Temizlik konusunda haklısın cnm sana hak veriyorum ama bunun tedbirini nişanlanmadan önce alacaktın. Madem bu noktaya geldi ozaman isteklerinde diret kabul ederse ne ala etmezse bitirirsin ama bitirmekte sana zor geliyor suanda onu nekadar uzecegınden dolayımı yoksa kendın ıcın pısman olmaktanmı korkuyorsun cunku birde bunun sonunda pısman olmak var gerı donusu olmayan yol gırmek .........
diş bakımıyla ilgili canım ve nasıl söylüceğimi bilemiyorum :26:
Hiçbir özelliğini beğenmediğin biriyle neden nişanlandın hakikaten çok merak ettim.
arkadaşlar gelişmeleri bildireyim istedim size.. bana destek oldunuz hepinize teşekkür ederim.. Allah razı olsun..
Dün telefonu yüzüme kapamasından sonra eve gittim.. mesaj attım, ayrılmak istediğimi,birbirimizi daha fazla yıpratmadan yüzükleri aldırmasını, değilse ben göndereceğimi söyledim.. zaten 2 gündür takmıyorum ben devam edemeyeceğim, hergün daha fazla yıpranıyorum" benim nazarımda bitmiştir dedim.. bişeyler yazdım işte .. bir süre cevap vermedi. yıkılmış... sonra mesaj attı beni sen öldürdün, yıkıldım bittim mahfoldum ben, tek dayanağımdın, sende beni terkettin diye yazmış.
aradı söyledim. ben seni kırmadan, üzmeden bazı şeyleri değiştirmeni istedim.. ama sen anlamadın. işine gelirse, ben buyum dedin.. işime gelmiyor, başka seçenek bırakmıyorsun bana.. bu halde istemiyorum soğudum senden.. dedim.. uzatmayalım, düşman ayrılmayalım.. ben seni insan olarak seviyorum, ama bu halde benim hayat arkadaşım olacak kişi sen değilsin dedim..konuşurken annemde yanımdaydı..
neyse kapattık telefonu, arkasından peş peşe mesajlar atıyor, yalanmıydı herşey, hiç sevmedinmi beni, bukadar kolaymı herşeyi silmek.. öldürdün beni, yıktın, bittim ben.. diye mesajlar atıyor. drama yapmaya gerek yok, ben kararımı verdim.. yazdım.. dahada cevap vermedim..
sabah mesaj atmış. nolur böyle bitmesin, tmm ne istersen yapacağım, nasıl istersen öyle olacağım bitirme nolur
yazmış. aradım dedim ki ; bunu baştan söylemek çokmu zordu.. ikimizinde üzülmesimi gerekiyordu.. akşam gel evde konuşalım.. telefonda konuşulmaz böyle şeyler...
ya aslında ben dün ona onu sevmediğimi söyledim, ama sabaha kadar ağladımbende onu seviyormuşum.. zaten kaç gündür ağlıyorum.. bize biz lazımız.. dostum diyeceği hiç kimse yok etrafında.. benimde ailemden başka kimsem yok.. onun aileside yok... o tamamen kimsesiz.. bize bizden başka kimse yok anlayacağınız..
arkadaşlar inşallah sözünü tutar.. inşallah kaybetme korkusu çökmüştür yüreğine... inşallah istediğim gibi olur... of ya ne zor işlermiş
işallah istediğin gibi olur severken ayrılmak fena zor gelir insana. ama küçük şeylerde mide bulandırıyo işte bu dediklerini bende yaşadım 4senelik bi ilişkim vardı aynı üniversitede okuduk aynı şehirde yaşıyoruz ama bazı hareketleri beni öyle bi soğuttu ki arkama bakmadan terkettim üstelik bütün ailem , çevrem evlilik haberi beklerken birden ayrıldığımızı söyledim 2gün konuştular3.gün herkes unuttu.herşeyi düşün bi soğursan ne yaparsan yap eski duyguları yaşayamıyosun
öyle malesef.. dün yüzüne "seni sevmiyorum, sende beni sevmiyorsun.. birbirimizi kandırmayalım" dedim "yazık, sen daha benim sevdiğimi bile anlayamamışsın" dedi.. ama sonra anladım ki ben de onu seviyorum. vel hasılı ayrılmadık.. akşam gelirse ailece konuşacağız. bakalım sonuç ne olacak.. hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
insallah hersey diledigin gibi olur,sen yinede hemen aksam onu gorunce yumusama tavrini devam ettirki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.ondan neler istedigini tek tek sole sartlarim bu de,sende ona sorarsin sen benden neler bekliyosun diye.Hersey yoluna girer canim yipratma kendini aslinda bakinca soyle baya bi yol almis gibisin :)))
normalde günde 2 veya 3 defa arardı, sabah beri yarım saatte bir arıyor.. demin gene aradı.. ne olacak şimdi bizim durumumuz dedi? akşam konuşacağız ya , ona göre tamam veya devam olacak dedim.. anladım dedi.. üzüldü.. konuşacağım son defa, olursa ne ala, bende isterim olsun... okadar iyi bir insan ki.. anlatamam... benden başka kimsesi yok.. anama ana dedi, kardeşime kardeşim.. başka konularda bir dediğimi iki etmiyor.. ama iş bu konuya varınca böyle oldu.. kıyamıyorum da üzülmesine.. Allahım inşallah istediğim gibi olur.. yoksa gerçekten dört dörlük bir insan...
sevindim cnm senin adına ama görünen o ki istedigin gibi olacak inşallah böyle tepkiler verdigine göre ama kalıcı olur umarım yoksa su saatten sonra tamam deyip eski haline geri dönerse aylar sonra ne yapsan haklısın cnm.....................
değişeceğini söylüyor, sen beni çek çevir dedi. inşallah dediği sözde durur..
insallah hersey diledigin gibi olur,sen yinede hemen aksam onu gorunce yumusama tavrini devam ettirki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.ondan neler istedigini tek tek sole sartlarim bu de,sende ona sorarsin sen benden neler bekliyosun diye.Hersey yoluna girer canim yipratma kendini aslinda bakinca soyle baya bi yol almis gibisin :)))
normalde günde 2 veya 3 defa arardı, sabah beri yarım saatte bir arıyor.. demin gene aradı.. ne olacak şimdi bizim durumumuz dedi? akşam konuşacağız ya , ona göre tamam veya devam olacak dedim.. anladım dedi.. üzüldü.. konuşacağım son defa, olursa ne ala, bende isterim olsun... okadar iyi bir insan ki.. anlatamam... benden başka kimsesi yok.. anama ana dedi, kardeşime kardeşim.. başka konularda bir dediğimi iki etmiyor.. ama iş bu konuya varınca böyle oldu.. kıyamıyorum da üzülmesine.. Allahım inşallah istediğim gibi olur.. yoksa gerçekten dört dörlük bir insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?