanırım gerekli yerlere ulaşmıyor
Çok güzel anlamıyor hemdeİnceyi anlamıyorsa doğaldır
Çok güzel anlamıyor hemde
İyi geceler:)Kelimelerim bitti gece gece anca bu kadar
Sana da tatlımİyi geceler:)
Aslında haklı olabilirsin,kısa sürede güzel geldi.değer verdi değer verdimbunu yaşayınca öğrenmen onu sevmedigin biraz mantıkla işin olmuş gibi
Hiç gücenmiyo ve benim ödememi bekliyoBence yari yari odemelisiniz hep size odetmesi sacma ayip yanii hic gucenmiyo gibi bu durumdan ilginc...
kendini geç kalmış gibi hissetme aslında bu cimrilik mesele değil ama senin mesele yapmak isteyişin var ...Aslında haklı olabilirsin,kısa sürede güzel geldi.değer verdi değer verdim
Ama türlü türlü sorunlar boy göstermeye başlayınca ister istemez takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?