Nişanlım çok cimri

İran halısı olmazsa olmazıdır bir yuva kurmanın :)

Balayı istemiyor ama 180bin tlcik tur istiyorsun

Bence nişanlın cimri değil sana karşı savunma mekanizması oluşturmuş
Sadece Balayı değil ,başka tatil de istemiyorum. Bir tek o tur. Bir sene başka tatil , seyahat yok.
 
kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi
İskandinavya siz orada olmadığınız için İskandinavya zaten. Sizin gibi komşu tehdit eden, eşyaları tekmeleyen, her türlü zorbalık için mesleğinin avantajını kullanmakta bir beis görmeyen insanlar orada olmadığı için İskandinavya orası. gidemediğiniz çok iyi olmuş orayı da buraya çevirmeyin.
 
Ortak alacağız. Ona yüklemiyorum
Bu yüklenmemiş halin mi? Balayına gitmiycem diyorsun ama nerde ne çok pahalıysa onu istiyorsun. Karar verdim bende İran halısı istiycem benim ne ekisiğim var sksksk
 
Gardrop tipi buzdolabı ben de var.Dondurucu kısmı olduğu için dolap kısmı kısmen daha dar size yetmez.
Büyük tv de var bendebizim evi size kiralayayım
Her ay bir İran halısı alırsanız kirada anlaşırız
 
Balayı evlendikten sonra olur. Bu evlenmeden önce ama
 
Bu üye gözleri görmeyen komşusunun aramalarına bakmayan kapısına gitmesine rağmen evde yokmuş gibi davran üyeydi değil mi?
 
Nişanliniz cimri olmayabilir.Hesap kitapla butcesine uygun hareket ediyor sanki.Ben de eşimi cimri zannediyordum.Hatta konu açmıştım.Meğer hesaplı davranıyormus.Simdi faydasını görüyorum.Eşim 7 senede çok iyi birikim yaptı.Üstelik cimri dediğim adam bisey istediğimde ağzımdan çıkmadan alıyor her sene tatile götürüyor imkanı arttıkça.O zaman meğer çok imkanı yokmuş.Ya da ben makul davranmiyormusum.Siz de balayı istemiyorum diye makul davrandiginizi düşünmeyin.Eşya masrafları+düğün masrafları +180 binlik gezi+ ekstra masraflar hiç makul değil.İran halısı da olmayıversin.Özenti gibi.Siz de sonra pişman olmayın benim gibi adama cimri derken.
 
Niye adamla huzur evinde mi tanıştınız, ölüm yaşı mı geldi?bunun iran halısı isteğinizin reddedilmesiyle ilgisi ne?
Daha genç. Oğlan daha 5 yaşında. Ona dikili ağaç bırakmak istiyorum diyor. Kaygı duyuyor da , çocuğun herşeyi var şimdiden. Anlamıyorum ki. Şimdiden miras bırakma çabasında.
 
İran halısı vay beEşimin bekar evine gelin gittim evde bir tane bile halı yoktu.Ne balayı istedim ne de bir yerlere götürmesini.Evlendikten sonra halı da alındı tatillere de gidildi.Ama benim talebimle değil kendisi yaptı.Bazen diyorum kafam normal çalışmıyor mu acaba diye.Hiçbir konuda ne isteğim ne de talebim var.Çocuk sahibi olmak hariç
 
İran halısını en son Sultan Vahdettin'in kızı Sabiha Sultan, çeyizine istemiştir diye düşünüyorum.
ister misiniz Mustafa Kemal'den de istemiş olsun?
Bacım iranlıyız ya. Herkesin evinde var bizde. En azından bir tane olur

ben de yörüğüm
bizde de herkeste kök boya yün halı var- İran halısı gibi hatta benimkiler, benzer

ama biz kendimiz dokuyup kendimiz getiriyoruz yani çeyize, bu erkek tarafından istenmez ki. oldu olacak beyaz iş vitrin takımı, halep işi salon takımı, iğne oyası yazma da isteyin?
 
1)İran halısı
2)gardrop buzdolabı
3)180.000 TLlik balayı olmayan tatil
4)saglam mobilya (tabiki daha pahalı olacaktır)
5) kuzenle kıyaslama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…