- 22 Temmuz 2024
- 358
- 933
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuh cok uzuldum. Birini uzerine mi salsan, aklini basina alsin.Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.
Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
Çok kızgınım. İstediğim herşey kursağımda kalıyor
Agam bizimle taştaş geçiyo iki dk suyuna gidemediniz mi amaaannUzunca bir süredir dalga geçtiğini düşünüyordum. Artık eminim. Liseli zihninden çıkma bütün konular. Okullar açılsın artık.
Aynen ya iran halısına kadar olabilir diyordumkii iran halısı tabiki çok önemli..İran halısını duyunca kahkaha attım ahaha. Belki biraz cimridir, bilemem ama siz de iyi değilsiniz sanki.
Siz çalışıyor musunuz, katkınız var mı? Çalışmıyorsanız işiniz olmadan evlenmeniz büyük hata. Siz bu kadar talepkarken karşınızdaki böyle biriyse tüm hayatınız eşinize yalvararak geçecek. Siz çalışmıyorsanız ve karşınızdaki memursa kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp böyle aşırı isteklerde bulunmak çok ayıp
?Nişanlınızın eski eşinden çocuğu veya çocukları ve ödemesi gereken nafakalar, eğitim giderleri varken bu taleplerinizi karşılaması zor görünüyor.
Konularınızın gerçek kişi, kurum ve kuruluşlarla çok bağı olmadığından sorun olmaz gerçi.
ohoooArabanı satmıştın elinde para yok mu hiç 180 bin senin için nedir yani sen al balayını aman dert ettiğin şeye bak![]()
Ben de. Ama nişanlısı içinÖmür boyu pişmanlık ön görüyorum.
Allah için cevap ver sen ne alıyorsun ? Tabağımla bardağımla yastık çarşafımla evlenıyorum dıceksın sankı![]()
Tatili siz öderseniz gidebilirsiniz aslında neden öyle yapmadınız?Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.
Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
Valla öyle gibiKendi geliyor ya![]()
Aklıma gelmez ya ceyız listesindeHepimizin evinde de İran halısı vardı zatten. Bu ne saçma istek. Makul dediğiniz istekler böyleyse makul olmayan kim bilir nasıl olur
Eşyaların ücretini birlikte mi karşılıyorsunuz?Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.
Uzunca bir süredir dalga geçtiğini düşünüyordum. Artık eminim. Liseli zihninden çıkma bütün konular. Okullar açılsın artık.