Ortak alacağız. Ona yüklemiyorumTamam işte onuda ailen alsın hem sizden iyi kim bilecek İran halısını?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak alacağız. Ona yüklemiyorumTamam işte onuda ailen alsın hem sizden iyi kim bilecek İran halısını?
Sadece Balayı değil ,başka tatil de istemiyorum. Bir tek o tur. Bir sene başka tatil , seyahat yok.İran halısı olmazsa olmazıdır bir yuva kurmanın :)
Balayı istemiyor ama 180bin tlcik tur istiyorsun
Bence nişanlın cimri değil sana karşı savunma mekanizması oluşturmuş![]()
İskandinavya siz orada olmadığınız için İskandinavya zaten. Sizin gibi komşu tehdit eden, eşyaları tekmeleyen, her türlü zorbalık için mesleğinin avantajını kullanmakta bir beis görmeyen insanlar orada olmadığı için İskandinavya orası. gidemediğiniz çok iyi olmuş orayı da buraya çevirmeyin.kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi
Bu yüklenmemiş halin mi? Balayına gitmiycem diyorsun ama nerde ne çok pahalıysa onu istiyorsun. Karar verdim bende İran halısı istiycem benim ne ekisiğim var skskskOrtak alacağız. Ona yüklemiyorum
BismillahBence boşan!
Gardrop tipi buzdolabı ben de var.Dondurucu kısmı olduğu için dolap kısmı kısmen daha dar size yetmez.İki üç parça gönlümce olsun ,diğer eşyalar önemli değil. Sadece halı, buzdolabı ve televizyon takıntım var. Çok şey istemiyorum ki. Hep mavi bir halı istedim. Büyük bir televizyon ve gardrop buzdolabı.
Çok yüce gönüllüsünüz bir sene ya altı ay olsaydıSadece Balayı değil ,başka tatil de istemiyorum. Bir tek o tur. Bir sene başka tatil , seyahat yok.
Balayı evlendikten sonra olur. Bu evlenmeden önce amaBalayı istemiyorum dediğiniz tatil zaten balayı? 12 günlük tatil, basbaya balayı . Adamın parası neye yetiyorsa onu alıyor demekki. Çok itici geldiniz bana böyle bi eş istemezdim. Başkaları ile kıyaslamanızda yanlış. Kuzenım vs . Herkesin bütçesi kendine. Biz herşeyi ortak ödemiştik, eşimin hala parası olmazsa benden alır benım olmazsa ondan alırım sen aldın ben aldım yapmayız. Bu kafayla daha çok üzülürsünüz
Bu üye gözleri görmeyen komşusunun aramalarına bakmayan kapısına gitmesine rağmen evde yokmuş gibi davran üyeydi değil mi?İskandinavya siz orada olmadığınız için İskandinavya zaten. Sizin gibi komşu tehdit eden, eşyaları tekmeleyen, her türlü zorbalık için mesleğinin avantajını kullanmakta bir beis görmeyen insanlar orada olmadığı için İskandinavya orası. gidemediğiniz çok iyi olmuş orayı da buraya çevirmeyin.
Niye adamla huzur evinde mi tanıştınız, ölüm yaşı mı geldi?bunun iran halısı isteğinizin reddedilmesiyle ilgisi ne?Maddi durumu iyi. Oğluna daha fazla miras bırakma derdinde.
E al gel memleketten bı tane. Sizin akrabalardan birine aldırın düğün hediyesiBacım iranlıyız ya. Herkesin evinde var bizde. En azından bir tane olur
Daha genç. Oğlan daha 5 yaşında. Ona dikili ağaç bırakmak istiyorum diyor. Kaygı duyuyor da , çocuğun herşeyi var şimdiden. Anlamıyorum ki. Şimdiden miras bırakma çabasında.Niye adamla huzur evinde mi tanıştınız, ölüm yaşı mı geldi?bunun iran halısı isteğinizin reddedilmesiyle ilgisi ne?
Ona da izin vermiyor. Bir sürü masraf olacak. Para dursun diyor.Tatili siz öderseniz gidebilirsiniz aslında neden öyle yapmadınız?
İran halısı vay beEşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.
Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
Çok kızgınım. İstediğim herşey kursağımda kalıyor
ister misiniz Mustafa Kemal'den de istemiş olsun?İran halısını en son Sultan Vahdettin'in kızı Sabiha Sultan, çeyizine istemiştir diye düşünüyorum.![]()
Bacım iranlıyız ya. Herkesin evinde var bizde. En azından bir tane olur
Ama ne konuşmuştuk jjdjd
öff uydur uydur ipe diz kardeşlerim dizisi gibi her şey bi tek konu sahibinin başına geliyo, geçenki kuş geldi aklıma yazık o daha çilekeşti dlzjzljsksnAma ne konuşmuştuk jjdjd