- Konu Sahibi GizemliPrenses24
-
Valla şu anlattıklarından sonra evlenmen bile bile lades bu çok açık.
Vazgeçmem dediğin nişanlın sana hayatı zindan etme potansiyeli taşıyor ve sanırım bunu evlenmeden farketmeyeceksin.
Çok iyi düşün derim.Hakkında hayırlısı.
canım bu kadar basit birşeyden böyle büyük bir tartışmanın çıkacağını sanmıyorum,belki bu olayın senin bilmediğin bir öncesi vardır:S çünkü tartıştıkları konu çok mantıksız..
Bunla ne ilgisi var anlayamadım. Arkadaşım için onu mu bırakayım? Sen bu durumda olsan bunu mu yaparsın?
Bunun arkadaşınla hiç alakası yok.
Nişanlının zihniyetiyle alakası var.
Erkekler seni görür sorar vs bu düşüncede olup evliliği zehir olan onlarca kadın konu açıyor her gün.
Kimse için kimse bırakılmaz.
Ben bu durumda oldum zamanında ne arkadaşım kaldı ne konuşabileceğim bir Allahın kulu.
Her gün eziyetti ve bu zihniyette insanlar gün geçtikçe daha hastalıklı bir hal alırlar.
Sonuç , boşandım , kurtuldum.
Çok şükür ki Allah çok doğru bir insan çıkardı karşıma ve çok güzel bir evliliğim var artık.
Başıma geldiği için o kadar net yazdım sana.
Vazgeçmek en zor şeydir ama inan ileride başına gelebileceklerin yanında solda sıfır.
Çok çekmişsin anladım canım düşüncelerini söylediğin için çok teşekkür ederim.. Allah yüzünü güldürmüş canım Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah.
Gel gelelim kimse için kimseden vazgeçmeyecem yanlış bu arkadaş ayrı sevgili ayrı. Hayatımı zindan edemez vazgeç diyor diye vazgeçecek değilim
Ben anlayamadim arkadasinizin nasil olurda nisanlinizla tartisir. Sizin samimi oldugunuzu söylediginiz arkadasiniz sanirim yanlizca nette...yani disarida kahve, sohbet yani lafin gelisi biryerlerde oturup yüzyüze görüsmeniz yok anladigim kadari ile.....dost degil yalnizca arkadas sanirim.Geçen yıl nişanlımla en yakın arkadaşım faceden tartışmışlardı ve nişanlım onu faceden engellemiş bana da söylememişti o zamanlar çalıştığım için girmiyordum bi kaç ay sonra haberim olmuştu arkadaşıma ulaşma imkanımda yoktu taaki 2 ay önce yeniden eve internet bağlatıp face açtım arkadaşımı ekledim yalvar yakar barıştık. Facemi açtığımdan beri şifremi istememişti arkadaşımla bu denli yakın konuştuğumuzdan haberi yoktu 2 gün önce şifremi istedi verdim konuşmaları görmüş ve konuşmamı istemiyor o kız kötü onla konuşma k.....r dedi ona. Bana bi saygısızlığı yok tek güvenebildiğim herşeyimi anlattığım tek arkadaşım ondan vazgeçmek istemiyorum nişanlımıda kırmak istemiyorum sözler verdiriyor bana onla konuşma muhattab olma faceden sil diye ne yapıcam yardım edin lütfen..
Nişanlım tartışmadan önce severdi ama ne olduysa tartıştıktan sonra oldu konuşmalarını gösterdi kin güdecek bir konuda yok ortada anlamıyorum. Benim haberim yokken gene engeller facemi kapatır diye korkuyorum bi orta yola ihtiyacım var. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız ?
Nişanlının arkadaşında gördüğü bildiği bir şeyler vardır o lafı etmesinde yok sadece erkeklerle konuşuyor diye laf ediyorsa nişanlın da sorun vardır. Sen daha iyi tanırsın arkadaşını.
Eskiden erkek arkadaşlarından konuştuklarından bahsederdi onlara mı kızgınlığı var acaba? Her detayına kadar anlatırdı çünkü yakınlaşma anlarıda dahil
Ben anlayamadim arkadasinizin nasil olurda nisanlinizla tartisir. Sizin samimi oldugunuzu söylediginiz arkadasiniz sanirim yanlizca nette...yani disarida kahve, sohbet yani lafin gelisi biryerlerde oturup yüzyüze görüsmeniz yok anladigim kadari ile.....dost degil yalnizca arkadas sanirim.
Ben nisanlinizin pek haksiz oldugunu düsünmüyorum....erkekler erkek gözleri ile bizlerin degerlendiremedigimiz, göremedigimiz yada anlayamiyacagimiz, hemcinslerimizin hakkinda daha net, objektif olabiliyorlar.....baska acidan görüyorlar....abimlerden biliyorum cünki....
Sizi kisitlama gibi bir düsüncesi oldugunu sanmiyorum....anlattiklarinizdan cikarttigim fikrim bu.
Siz nisanlinizla ve arkadasinizla bu konuyu net ve acik bir sekilde bir kereye mahsus konusmalisiniz diye düsünüyorum. Arkadasiniz sanirim biraz rahat veya patavatsiz olabilir mi. En azindan sizinle olan samimiyeti ayri....nisanlinizla olan diyalogu daha saygi ve nezaket icerisinde olmasi gerek.....bence netlestirip sonuca varmak en iyisi.
Özür dilerim ama arkadasimla yalvar yakar baristim dediniz ama neden?....... gercek arkadas olsa yalvarmaniza gerek var miydi
acaba.
Nisanlinizi kirmayin derim....yanlis anlasilmasin boyun egmek degil bu, asla, ama iyice anlamaya calisin....illaki sebebi vardir. Yoksa kimse kolay kolay 180 derece dönmez....
Yakınlaşma anlarına kadar dahil kısmını açarmısın ? Nişanlın sanırım haksız değil.
Bana sorardı öpmesine izin veriyim mi ne kadar yakınlaşayım nelerden konuşalım ne yapmalıyım bana bunları diyor sence seviyor mu vs. akıl danışırdı
Nişanlım yalan söylemez saklama gereği neden duysun içime kurt düşürdün bak
canım kendine gerçekten arkadaş bulsan o daha iyi olmaz mı? sadece internetten konuştuğun biri için tek arkadaşım o, onu bırakamam vazgeçmem ondan gibi şeyler söylemen bana pek sağlıklı gelmiyor.
nişanlının yaptığı benzetme çok yersiz ve saygısızca üstelik.
bir de şuna takıldım nişanlının arkadaşın olmasın ben sana yeterim demesine ve senin çevrem olmasın önemli değil demene.
karşıdan gözüken o adamla evlendiğinde herkese bir kusur bulacak ve sende çevre önemli değil deyip yalnız başına oturacaksın evde.
Bunları okuduysa nette yazışmalarınızı yani o kızda farklı şeyler görmüş hissetmiş olabilir ve bu yüzden senin görüşmeni istemiyordur. Sende arkadaş çevreni daha sağlam oluşturmaya bak ve netten değil gerçek hayattan olsun.
canım aslında niyetim içine kurt düşürmek değil, nişanlın sana o güveni verdiyse problem yoktur...
belki nişanlınla da konuşsan,arkadaşının senin için ne kadar değerli olduğunu anlatsan o da anlayışla karşılayabilir,seninle daha açık konuşup bu konuda içini dökebilir... şansını dene derim
orası öyle de internettekiler sanki çok güvenilir ben geceleri uyuyamam pek o zamanlarda tanıştığım biri olmuştu aynı senin anlattığın gibi ne gördüm ne bilirim tanımayınca da insan daha rahat anlatıyo. hatta ben ona sevgili bile bulmuştum :) neyse en son borç verdim para da gitti arkadaşta :) baya senede konuşuldu öyle 1 ay sonra göndermedim parayı. sen o kızı bırak ben sana söyleyeyim bu devirde artık babana bile güvenmiceksin. arkadaşın olsun bir sürü gez dolaş eğlen sıkıntını derdini sevgiline anlat. benim hayat görüşüm bu :)Zamanında çevremden çok çektim olmaz olsun çevre. Derdimi anlattığım bi tane var ama görünürde arkadaş çok ta ne işe yarıyor cnım hepsi menfaat delisi bişeyimi anlatmam sadece arkadaş hani iyi günlerde olanlar varya onlardan
orası öyle de internettekiler sanki çok güvenilir ben geceleri uyuyamam pek o zamanlarda tanıştığım biri olmuştu aynı senin anlattığın gibi ne gördüm ne bilirim tanımayınca da insan daha rahat anlatıyo. hatta ben ona sevgili bile bulmuştum :) neyse en son borç verdim para da gitti arkadaşta :) baya senede konuşuldu öyle 1 ay sonra göndermedim parayı. sen o kızı bırak ben sana söyleyeyim bu devirde artık babana bile güvenmiceksin. arkadaşın olsun bir sürü gez dolaş eğlen sıkıntını derdini sevgiline anlat. benim hayat görüşüm bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?