Konuyu bastan sona okudum ve her sayfada nisanlin ile ilgili baska baska seyler çıkmış
1- adam cimri degil, ince hesaplar pesinde. Kısasa kısas modunda halbuki evlilik hazırlığında bu kadar hesap yapılmaz gelinin giderleri damadinkinden fazla olur kadiniz neticede :) seninle sidik yarisina girmesi itici!
2- kendine harcayıp sana harcamamasinin sebebi bencilligi kendi keyfine duskun ama kendinden baskasina cimri olmasi
3- bu adam borca girmis seni de evlenince kendi borc batagina sürükleyecek belki de evliligin giderlerinin çoğunluğunu senin ustune yikacak
Benim param benim, ahdudenin parasi da benim modunda yani ortak butce olmayacak o istediği harcamayi istediği sekilde yapacak borca girse de onemsemeyecek sen ise harcarken on kez dusuneceksin nereden tasarruf ederim diye dusuneceksin ona ragmen parasal anlamda sıkıntı yasayacaksin bu da seni zamanla daha da sogutacak ve psikolojik olarak yipratacak
Sonunda dag gibi bir borçla karsilasma ihtimalin cok fazla o yüzden simdiden iyi düşün
4- bencil.oldugu kadar da yüzsüz
Ben parasal mevzulari pek sevmem yani babamdan bile isteyemezdim kaldi ki es de olsan parasal işlerde de bir sınır olmalı
Ikili iliskilerde ne kadar samimi olunsa da yüz göz olunmaması gerektiğine inanırım nişanlın bu konuda fazla cıvık geldi bana kusura bakma
5- maddi konularin haricinde de bu adamın evleneceği kisi olarak sana saygısı pek yok gibi
Oruçlu olman ve sana cahil insanlar gibisin demesi ufak bir sey gibi gelebilir ama bence büyük sorun, su an nisanliyken bunları yapan evlenince daha da ilerletir iyice yuzsuzluge vurur sana saygi duymaz
Yani bu adam evliligin sorumlulugunu almaya hazir degil oyle olsa gelinlik-damatlik konusundaki gibi ince parasal hesaplara gerek duymaz
Bunun uzakta olmayla ilgisi yok, elindeki veriler de ilerisi icin ipuçlarıdır bence

Bir de sinir anında seni kirici seyler söylediğinden bahsetmissin
bu hafife alınacak, sinirle soyledi gecti denecek kadar basit degil, benim boyle tiplere cevabım : öfkeni kontrol etmek senin elinde bunu yapamıyorsan seninle ugrasamam
Ayni cümleyi gecen gun baska bir konuda da kurmuştum
Bazen birseylere sinirlenebiliriz ama sevdiğimiz insanlari kirmamak icin dilimizi ısırıp.susariz bu kisi bencil, yüzsüz ve fazla rahat bence seni dusunmuyorsa sen kendini düşün ileride bu olaylarin daha fazlasini göreceğini goz onunde bulundur ve ona göre karar ver derim