Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim sen çok üzüldün , çok yıprandın canım benim yaaa.
Erkekler çok bencil bizi tüketip bitirene kadar durmuyorlar. Bizler de ne onlarla yapabiliyoruz, ne de onlar olmadan yapabiliyoruz.
Her şekilde üzülen biz oluyoruz. Umarım aklı başına gelmiştir. İyi cesaret gösterdin, tebrik ederim seni. Bu da ona ders olmuştur.
Bana öyle geliyor ki artık ilk maaşla gidip onun üzerine bişiler alabileceksiniz
canım sana bişey diyeyimmi..evlilik öyle bişeyki evlenmeden önce hoş gelen herhangi bir davranıs evlendikten sonra batabiliyoda insana..yada tam tersi sevmedigin bişeyi hoşda gelebiliyo..sen önce sevginden emin ol mutlaka..evlenince gercekten ilişkiler flört yada nişanlılıktaki gibi olmuyo..bende geç evlendim seninde biraz olmus.20 yaşında olsan düşünmezdin bile bunları :)ki o yüzden batıyo bu tip seyleri sana..bide aynı evdeyken şimdi igne gibi batan şey o zaman çuvaldız oluyo..bide bence onu değiştirmeye uğraşma..kendinden düşün seni biri nekadar değiştirebilir ? pek tarzın olmayan babanne kıyafetlerini al giy dese o öyle sevse onu istese ne kadar yapabilirsin? onun içinde aynı bence..insanlar asla değişmez ancak doğruyu öğrenirler..sen ona sana yanlış gelen seyleri doğrusunu öğretmeye çalış..kürdanın daha iyi oldugunu anlat mesela..yada giydigi kıyafetlerin onu yaşlı gösterdiğini anlat..temizlik içinde aynı..adam en az 36 yaşında vardır 36 senedir yapmamış şimdiden sonra da zor biraz ama öğretirsen olabilir..öğrenip uygulamak ona kalsın..değiştirmeye çalışma asla değişmez insanlar..bide düğünü ne zaman düşünüyosunuz?
Nişanladığınıza göre bu insanı çok iyi tanımış ve onu böyle kabul etmişsiniz demek ki....
Neden şimdi değiştirmek istiyorsunuz ki...
Bu kadar olumsuz yönünü bildiğiniz halde, ilişkinizi devam ettirmeniz enterasan...
Nişanlımla sorunlarımız var, Bunları onunla konuşup halletmek istiyorum, ama burnundan kıl aldırmıyor. Bana "işine gelirse" diyor.. Görgü kurallarına uymuyor, temizliğine dikkat etmiyor, giyim tarzını sevmiyorum, alışverişe gidelim yeni kıyafetler alalım diyorum "ben buyum" diyor. Kesinlikle hiç değişmeye yanaşmıyor.. 2 lafından biri "ben köylü çocuğuyum"
Benim çok kısmetlerim oldu gerek görücü, gerek çıktığım insanlardan.. ama hepsine bi kulp buldum. Bunca ince ele sık doku, yıllarca bekle ve sonuç böyle olsun.. Kusurlarını kabul etmiyor, ayrılalım diye ima ediyorum, bu yüzük parmağından çıkarsa....... diyor.. ne yapacağım arkadaşlar, ben soğuyorum... hergün daha çok soğuyorum, anlamıyor...
Geçengün dedim kendisinede, ben çok çabuk soğurum, beni kendinden soğutma... Ama ben böyle derken o alay eder gibi heeeee heeeeee diyordu.. her gün moralim bozuk, ayrılsam etraf ne der, aynı işyerindeyiz of ya, ne yapacağımı bilmiyorum... sabah gene bir ton ağladım... nolur akıl verin bana.. bu şartlarda evlenmek istemiyorum..
anneniz hic iyi yapmamis ne kadar ilimli ve yapici da konusmus olsa eminim butun sozler batmistir nisanliniza ve olayin sicakligiyla icine atmistir ielrde hepsi tek tek cikacak uzugunum bu bir gercek
terzi kendi söküğünü dikemezmiş biliyosun beni de işte...ama sevmek hiç birşeymiş onu anladım...karar senin tabiki,seni üzmeyi hiiiiiiç istemem, ya oldugu gibi kabul et, ya da yüreğini tüketme bu adama.değişmiyolar işte.benim ki de çok derdi bişe oldugunda , ben köylü çocuguyum diye...bişe derdim heeee heeee derdi, sen beni bırakaman oluuum, sen benim için ölüyosun derdi,bak bıraktı gitti. bir insan için ne kadar sabır ne kadar fedakarlık o kadar g... kazıkmış.yıpratme kendini içiden ne geliyosa onu yap.yapamam bununla diyosan da yol ver gitsin.kim ne der diye düşünme, herkesin derdi var basında, kimse kimseyi görecek durumda değil artık şu devirde...ben buralardayım...
canım, değerli yorumun için teşekkür ederim.. herşey yoluna girecek gibi. son şansı verdik ilişkimize, iyi kullanırsa ne ala, kötü kullanırsa biter. şu anda benden başka kimsesi yok. çok sessiz sakin bir insan, herkes kafasına vurup ekmeğini almak istiyor, buda artık karşı çıkmaya çalışıyor. etrafındaki herkes menfaat olmayınca dağılmaya başladı. ailesi bile maaşı alıp yolladığı sürece evladım dedi. yollamayınca onlarlada arası açıldı.. kimsesi yok. evlenince uzak bir şehre gidelim, herkesten uzaklaşalım dedim. ona bile evet dedi akşam. iş ayarlıyalım gidelim dedi.
ben şimdilik ayrılamam ondan. bana gösterecek beni dinlediğini, beni sevdiğini, sözlerime önem verdiğini. ozaman düğün olur.. dedilse gene ben buyum işine gelirse derse, işime gelmediği kesin, ayrılmaktan başka seçenek kalmıyor bana.. inşallah düzeleceğini düşünüyorum.. umarım öyle olur :)
Keşke anneniz size konuşma fırsatı verseymiş. Bence bu bir hata olmuş. Belki bunu bir süre sonra uygun bir dille annenize ve nişanlınıza (ayrı, ayrı) anlatmanız mümkün olur. Ailemize layık olmak ifadesi bana hiç hoş gözükmedi açıkçası. Temizlik konusu tamam da, kıyafet seçiminin, işi bir nevi aşağılamaya kadar çekilebilecek bir tarzda ifade edilmesi bana pek doğru gelmedi. Umarım nişanlınız yarın öbür gün bunun acısını çıkartmaya kalkmaz sizden.
inş değişir canım peki şimdi herşeye evt diyipte evlenince aynı olursa ne yapacaksın değimeye niyeti olan ins güzellikle uyarınca yapardı heee hhee ben buyum demezdi şimdi ayrılma korkusuyla evt diyor olabilir dikkat et kimse kolaykolay değişmez ( yedisinde neyse yetmişindede oderler ) 23 yıllık evliyim tecrübelerimle konuşuyorum bırak eşimi çocuklarımı bile değiştiremiyorum bildiklerini okuyorlar malesef . küçük bir yaşta değilsin bundan sonra hiç katlanamazsın tahhammül edemzsin devam ederse çok iyi düşün lütfen sonra sevgi falan kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?