Nişanlım en yakın arkadaşımla konuşmamı istemiyor?

Bunla ne ilgisi var anlayamadım. Arkadaşım için onu mu bırakayım? Sen bu durumda olsan bunu mu yaparsın?

nişanlın arkadaşına sadece erkeklerle konuştuğu için k... diyorsa çok abartıyor,fakat arkadaşın gerçekten k... sa nişanlını dinlemeni tavsiye ederim:)

Bunla ne ilgisi var anlayamadım. Arkadaşım için onu mu bırakayım? Sen bu durumda olsan bunu mu yaparsın?

Bunun arkadaşınla hiç alakası yok.
Nişanlının zihniyetiyle alakası var.
Erkekler seni görür sorar vs bu düşüncede olup evliliği zehir olan onlarca kadın konu açıyor her gün.
Kimse için kimse bırakılmaz.
Ben bu durumda oldum zamanında ne arkadaşım kaldı ne konuşabileceğim bir Allahın kulu.
Her gün eziyetti ve bu zihniyette insanlar gün geçtikçe daha hastalıklı bir hal alırlar.
Sonuç , boşandım , kurtuldum.
Çok şükür ki Allah çok doğru bir insan çıkardı karşıma ve çok güzel bir evliliğim var artık.
Başıma geldiği için o kadar net yazdım sana.
Vazgeçmek en zor şeydir ama inan ileride başına gelebileceklerin yanında solda sıfır.

Nişanlının arkadaşında gördüğü bildiği bir şeyler vardır o lafı etmesinde yok sadece erkeklerle konuşuyor diye laf ediyorsa nişanlın da sorun vardır. Sen daha iyi tanırsın arkadaşını.

Çok çekmişsin anladım canım düşüncelerini söylediğin için çok teşekkür ederim.. Allah yüzünü güldürmüş canım Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah.

Gel gelelim kimse için kimseden vazgeçmeyecem yanlış bu arkadaş ayrı sevgili ayrı. Hayatımı zindan edemez vazgeç diyor diye vazgeçecek değilim

İnşallah dediğin gibi olur canım.
Bu konuda taviz verme.

Ben anlayamadim arkadasinizin nasil olurda nisanlinizla tartisir. Sizin samimi oldugunuzu söylediginiz arkadasiniz sanirim yanlizca nette...yani disarida kahve, sohbet yani lafin gelisi biryerlerde oturup yüzyüze görüsmeniz yok anladigim kadari ile.....dost degil yalnizca arkadas sanirim.

Ben nisanlinizin pek haksiz oldugunu düsünmüyorum....erkekler erkek gözleri ile bizlerin degerlendiremedigimiz, göremedigimiz yada anlayamiyacagimiz, hemcinslerimizin hakkinda daha net, objektif olabiliyorlar.....baska acidan görüyorlar....abimlerden biliyorum cünki....

Sizi kisitlama gibi bir düsüncesi oldugunu sanmiyorum....anlattiklarinizdan cikarttigim fikrim bu.
Siz nisanlinizla ve arkadasinizla bu konuyu net ve acik bir sekilde bir kereye mahsus konusmalisiniz diye düsünüyorum. Arkadasiniz sanirim biraz rahat veya patavatsiz olabilir mi. En azindan sizinle olan samimiyeti ayri....nisanlinizla olan diyalogu daha saygi ve nezaket icerisinde olmasi gerek.....bence netlestirip sonuca varmak en iyisi.
Özür dilerim ama arkadasimla yalvar yakar baristim dediniz ama neden?....... gercek arkadas olsa yalvarmaniza gerek var miydi
acaba.
Nisanlinizi kirmayin derim....yanlis anlasilmasin boyun egmek degil bu, asla, ama iyice anlamaya calisin....illaki sebebi vardir. Yoksa kimse kolay kolay 180 derece dönmez....

Nişanlının arkadaşında gördüğü bildiği bir şeyler vardır o lafı etmesinde yok sadece erkeklerle konuşuyor diye laf ediyorsa nişanlın da sorun vardır. Sen daha iyi tanırsın arkadaşını.

Eskiden erkek arkadaşlarından konuştuklarından bahsederdi onlara mı kızgınlığı var acaba? Her detayına kadar anlatırdı çünkü yakınlaşma anlarıda dahil

Evet nette aynı şehirde değiliz her gün her saat internette konuşuruz birbirimizden saklı bişey yoktur. Patavatsız değil de rahat olabilir önceden ikisi saygılı konuşurlardı şimdi hiç konuşmazlar konuşmasınlar da zaten ikinici bir tartışmaya gerek yok.

Özür diledim çünkü aradan çok zaman geçmişti tartışklarını duyduğumda bile 2 ay sonraydı düşünün geçen yıl olmuş bişeye daha 2 ay önce barıştık. Duymuş olmama rağmen hiç bi şekilde ulaşamıyordum internetim yoktu telefonuda yoktu o zamnlar ortak arkadaşda yoktu bazı şeyleri yanlış düşünmüştü umrumda olmağımı onu sevgilime tercih ettiğimi düşünmüştü ondan özür diledim böyle bişey yok ulaşamadım üstüne birde hastalanmıştım.

Yeniden aynı şeylerin olmasını istemiyorum

canım kendine gerçekten arkadaş bulsan o daha iyi olmaz mı? sadece internetten konuştuğun biri için tek arkadaşım o, onu bırakamam vazgeçmem ondan gibi şeyler söylemen bana pek sağlıklı gelmiyor.
nişanlının yaptığı benzetme çok yersiz ve saygısızca üstelik.
bir de şuna takıldım nişanlının arkadaşın olmasın ben sana yeterim demesine ve senin çevrem olmasın önemli değil demene.
karşıdan gözüken o adamla evlendiğinde herkese bir kusur bulacak ve sende çevre önemli değil deyip yalnız başına oturacaksın evde.

Bana sorardı öpmesine izin veriyim mi ne kadar yakınlaşayım nelerden konuşalım ne yapmalıyım bana bunları diyor sence seviyor mu vs. akıl danışırdı

Bunları okuduysa nette yazışmalarınızı yani o kızda farklı şeyler görmüş hissetmiş olabilir ve bu yüzden senin görüşmeni istemiyordur. Sende arkadaş çevreni daha sağlam oluşturmaya bak ve netten değil gerçek hayattan olsun.

Son düzenleme:
Nişanlım yalan söylemez saklama gereği neden duysun içime kurt düşürdün bak

canım aslında niyetim içine kurt düşürmek değil, nişanlın sana o güveni verdiyse problem yoktur...
belki nişanlınla da konuşsan,arkadaşının senin için ne kadar değerli olduğunu anlatsan o da anlayışla karşılayabilir,seninle daha açık konuşup bu konuda içini dökebilir... şansını dene derim

Zamanında çevremden çok çektim olmaz olsun çevre. Derdimi anlattığım bi tane var ama görünürde arkadaş çok ta ne işe yarıyor cnım hepsi menfaat delisi bişeyimi anlatmam sadece arkadaş hani iyi günlerde olanlar varya onlardan

Gerçek hayatta sırtımı vurmayan birini bulabilirsem oluruz ya niye olmasın...

Anlayış :) Olsaydı durum bu hale gelmezdi. Hep yatacağımız geç vakite getiriyor bu konuyu bişeyde diyemiyorum bu sefer ilk bu konuyu açıcam

orası öyle de internettekiler sanki çok güvenilir ben geceleri uyuyamam pek o zamanlarda tanıştığım biri olmuştu aynı senin anlattığın gibi ne gördüm ne bilirim tanımayınca da insan daha rahat anlatıyo. hatta ben ona sevgili bile bulmuştum :) neyse en son borç verdim para da gitti arkadaşta :) baya senede konuşuldu öyle 1 ay sonra göndermedim parayı. sen o kızı bırak ben sana söyleyeyim bu devirde artık babana bile güvenmiceksin. arkadaşın olsun bir sürü gez dolaş eğlen sıkıntını derdini sevgiline anlat. benim hayat görüşüm bu :)

Böyle bir zihniyete ve bunu destekleyen hemcinslerime de yuh diyorum.

Bir insanın erkeklerle ilişkisine bakarak nasıl bir insan olduğunu ne derece anlayabiliyorsunuz şaşırıyorum. Ne oluyor yani erkeklerle ilişkisi cıvık olunca size bir şey mi bulaşmış oluyor?

Erkeklere çok düşkün olup dünyanın en fedakar insanı en iyi arkadaşı olan kızlar tanıyorum. Tam tersi sütten çıkmış ak kaşık olarak dolaşıp da tek kelime etmeye değer bulmayacağım kızlar da tanıyorum. Biri ancak size nahoş tavsiyelerde bulunur, farklı yollara sevk eder o zaman onu değerlendirme hakkına sahipsiniz. Aksi halde özel hayatına sizi karıştırmıyorsa size ne?

En yakın arkadaşlarımdan birinin erkek arkadaşlarıyla samimiyetini biliyordum mesela. Her sevgilisinden öncekini ve yaşadıklarını sakladı. En son sevgilisini aldattı, başkasıyla evlendi vs, çalkantılı bir hayatı vardı ama her zaman benim en iyi arkadaşım olarak kalacak çünkü bana gösterdiği yollar bambaşkaydı.

Aylardır okurum ilk defa bir konuda bu kadar sinirlendim.

Öyle yorumlar yapılıyor ki..

Zannedersin herkes dürüst
Zannedersin herkes masum
Zannedersin bütün bekarlar bakire
Zannedersin kimse eşini aldatmıyor

Ama bakıyorsun ki Türkiye istatistikleri bambaşka şeyler söylüyor.

Orası öyle yakından görmeyince daha iyi anlatıyo insan. Bana bi saygısızlığı olmamışkende ne dicem kıza kocam senle konuşmama izin vermiyor gibi bişey oldu bu

En iyisi sıkıntılarımı derdimi kimseye anlatmamak başka türlü içinden çıkamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…