Nisanlim cok yalan soyluyor

Derendeniz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
114
57
48
32
Arkadaslar nisanlim cok fazla yalan soyluyor dedigi laflara artik guvenim kalmadi cok buyuk konusuyor her konuda ama bir kere bile soylediginin arkasinda durdugunu gormedim bide yaptigi hata yuzune vurulunca hemen savunmaya geciyor ben ona anlattim cok yalan konusuyorsun guvenemiyorum lafina sozune duzelt kendini tamam duzelticem sende goruceksin dedi ama bunu dese bile ben aslinda yalan soylemiyorum sana oyle geliyor gibi bir hali var yada soyledigi her seyin bir aciklamasi var duzelticem derken bile yalan soyluyor

Yalan bana göre 3 büyük gunahtan birisi katlanamazdim ben olsam değişmez yalan bir kişilik özelliği kabullen ya da ayril

Bende yalan soyleyen bir adama asik oldum. Ardi arkasi kesilmedi yalanlarin. En kucuk seyde yalana siginirdi. Insanin bir kez guveni kirildimi artik butun dogrularinda bile yalan arar oluyorsun. Hayat sizin iliski sizin ama yalan soyleyen bir insanla Allah sabir versin cok zor gercekten. Duzelirmi onuda bilemem.

Yalana alınmışsa çok zor. Daha nisanliyken böyle cicim aylarinizda.. evlenince daha beter olur ben sana söyleyim

En katlanılmaz erkek tipi yalancı erkek. Yani ilişkilerde en önemli unsur güvenken böyle nereye kadar gidecek?

benim eski sevgilim de aşırı yalan söylüyordu
sevgisinden emindim ama nedense en ufak seyde bıle gereksız yere yalan soylüyordu
galericiydi, araba al sat yapanlar çok yalan söylüyor meslek hayatlarinda
oyüzden alıskanlık oluyor sanırım
en nefret ettıgım seyde dogrusunu bıldıgım emın oldugum seylere karsımdakının benı salak yerıne koyarak ınandırmaya calısması..
sizin durum biraz farklı
atıp tutuyor bos yere vaatler yapamıcagı seylerle sizi anlık kandırmaya calısıyor sanırsam
askım tamam yapıcam -yapmadı- tamam haber vericem -vermedi- bu sekilde bile sürekli yalan söyleyip gecistiriyor olabilir
ben kosarak uzaklastım o ınsandan cok paranoyaklasmıstım hersey yalandı cunku
ınsan bıkere gıcık kapınca bidaha karsındakını cıddıye alamıyorsun
ve karsındakı ınsanın napıp napmayacagını kestıreremek kotu bır durum, ne dese yalan cünkü

Bazıları farkında bile olmuyor yalan konustugunun öyle mi acaba? Yani kompleksli ve kafasının içinde ki adam ile reel de ki adam farklıysa, alışkanlık yapmış olabilir. Davranış bozukluğu kişilik bozukluğu çok çok zor düzeliyor o da bir yerde hep başa sarar. Zamanla siz de yalan söylemeye başlarsınız aman dikkat hiç gerek yok bunlara.

Karşımda ki kişinin yalan söylediğini bilmiyorsam kandirilabilirim,onu sevmeye devam edebilirim ama yalan söylediğini biliyorsam bile bile onunla iliskimi nasıl surdurebilirim? Bence nisanlinizin neden yalan söylediğine değil de böyle bir adamı nasıl eş olarak seçtiğinize yogunlasin.

Huylu huyundan vazgeçmez ve değişmez
Benim tanıdığım biri de öyle yuvası yıkılma noktasına geldi ama yine aynı
Yalan mı aman aman :KK12:
İyi düşünün yalan söyleyen adamdan bayır gelmez :olamaz:
Güven olmayan bi evlilik asla yürümez :KK43:

İlişkideki en önemli unsurlardan biri “dürüstlük”. Bu yoksa ne diye hala devam ediyorsunuz? Neyine güvenip evleneceksiniz?

Huylu huyundan vazgeçmez , ben asla bir insanın değişecegıne inanmam , heleki cocukluk yasını geçmişse , valla bizim komsunun gelini var kendisi cok tatlı hepımız cok severiz ama iki lafından birisi yalandır abartarak ve yalanla anlatır o yüzden artık kimse lafına inanmaz güvenmez , yeri geldi iyilikle uyardık yeri geldi kaynanası aldı karsısına kızı gibi konustu ama değişen bir şey olmadı artık bunun bir hastalık oldugu kanısına vardık kendımızce . İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur .

birkaç yıl sonra açacagınız konu çok daha acı olur
güvenmediğiniz biriyle değil evlenmek
arkadaşlık dahi etmeyin

Evlenince de devamlı yalan söyleyecek. Karakteri bu belli ki. Guvenmedigin bir adamla mutlu olamazsın. Her gün kavga edersin. İyi düşün geleceğini yakma.

Yol varken don pisman olursun.. adam gidip aldatsa bile bunj soyletecek cesaret olsun mesela.. yalan solemesin. Ama bakkaldan sakiz alsa bunun yalani bile olursa cok kotu.. demek istedigimi anlatabildim mi?

Back
X