- 30 Mart 2022
- 6.974
- 4.598
- 123
Pardon da yemekli düğün yapmamak cimrilik mi ya da 180 bin liralık tura gitmemek ??? (Gidememek)Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.
Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
Çok kızgınım. İstediğim herşey kursağımda kalıyor
Bana biraz şımarıksınız gibi geldi şu kuzenim gidiyor da ben gidemiyorum ne demek ya
Çıkarıp siz verin o zaman parasını İran halısının da iskandinavya türkünün da