Nişanlım değişmeye yanaşmıyor

boyle bir insanla bir omur gecermi?bence yol yakinken don eger sen yapamiyorsan ailenden yardim al.evlenince hersey daha cok zorlasir.elalem ne der diye beklersen uzulen sen olursun.zaten nisanlilik donemi tanisma donemi sende tanimissin onunda duzelmeye niyeti yok eee ne yapcaz peki? kabullenip oturcakmisn yoksa ben bunu degistircem diye kendini hergun harapp mi edeceksin.içinden gelen sesi dinle, Allah yardimcin olsun

Dürüst olmak gerekirse hal ve hareketlerine dikkat etmeyen insanları sert bir şekilde uyardığımızda daha olumlu ama kırıcı sonuçlar alıyoruz.
Birde bunu dene.
sen diş fırçalamazsın giyimine dikkat etmezsin sen ne pis adamsın utanmıyormusun senden utanıyorum felan de!
bu defa eminim işe yarayacaktır. pek bir çaren kalmış gibi görünmüyor canım.

evet çok iyi bir insan, onu üzmekten korkuyorum. şu anda kimsesiyok, tek dayanağı benim. kırmadan söyledim ciddiye almadı. bugün sabah söyledim gene, ben seni üzmeden söylemek istedim, ama sen anlamadın.. beni ciddiye alman için masaya yumruğumu vurmammı lazım dedim.. üzüldü..

diş bakımıyla ilgili canım ve nasıl söylüceğimi bilemiyorum :26:

kırmadan direk söyle.. açık ol, benim gibi üzülmesin kırılmasın diye iki büklüm söylersen kimse iplemez...
ben temiz bir insanım, yanımdaki kişininde temiz olmasını istiyorum de.. insanlarda dişlere çok bakarım de. dişleri temiz olmayan kişi beni uzaklaştırır de, bu kim olursa olsun farketmez, tiksinirim de.. bişeyler de işte.. derken ciddi ol.. ama yumuşatarak söyle...söyle ama sineye çekme, kendiliğinden düzelir diye bekleme, düzelmiyor.. benimki nişanı takmadan önce iki dirhem bir çekirdekti.. temiz pak, romantik, anlayışlı, mis gibi tertemiz. daima traşlı..
nişandan sonra ne olduysa kendini bıraktı.. derdi beni alabilmekti, yüzüğü takınca dönemez diye düşündü heralde.

arkadaşlar gelişmeleri bildireyim istedim size.. bana destek oldunuz hepinize teşekkür ederim.. Allah razı olsun..
Dün telefonu yüzüme kapamasından sonra eve gittim.. mesaj attım, ayrılmak istediğimi,birbirimizi daha fazla yıpratmadan yüzükleri aldırmasını, değilse ben göndereceğimi söyledim.. zaten 2 gündür takmıyorum ben devam edemeyeceğim, hergün daha fazla yıpranıyorum" benim nazarımda bitmiştir dedim.. bişeyler yazdım işte .. bir süre cevap vermedi. yıkılmış... sonra mesaj attı beni sen öldürdün, yıkıldım bittim mahfoldum ben, tek dayanağımdın, sende beni terkettin diye yazmış.

aradı söyledim. ben seni kırmadan, üzmeden bazı şeyleri değiştirmeni istedim.. ama sen anlamadın. işine gelirse, ben buyum dedin.. işime gelmiyor, başka seçenek bırakmıyorsun bana.. bu halde istemiyorum soğudum senden.. dedim.. uzatmayalım, düşman ayrılmayalım.. ben seni insan olarak seviyorum, ama bu halde benim hayat arkadaşım olacak kişi sen değilsin dedim..konuşurken annemde yanımdaydı..

neyse kapattık telefonu, arkasından peş peşe mesajlar atıyor, yalanmıydı herşey, hiç sevmedinmi beni, bukadar kolaymı herşeyi silmek.. öldürdün beni, yıktın, bittim ben.. diye mesajlar atıyor. drama yapmaya gerek yok, ben kararımı verdim.. yazdım.. dahada cevap vermedim..

sabah mesaj atmış. nolur böyle bitmesin, tmm ne istersen yapacağım, nasıl istersen öyle olacağım bitirme nolur
yazmış. aradım dedim ki ; bunu baştan söylemek çokmu zordu.. ikimizinde üzülmesimi gerekiyordu.. akşam gel evde konuşalım.. telefonda konuşulmaz böyle şeyler...

ya aslında ben dün ona onu sevmediğimi söyledim, ama sabaha kadar ağladım bende onu seviyormuşum.. zaten kaç gündür ağlıyorum.. bize biz lazımız.. dostum diyeceği hiç kimse yok etrafında.. benimde ailemden başka kimsem yok.. onun aileside yok... o tamamen kimsesiz.. bize bizden başka kimse yok anlayacağınız..

arkadaşlar inşallah sözünü tutar.. inşallah kaybetme korkusu çökmüştür yüreğine... inşallah istediğim gibi olur... of ya ne zor işlermiş

işallah istediğin gibi olur severken ayrılmak fena zor gelir insana. ama küçük şeylerde mide bulandırıyo işte bu dediklerini bende yaşadım 4senelik bi ilişkim vardı aynı üniversitede okuduk aynı şehirde yaşıyoruz ama bazı hareketleri beni öyle bi soğuttu ki arkama bakmadan terkettim üstelik bütün ailem , çevrem evlilik haberi beklerken birden ayrıldığımızı söyledim 2gün konuştular3.gün herkes unuttu.herşeyi düşün bi soğursan ne yaparsan yap eski duyguları yaşayamıyosun

işallah istediğin gibi olur severken ayrılmak fena zor gelir insana. ama küçük şeylerde mide bulandırıyo işte bu dediklerini bende yaşadım 4senelik bi ilişkim vardı aynı üniversitede okuduk aynı şehirde yaşıyoruz ama bazı hareketleri beni öyle bi soğuttu ki arkama bakmadan terkettim üstelik bütün ailem , çevrem evlilik haberi beklerken birden ayrıldığımızı söyledim 2gün konuştular3.gün herkes unuttu.herşeyi düşün bi soğursan ne yaparsan yap eski duyguları yaşayamıyosun

Hayırlısı olsun. Gerekirse ayrılmakta da tereddüt etmeyeceğinizi göstermeniz iyi olmuş. Siz de sevdiğinize göre, inşallah kendine çeki düzen verir ve böyle devam eder.

Ama sabaha kadar ağladığınızdan falan da pek bahsetmeyin isterseniz. Normalde insanların birbirine bağlılığını, sevgisini tüm çıplaklığı ile gösterebilmesi güzel bir şey, ama değil mi ki sizin nişanlınız sizi çantada keklik görünce istediği gibi davranabileceğini, ne yaparsa yapsın onu bırakmayacağınızı düşündü, ona karşı olan zaafınızı çok da fazla belli etmemekte yarar olabilir. Tabi çok soğuk olun demek istemiyorum, ama tamamen de emin olmaması lazım sanırım sizin onu asla bırakamayacağınızdan.

öyle malesef.. dün yüzüne "seni sevmiyorum, sende beni sevmiyorsun.. birbirimizi kandırmayalım" dedim "yazık, sen daha benim sevdiğimi bile anlayamamışsın" dedi.. ama sonra anladım ki ben de onu seviyorum. vel hasılı ayrılmadık.. akşam gelirse ailece konuşacağız. bakalım sonuç ne olacak.. hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

hayırlısı tabiki canım bi yuva kurmaya niyetlendiniz sonuçta gerçek aşkı o da yaşıyosa biraz özveriyle toparlanır işallah sevgiyle kal

insallah hersey diledigin gibi olur,sen yinede hemen aksam onu gorunce yumusama tavrini devam ettirki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.ondan neler istedigini tek tek sole sartlarim bu de,sende ona sorarsin sen benden neler bekliyosun diye.Hersey yoluna girer canim yipratma kendini aslinda bakinca soyle baya bi yol almis gibisin :)))

normalde günde 2 veya 3 defa arardı, sabah beri yarım saatte bir arıyor.. demin gene aradı.. ne olacak şimdi bizim durumumuz dedi? akşam konuşacağız ya , ona göre tamam veya devam olacak dedim.. anladım dedi.. üzüldü.. konuşacağım son defa, olursa ne ala, bende isterim olsun... okadar iyi bir insan ki.. anlatamam... benden başka kimsesi yok.. anama ana dedi, kardeşime kardeşim.. başka konularda bir dediğimi iki etmiyor.. ama iş bu konuya varınca böyle oldu.. kıyamıyorum da üzülmesine.. Allahım inşallah istediğim gibi olur.. yoksa gerçekten dört dörlük bir insan...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim sen çok üzüldün , çok yıprandın canım benim yaaa.
Erkekler çok bencil bizi tüketip bitirene kadar durmuyorlar. Bizler de ne onlarla yapabiliyoruz, ne de onlar olmadan yapabiliyoruz.
Her şekilde üzülen biz oluyoruz. Umarım aklı başına gelmiştir. İyi cesaret gösterdin, tebrik ederim seni. Bu da ona ders olmuştur.
Bana öyle geliyor ki artık ilk maaşla gidip onun üzerine bişiler alabileceksiniz

sevindim cnm senin adına ama görünen o ki istedigin gibi olacak inşallah böyle tepkiler verdigine göre ama kalıcı olur umarım yoksa su saatten sonra tamam deyip eski haline geri dönerse aylar sonra ne yapsan haklısın cnm.....................

Takmamayı öğren şekerim benimkide öyle diyordu bende onu sevmediği hareketleri yaptım bikaç buluşmada sonra çark etti
Hemen ayrılık getirme aklına biraz daha zaman ver derim

değişeceğini söylüyor, sen beni çek çevir dedi. inşallah dediği sözde durur..

evet sanırım aldım.. artık emrime amade, yada çantada keklik gibi düşüncesi varsa yanıldığını anlamıştır. ben ona baştan söyledim, 10 çocuğum olsa farketmez, arkama bakmadan giderim diye.. hala işin ciddiyetini idrak edemediyse bile şimdi ettiğini düşünüyorum. umarım ona göre davranır..

anliyorum seni canim iste erkek milleti illaki bi korkutacaksin nekadar ciddi oldugunu ispatlicaksinki seni anlaya bilsin bence sen bu isi basardin aksam sozlerine dikkat ederek konus tatliyya baglamaya calis.belliki cok seviyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…